QUOTE(Vicious Vici @ 2008 02 28, 12:38)
man tai labai nepriimtinas jūsų požiūris ir jūsų šuns man gaila... kam jis jums buvo reikalingas? Mano šuo tai yra šeimos narys, jis dalyvauja mūsų gyvenime ir jis neturi jokio savo kampo, nes jis turi visą mūsų butą, na jo kampu galima būtų laikyti nebent guolį
ir kaip suprasti dėl sūnelio? jeigu jūs taip ginsit vaiką nuo šuns, kaip nuo kokio laukinio žvėrio, tai jis būtent toks ir pasijaus
va taip po to ir girdime istorijas kaip savas šuo užpuolė vaiką...
aš jums nuoširdžiai siūlau persiskaityti visas temas apie šuns auklėjimą, dresūrą, supažindinimą su naujagimiais, naujais augintiniais šeimoje ir pan., kol dar nevėlu...
net ir geriausiai dresuoto suns niekada negalima palikti vieno su mazu vaiku
Mano abu sunys yra mano seimos nariai, bet ant sofu nesivarto, jie yra gaujos nariai, kurios vadas esu as, ir ant sofos mano vieta
Jos gyvena name, bet turi grieztas ribas ir savo vietas, visa diena praleidzia lauke, eda ir miega name. Ir yra laimingi, sveiki, issilakste, issiduke sunys.
O narvo nenaudojam, kai bus voljeras, isvykdami i miesta trumpam jame uzdarysim, nes geriau but lauke, negu viduj manau.
Auga du vaikai kartu, bet niekada jie nepaliekami vieni su sunimis, sunims ne vieta ju kambaryje, bet tai nereiskia, kad mano vaikai ju bijo - jie labai sunis myli, ar kad sunys juos puola, tiesiog yra tam tikros taisykles.