Įkraunama...
Įkraunama...

5mėn. vaikiuko dienos meniu

7val-mp
8val-kose/vaisiu tyrele
~10.30val-mp
11val-pietus,darzoves
2val-mp
4val- vakariene
~6val-mp
~10 val-mp
nakti nesikelia.galvoju 10.30 mp neduot...nuo kada mazint mp kieki diena?
Atsakyti
8-8.30 val. MP
10-10.30 val. MP
13-13.30 val. darzoviu kosyte 80-100 gr. kaip kada
17val.- MP
18 val.- tarkuotas obuoliukas apie 40-50 gr.
19 val. -MP
20 val. - obuoliu sultys iki 50 gr. nors turbut galetu ir visa 100 gr. isgerti
21-21.30 val. MP
bet kaip ir minejo anksciau viskas priklauso nuo vaiko kaip ir kiek jis miega taigi laikas slenkasi +/- kiekviena diena 15 min. ar 30 min.
nakti keliasi 2 arba 3 kartus kaip kada smile.gif

Atsakyti
Mano mažiukas irgi jau pradėjo valgyt papildomą maistelį, kolkas pietums (5 diena) valgo morka su bulve apie 100 g, dar šiek tiek įpilu mišinuko, bet kas keisčiausia, paskui jis iš karto suvalgo 235 ml mišinio, t.y. tiek pat kaip iki papildomo maisto įvedimo? Gal man tiesiog mažiau to mišinuko daryt? Kažkaip atrodo, kad jam gali būti per daug. g.gif MP jis iš vis negavo
Taigi mūsų valgiaraštis atrodo taip:

7.30 Semper 200 ml
9.00 Semper 165 ml
12.00 daržovės 100g+Semper 235 ml
16.30 Semper 235 ml
19.30 Semper 200 ml
22.30 Semper 235 ml
Atsakyti
o as noriu paklausti tu mamyciu kurios maitina MP smile.gif po darzoviu kosytes duodate ka nors atsigerti ar vel MP?kai ji pavalgo dazoviu kosytes man atrodo kad ji noretu uzsigerti kazka g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2010 11 18, 11:05)
o as noriu paklausti tu mamyciu kurios maitina MP smile.gif po darzoviu kosytes duodate ka nors atsigerti ar vel MP?kai ji pavalgo dazoviu kosytes man atrodo kad ji noretu uzsigerti kazka g.gif

Dukrai duodavau MP. Tik kai jau po truputį atpratinau nuo MP, tada keisdavau arbatom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericaa: 18 lapkričio 2010 - 11:47
as duodu is puoduko vandens kai valgo atsigert
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2010 11 18, 12:29)
Dukrai duodavau MP. Tik kai jau po truputį atpratinau nuo MP, tada keisdavau arbatom 4u.gif

na as irgi nuo MP kartais turbut isgeria vos ne pilna norma,kartais tik patraukia kazkiek smile.gif
Atsakyti
Man tai kyla klausimas, kodėl maitinančios MP taip anksti primaitina daržovienėm ir netgi grūdinėm košėm. Mes dar tik obuoliuką pradedam ragauti, o nuo 6mėn. pradėsim daržoves, nors ir svorio neperdaugiausiai priaugam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2010 11 24, 12:24)
Man tai kyla klausimas, kodėl maitinančios MP taip anksti primaitina daržovienėm ir netgi grūdinėm košėm. Mes dar tik obuoliuką pradedam ragauti, o nuo 6mėn. pradėsim daržoves, nors ir svorio neperdaugiausiai priaugam ax.gif

lotuliukas.gif Oi taigi tema visai ne apie tai. Kiekvienos asmeninis reikalas kada vaiką primaitint pradeda. Nuo tokių klausimų paskui kyla ilgos diskusijos ir ginčai 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti