Įkraunama...
Įkraunama...

Šuns narvas

QUOTE(Cukrute @ 2008 02 28, 16:53)

Nenoriu jo atiduoti, todėl ir pasirinkau tokį variantą. O bijoti, kad užpuls ar ką blogo padarys vaikui tikrai nebijau, nėra jis piktas ar agresyvus. Labiausiai pergyvenu dėl to, kad ko nepridirbtų, nes vos tik palieki vieną (būti vienam jam ir tas laikas, kai aš tiesiog būnu antrame aukšte) panikuoja ir būtinai ką nors pridirba. Išverstos gėlės ar sudraskyti laikraščiai tikrai nebūtų problema, bet būdavo ir kad teritoriją pasižymi... Dabar, kai gyvena savo erdvėje ramiai miega, net ir likęs vienas (anksčiau to nebūdavo).

o kiek šuniukui laiko?
Atsakyti
6 metai.
Atsakyti
Tiesą sakant labai galvoju apie narvą savo nenaudėlei g.gif Bet mane pačią labai atgraso jo vaizdas blush2.gif Sunku įsivaizduot gražiai įrengtam kambary tokį grubų daiktą doh.gif
Atsakyti
bent jau mažesniems šunims tai būna pirkti spalvotų, tarkim rožinių mirksiukas.gif vistiek juk gražiau atrodo smile.gif
Atsakyti
Sveiki,auginu 3 mėnesių labradoriukę.Narvą taip pat pirkome ir tikrai nesigailiu.Šunytė taip pat jaučiasi gerai jame.Ten ji eina paėst (nes indelius ten dedu),pagulėt,kai pavargsta ir pan.Naktimis miega šalia mūsų lovos.Žinoma,pradžioj labai nenorėjo pripažinti,kad bus uždaryta,kol mes darbe, bet dabar-jokių problemų.Ir išlaukia nepadarius reikaliukų,o kai tik išleidžiam-eina į vietą,kur reikia daryti... Svarbiausia šuneliui parodyt,kai tai saugi vieta, o ne bausmėms.
Atsakyti
Sveiki,
Savo 3 mėn. papiljoniukui nusipirkom tvorelę, labai geras daiktas (nes mūsų ciucikas siaubingas graužikas biggrin.gif ), taciau dabar galvoju, kad padarėm klaidą, kad nepirkom narvo. Tvorelės aukštis 80 cm. tai dar kiek vaikinukas paūgės ir rasim kurią dieną iššokusį lotuliukas.gif , nes papiljonai labai šoklūs. Gal reiks stogą dengt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 02 28, 12:38)
man tai labai nepriimtinas jūsų požiūris ir jūsų šuns man gaila... kam jis jums buvo reikalingas? Mano šuo tai yra šeimos narys, jis dalyvauja mūsų gyvenime ir jis neturi jokio savo kampo, nes jis turi visą mūsų butą, na jo kampu galima būtų laikyti nebent guolį ax.gif
ir kaip suprasti dėl sūnelio? jeigu jūs taip ginsit vaiką nuo šuns, kaip nuo kokio laukinio žvėrio, tai jis būtent toks ir pasijaus rolleyes.gif va taip po to ir girdime istorijas kaip savas šuo užpuolė vaiką... verysad.gif
aš jums nuoširdžiai siūlau persiskaityti visas temas apie šuns auklėjimą, dresūrą, supažindinimą su naujagimiais, naujais augintiniais šeimoje ir pan., kol dar nevėlu...

net ir geriausiai dresuoto suns niekada negalima palikti vieno su mazu vaiku ax.gif
Mano abu sunys yra mano seimos nariai, bet ant sofu nesivarto, jie yra gaujos nariai, kurios vadas esu as, ir ant sofos mano vieta tongue.gif
Jos gyvena name, bet turi grieztas ribas ir savo vietas, visa diena praleidzia lauke, eda ir miega name. Ir yra laimingi, sveiki, issilakste, issiduke sunys.

O narvo nenaudojam, kai bus voljeras, isvykdami i miesta trumpam jame uzdarysim, nes geriau but lauke, negu viduj manau.

