Įkraunama...
Įkraunama...

Šuns narvas

QUOTE(Lapkritinis @ 2008 08 11, 17:30)
Tiesa pamiršau pasakyti, kad šunį narve nerekomenduojama laikyti uždaryta daugiau nei 4 valandos.

Iš kur tokia info?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 08 11, 17:03)
galgi nesysioja 5 kartus dienoje? o jei tiek sysioja, tai gal ir bėdų kokių turi, gal reiktų pas vetą apsilankyti ar maitinimo įpročius keisti ar dar kažką daryti g.gif

O mano sysioja 5 kartus ir nemanau, kad turi kokių bėdų ir dar daugiau kartu kartais sisioja.Reikėtu nepamiršti, kad dabar yra vasara ir vandens daug daugiau geria, tai kaip nesisioti. Aš galvoju, kad tai labai individualu, kaip ir žmogui vieni dažniau,kiti rečiau. Mano šunys į lauka išeina min 5 kartus ir visus tuos kartus sisioja.O jei būnu namie, tai dažniau į lauka prašosi, aišku jų pagrindinis tikslas būna ne gamtiniai reikaliukai, bet išėjusios juos vistiek atlieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegosunys @ 2008 08 12, 08:30)
O mano sysioja 5 kartus ir nemanau, kad turi kokių bėdų ir dar daugiau kartu kartais sisioja.Reikėtu nepamiršti, kad dabar yra vasara ir vandens daug daugiau geria, tai kaip nesisioti. Aš galvoju, kad tai labai individualu, kaip ir žmogui vieni dažniau,kiti rečiau. Mano šunys į lauka išeina min 5 kartus  ir visus tuos kartus sisioja.O jei būnu namie, tai dažniau į lauka prašosi, aišku jų pagrindinis tikslas būna ne gamtiniai reikaliukai, bet išėjusios juos vistiek  atlieka  smile.gif

na aš čia ne specas, čia jau reiktų pačiam kažkur info ieškotis ar vetų klausti, bet man regis kuo geresnė pūslė, tuo geriau g.gif
nu gal klystu, bet manau, kad suaugęs šuo neturėtų tiek šlapintis, nebent šeimininkas nuo mažumės jam suteikė tokias sąlygas, tiek dažnai vedžiodavo visą laiką, nes juk paprastai žmonės veda apie 3 kartus į lauką g.gif
Atsakyti
Prajuokinai biggrin.gif "paprasti žmonės" manau, kad kiekvienas žmogus veda taip kaip jam patogiau ir šuniui geriau.Jei šuo kiaura diena tik drypso ant fotelio, tai žinoma jis nei daug laka, nei daug sisioja.Bet jei šuo užsiima kokia veikla ir daug juda, tai ir gėrimo poreikis didesnis, tada ir į lauka dažniau reikia išeiti.
Man išvis atrodo didžiausias absurdas, kai šuni išveda tik 1 karta į lauką blink.gif kažin ar pats žmogus sugebėtu išbūti tiek laiko nenuėjęs į WC ?
Atsakyti
QUOTE(sniegosunys @ 2008 08 12, 08:30)
O mano sysioja 5 kartus ir nemanau, kad turi kokių bėdų ir dar daugiau kartu kartais sisioja.Reikėtu nepamiršti, kad dabar yra vasara ir vandens daug daugiau geria, tai kaip nesisioti. Aš galvoju, kad tai labai individualu, kaip ir žmogui vieni dažniau,kiti rečiau. Mano šunys į lauka išeina min 5 kartus  ir visus tuos kartus sisioja.O jei būnu namie, tai dažniau į lauka prašosi, aišku jų pagrindinis tikslas būna ne gamtiniai reikaliukai, bet išėjusios juos vistiek  atlieka  smile.gif

Mano kol lauke laksto 40 minučių ryte irgi sysioja kokius 5 kartus. Bet tai nereiškia, kad kol jis bus vienas namie per dieną irgi sysios tokiu dažnumu - sulaukia kol aš grįžtų be problemų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(megeja @ 2008 08 12, 02:52)
Iš kur tokia info?

http://www.k9web.com...qs/crating.html

3-4 valandos šuniukams, 8 valandos suaugusiam šuniui.
Ten dar ir daugiau info yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2008 08 12, 02:52)
Iš kur tokia info?

