Įkraunama...
Įkraunama...

Šuns narvas

QUOTE(burbuliukas38 @ 2015 03 03, 23:58)
Na mes turim du šuniukus ir kinologai rekomendavo atskirus du narvus, kuo puikiausiai atskiria savo namą, nors kartais įlenda į svečius žaidimo forma .

Kaip idomu. Dauguma perkam antra suni, kad jiems butu linksmiau paliktiems vieniems, kol mes dirbame, o kinologai pataria uzdaryti juos po viena i atskirus narvus, kol mes darbe g.gif
Atsakyti
Matot, jūs turit dekoratyvine veisles, kinologai daugiau susiduria su žmonėmis kurie nori kažko išmoknt savo šunis. Jei galvojama apie dresūrą-nereikia kad šunys būtų su kitais šunimis, jei žmogus nori, kad jo šuniui būtų įdomiau su kitais šuniukais ir jam tiesiog smagu juos turėt ir stebėt-ok. Aš noriu, kad mano šuo norėtų viską daryt tik su manim, tad turėjimas šunio draugo tik viską gadina. tad norint klausnaus ir lengvai dresuojamo šuns-jam reikia kaip galima mažiau būt itų šunų komapanijoje, jiems to nereikia iš esmės, visas jo pasaulis turi būti šeimininkas. Aš sakysim turiu daug šunų-bet jiems griežtai draudžiama žaist tarpusavyje, okai auginu jauną-jį izoliuoju nuo kitų, nes man nepatinka kai mano šunys turi šunis ir jie yra gauja. Man reikia, kad šuns gyvenime būčiau tik aš. Tad kinologai ir pataria, kad jei norit labai klusnaus, dirbančio, kontaktinio šuns-kaip galima mažiau bendravimo su kitais šunimis.
Atsakyti
Pas mane dvi kales, tokios tarp dekoratyviniu ir "tarnybiniu"...kol nesipese, gyveno vienam narve, veliau del baltosios saugumo pradejau palikinet atskirtas, bet man esant vis tiek dazniausiai susigruda i viena narva. Joms dviese kartu tikrai smagiau/saugiau, nors kas liecia klausima ir dresuras, tai konkuruoja del mano demesio ir nereik nei vienai kitos, nei kitu sunu.
Nors siaip, jei narvai stovi viens greta kito, tai sunys kaip ir kartu, tik saugus viens nuo kito, nuo nenuotaiku ir stumdymosi..nebent kokie vipetukai, tai anie megsta susigrust keliese i kruva wub.gif
Limar, kokios veisles jusu kalytes?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 03 04, 12:16)
Limar, kokios veisles jusu kalytes?

Grifonas. Kol kas ji tik viena. Su visais labai draugiška - tiek vaikais, tiek kitais šunimis, aišku, namie atsiradusi nuolatinė konkurencija iš pradžių kažkiek paveiktų.
Atsakyti
QUOTE(Limar @ 2015 03 04, 15:24)
Grifonas. Kol kas ji tik viena. Su visais labai draugiška - tiek vaikais, tiek kitais šunimis, aišku, namie atsiradusi nuolatinė konkurencija iš pradžių kažkiek paveiktų.

Aa, sita mielybe, kaip ir vipeta be dvejoniu laikyciau bendram narvely wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 03 04, 16:06)
Aa, sita mielybe, kaip ir vipeta be dvejoniu laikyciau bendram narvely  wub.gif

Nelaikome narvelyje kaip paukštelių biggrin.gif Juokauju. Na, ir logiškai pagalvojus, du šunys ne vienas, net jei ir susiglaudę miegos viename guolyje, erdvės vis tiek daugiau reikia - apsisukti, įsitaisyti.
Atsakyti
QUOTE(Cinela @ 2015 02 11, 23:23)
Ateinu pasidžiaugti ir padėkoti

Na štai, grįžo mūsų bėda... verysad.gif Iš po nakties radau š narve. Į lauką einame 20h. Bandysiu dar šiandien ir rytoj pažiūrėti kaip bus, jei nieko gero, tuomet grįšime prie 21h pasivaikščiojimo.
Atsakyti
pas mus beda, kad suo pradejo slapintis ant sofu, jei tai darytu ant grindu tai nebutu taip baisu kaip ant baldu sad.gif sterilizuota, feromonai isbandyti, niekas nepadeda. Nupirkau narva, viskas buvo ok, viena diena, narvo strypelius net islauze. Net nebezinau kur tvirtesni narva pirkt. Gal patarsite ka nors?
Atsakyti
QUOTE(Dianutė @ 2015 07 20, 12:33)
pas mus beda, kad suo pradejo slapintis ant sofu, jei tai darytu ant grindu tai nebutu taip baisu kaip ant baldu sad.gif sterilizuota, feromonai isbandyti, niekas nepadeda. Nupirkau narva, viskas buvo ok, viena diena, narvo strypelius net islauze. Net nebezinau kur tvirtesni narva pirkt. Gal patarsite ka nors?

Bandykit gamintis patys.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 07 20, 13:04)
Bandykit gamintis patys.

o gal zinote kas pagamintu?
Atsakyti
QUOTE(Dianutė @ 2015 07 20, 13:11)
o gal zinote kas pagamintu?

Ne nežinau. Ieškokit žmogaus, kuris sugeba suvirinti metalą, nusipirkit segmentinės tvoros ir suvirins.
Atsakyti
QUOTE(Dianutė @ 2015 07 20, 12:33)
Nupirkau narva, viskas buvo ok, viena diena, narvo strypelius net islauze. Net nebezinau kur tvirtesni narva pirkt. Gal patarsite ka nors?

Arba išbandykit plastikinį boksą. Jį ne taip lengva sulaužyt.
Atsakyti