Auga du vaikai kartu, bet niekada jie nepaliekami vieni su sunimis, sunims ne vieta ju kambaryje, bet tai nereiskia, kad mano vaikai ju bijo - jie labai sunis myli, ar kad sunys juos puola, tiesiog yra tam tikros taisykles.
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2008 04 04, 10:46)
Tiesą sakant labai galvoju apie narvą savo nenaudėlei  g.gif  Bet mane pačią labai atgraso jo vaizdas  blush2.gif Sunku įsivaizduot gražiai įrengtam kambary tokį grubų daiktą doh.gif

Esu mačiusi didelio šuns narvą naujai įrengtame name. Buvo tiesiog pasiūtas "užvalkalas", kuris derėjo prie interjero spalvų. Pats narvas pastatytas po laiptais. Tikrai į akis nekrito ir atrodė estetiškai 4u.gif
Atsakyti
Mes kai kada dar panaudojam zidinio apsaugos nuo vaiku tvorele, is jos pasidaro voljeras neblogas kambarinis, bet tik retkarciais, kai sveciu su mazais vaikais buna smile.gif
Atsakyti
Labutis visoms
As irgi susiduriau su problemele, dabar mastau apie voljera arba narva.
Mano suniukui metukai, jo veisle rusu pinceriukas. Viena didele problema tame, kad jis sisioja vis ant parketo, kadangi mes nuomojames buta bijom kad mus iskeldins, nes kvapas isigere i parketa. Tiesiau palutes, taciau tas palutes jis sustumia i viena vieta, ir sisioja tik ten kur ju nera, o kai gryztam po darbo, visais kakuciais ir sysiukais buna issimozojes ir visas grindis ismozojes, tai nes nezinau ka ir bedaryti. Lyg voljeras pagelbetu, taciau blogai kadangi ir ten gali jis nustumti palutes, o jau apie issimozojima ir ziauru kniaukima ir lojima jau nekalbu. Kaip pripratint prie vienos vietos nebezinau, skaiciau su laiksrasciais daro, kaip dar daro? Oi cia lyg ne i sita tema sie klausimeliai. Vat i sita bus toks: Ar suniukas neisprotes tame narve (jis labai yra linksmas ir judrus, tikrai neismiegos visa diena narve)
Atsakyti
QUOTE(real_cat @ 2008 08 11, 16:24)
Labutis visoms
Mano suniukui metukai, jo veisle rusu pinceriukas. Viena didele problema tame, kad jis sisioja vis ant parketo, kadangi mes nuomojames buta bijom kad mus iskeldins, nes kvapas isigere i parketa. Tiesiau palutes, taciau tas palutes jis sustumia i viena vieta, ir sisioja tik ten kur ju nera, o kai gryztam po darbo, visais kakuciais ir sysiukais buna issimozojes ir visas grindis ismozojes, tai nes nezinau ka ir bedaryti. Lyg voljeras pagelbetu, taciau blogai kadangi ir ten gali jis nustumti palutes, o jau apie issimozojima ir ziauru kniaukima ir lojima jau nekalbu. Kaip pripratint prie vienos vietos nebezinau, skaiciau su laiksrasciais daro, kaip dar daro? Oi cia lyg ne i sita tema sie klausimeliai. Vat i sita bus toks: Ar suniukas neisprotes tame narve (jis labai yra linksmas ir judrus, tikrai neismiegos visa diena narve)

o tai laukan nevedžiojat? g.gif
palutės, palutės... doh.gif siaube, juk tai šuo rolleyes.gif ryte keliatės - vedat, per pietus grįžtat - vedat, vakare grįžtat - vedat ir gyvenat be problemų ax.gif
galgi nesysioja 5 kartus dienoje? o jei tiek sysioja, tai gal ir bėdų kokių turi, gal reiktų pas vetą apsilankyti ar maitinimo įpročius keisti ar dar kažką daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(real_cat @ 2008 08 11, 16:24)
Labutis visoms

aktyviam šuniukui ne mažiau kaip 40 minučių pasivaikščiojimas ryte (ryte ilgiau geriau), ir ne mažiau kaip 40 min vakare. Jei jis neturi kur dėti energijos - argi nuostabu, kad siaubia namus? Tiesa pamiršau pasakyti, kad šunį narve nerekomenduojama laikyti uždaryta daugiau nei 4 valandos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapkritinis: 11 rugpjūčio 2008 - 16:33