QUOTE(*VICI* @ 2008 02 28, 12:38)
man tai labai nepriimtinas jūsų požiūris ir jūsų šuns man gaila... kam jis jums buvo reikalingas? Mano šuo tai yra šeimos narys, jis dalyvauja mūsų gyvenime ir jis neturi jokio savo kampo, nes jis turi visą mūsų butą, na jo kampu galima būtų laikyti nebent guolį.
O kas jums sakė, kad man mano šuo nėra mano šeimos narys?

Ar kad su juo niekas neužsiima, nežaidžia ar jo nemyli? Manau, kad jei nemylėčiau, nebūtų nei mano klausimo nei jūsų atsakymo.
QUOTE(VilkoSesuo @ 2008 02 28, 12:51)
o tai kam tą šunelį atiduot? ko jūs baiminatės? ar piktas jūsų šuo, nepasitikite juo?
Nenoriu jo atiduoti, todėl ir pasirinkau tokį variantą. O bijoti, kad užpuls ar ką blogo padarys vaikui tikrai nebijau, nėra jis piktas ar agresyvus. Labiausiai pergyvenu dėl to, kad ko nepridirbtų, nes vos tik palieki vieną (būti vienam jam ir tas laikas, kai aš tiesiog būnu antrame aukšte) panikuoja ir būtinai ką nors pridirba. Išverstos gėlės ar sudraskyti laikraščiai tikrai nebūtų problema, bet būdavo ir kad teritoriją pasižymi... Dabar, kai gyvena savo erdvėje ramiai miega, net ir likęs vienas (anksčiau to nebūdavo).