Bet nejau norėtumėt nuolat šunį laikyti aptvare. Mane, tiesą sakant, pribloškė Cukrinukės požiūris į šunį verysad.gif . Pati niekada taip nesielgčiau unsure.gif . Leidžiu šuniukams vaikščioti po visą namą ir neįsivaizduoju, kad kažkam iš namiškių galėtų jie trukdyti unsure.gif . Kaip kažkas rašė, kad aptvare erdvės šuniui pakanka, tai tikrai nemanau taip schmoll.gif . Kiek ten tos erdvės doh.gif . Kaip gaila šunų....Beje, šeimos vaikų- taip pat unsure.gif . Mūsiškiai ir žaidžia , ir bėgioja kambariuose su šuniukais g.gif , smagu gi. Tereikia išmokyti šunį miegoti savo vietoje, reikaliukus atlikti irgi tam skirtoje vietoje, o daugiau g.gif ....kam tas aptvaras- narvas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 08 12, 10:54)
Bet nejau norėtumėt nuolat šunį laikyti aptvare. Mane, tiesą sakant, pribloškė Cukrinukės požiūris į šunį verysad.gif .

Nelabai supratau, kas jau tokio jus taip pribloškė unsure.gif mastau.gif
Nematau reikalo teisintis, tačiau turiu savo nuomonę apie šuns vietą namuose. Beje, narvą pirkome, tačiau juo nesinaudojame. Kadangi su vaiku praktiškai visą dieną būname lauke, šuo laksto ir žaidžia kartu su mumis tai ir problemos nėra. O šuns vieno su vaiku niekada nepalikčiau, nesvarbu koks šuo bebūtų protingas.
Atsakyti
Maniškiai stafukai visa diena palaidi laksto, tik nakciai i garda uzdarom, nes labai jau jie laidus megsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 10 16, 12:15)
kol neturėjom priestato šunims, nakčiai ir kai išvažiuodavom iš namų, šunius palikdavau aptvare.. ir tikrai nematau tame nieko blogo.. dabar šuniai turi savo namą smile.gif .. dienomis būna su manim name, o kai išvažiuoju kur ar nakčiai jie eina miegot į jiems skirtus kambarius. beje tuose kambariuose aš laikau ir atidarytą didelį narvą... šunys pasirenka kur miegot..

beje parodiniams šunims tikrai vertėtų karts nuo karto pamiegot narve.. tuomet šuniukai kelionėje turi savo erdvę, jie mažiau stresuoja.. maniškiai , važiuojant į parodas, vežami tame pačiame jų narve, parodose irgi tas pats jų narvas, kuriame jie pailsi, ir žinoma jaučiasi daug geriau nei be jo

visiškai sutinku, maniškiai dieną į narvus eina tik dviem atvejais, paėsti ir kai mažasis Vilius atsibosta.
user posted image
Atsakyti
As nupirkau savo mopsei narva,bet tik todel kad kolkas tenka gyventi su ja viename kambaryje ir ji naktim pradedavo vaikscioti po lova,mane pabuciuoti uzsimanydavo,o tai labai trukdo normaliam miegui doh.gif

bet kai iseinu is namu niekada neuzdarau jos narve,nes niekada nieko nera prikretusi smile.gif

kai parsiveziau narva iskart idejau jos guoli kur miega i vidu ir bliudelius,uz valandeles idejau maista i vidu, o ji kaip niekur nieko nuejo i narva pradejo esti,o paedusi iskart atsigule i guoliuka,taip kad jokiu problemu pratinant prie narvo neturejau 4u.gif

tik ryte jei jau mato kad as lovoje guliu, bet jau atsibudus,tai pradeda cypti ir prasytis laukan 4u.gif

Atsakyti
Gal galetumete patarti, kokio dydzio narvas reikalingas prancuzu buldogui?
Atsakyti
O kiek laiko jūs laikot savo šuniukus narvuose? Čia daug kas rašo, kad uždaro išeinant į darbą, bet internete skaičiau, kad patartina šuniuką laikyt narve ne daugiau kaip dvi valandas, tai kaip čia gaunas? unsure.gif
Atsakyti