O mes dar tik MP ir darzoviu kostyte valgome. Kruopu kosytes, kiek zinau, reiketu veliau pradeti siulyti. Ns, bet cia turbut nuo vaikuciu priklauso. Juk kiekvieno poreikiai skirtingi
Akilezna o kaip avizu kosyte ir nepadeda viduriukams , nepralaisvina ? Jei nebandete geruju bakteriju tai gal reiktu pavartoti .
QUOTE(Dijanux @ 2010 10 27, 21:32)
Akilezna o kaip avizu kosyte ir nepadeda viduriukams , nepralaisvina ? Jei nebandete geruju bakteriju tai gal reiktu pavartoti .
na skaiciau, kad avizu kosytes veliau duoda pradejau nuo ryziu, bet kai tai prasidejo, perejom prie grikiu, nes jie neketina viduriuku. O bakterijas gerem gal net siek tiek daugiau kaip du menesius, o paskutini menesi negerem, nes pagalvojau reikia skrandziukui jau ir paciam dirbt, bet galvojau profilaktiskai gal ir pagert, nes sako cezariukams buna, kad truksta geruju bakteriju, man taip gyd. sake.
Gal ir blogai darau, kad pradejau sokinet, bet siandien kosytes nedaviau o moliugo siek tiek, pradesim darzoves valgyt, gal tada geriau bus, siandien mamos dienorastyje kaip tik perskaiciau, kad pataria nuo moliugo pradet ir tik tada bulve idet, tai vat ziuresiu kaip bus.
Norejau Jusu paklausti,kokiu eiliskumu maitinate kudiki? pirma pienukas ar kosyte,nes pastebejau,kad atpila manoji,as pirma duodu paragauti kosytes,o paskui (.), snd nesitustino vakar padaviau 20ml.,jauciu prasides linksmumai...o gal eilini karta 5 val. ryte prisidarys
QUOTE(mergaiciuke29 @ 2010 10 30, 00:19)
Norejau Jusu paklausti,kokiu eiliskumu maitinate kudiki? pirma pienukas ar kosyte,nes pastebejau,kad atpila manoji,as pirma duodu paragauti kosytes,o paskui (.), snd nesitustino vakar padaviau 20ml.,jauciu prasides linksmumai...o gal eilini karta 5 val. ryte prisidarys
Del to as ir turejau galvos skausmu, nes nezinojau, kaip vesti, pirma misinuka ir tada kosyte, ar pirma kosyte tada misinuka, o dar kitur radau, kad misinuka duoti kaip priklauso, o kosytes ragavimui i tarpus tarp misinuko valgymu Jauciu, koki menesi mes neturejom jokio ritmo, bandziau ir vienaip ir kitaip, juo labiau, kad pradejus ragauti kosytes, ji automatiskai pradejo maziau gerti misinuko, o kai kuriais maitinimais is vis atsisakydavo. Jei duodavau misinuka po kosyciu, tai jinai man ir atpildavo. Matyt, soti jau budavo. Tai tik pakalbejus su gydytoja nusiraminau, kad viskas gerai. Todel po truputi po truputi vietoj misinuko ivedem kosytes. Greiciausiai panasiai bus ir maitinant MP. Todel ir sako, kad maitinant MP geriau pradeti veliau primaitinti, nes pienas dings po truputi Bet.. galiu ir pameluoti, nes pati maitinau tik kelis menesius
QUOTE(smiler @ 2010 10 30, 09:55)
Del to as ir turejau galvos skausmu, nes nezinojau, kaip vesti, pirma misinuka ir tada kosyte, ar pirma kosyte tada misinuka, o dar kitur radau, kad misinuka duoti kaip priklauso, o kosytes ragavimui i tarpus tarp misinuko valgymu Jauciu, koki menesi mes neturejom jokio ritmo, bandziau ir vienaip ir kitaip, juo labiau, kad pradejus ragauti kosytes, ji automatiskai pradejo maziau gerti misinuko, o kai kuriais maitinimais is vis atsisakydavo. Jei duodavau misinuka po kosyciu, tai jinai man ir atpildavo. Matyt, soti jau budavo. Tai tik pakalbejus su gydytoja nusiraminau, kad viskas gerai. Todel po truputi po truputi vietoj misinuko ivedem kosytes. Greiciausiai panasiai bus ir maitinant MP. Todel ir sako, kad maitinant MP geriau pradeti veliau primaitinti, nes pienas dings po truputi Bet.. galiu ir pameluoti, nes pati maitinau tik kelis menesius
man tarp maitinimu ir po maitinimo netika , nes ji istisas 2-3 val atsirugineja,atpylineja kol galiausiai uzmiega 30min., paskui vel tas pats. nesioju stacia istisai,kai pavargstu - padedu,ziurek jau ir atpyle
dabar dar viena beda nuo atpylinejimo prasidejo po smakriuku labai raudona,net nzn...prausiu i diena po belekiek kartu,bet matyt teks pas gydytoja registruotis,nors atsakymas man beveik aiskus - cia nieko baisaus normalu. Ot uzsienio gydytojai
Na mums ir panasi beda buvo tik nuo seiliu .Daba toks laikotarpis ,kad teka upeliais ,o veiduko odyte to nemegsta .Lb smarkiai buvo uzraude ir zandukai ir smakriukas net jau baimintis pradejau.Gyd vienintelis patarimas- bepantenas. Nei bepantenas ,nei cudocream , nei Lakisiaus zole ,nei is weledos niekas nepadejo .Kas mums padejo tai Iricar tepaliukas ir Essex kremas.Daba tai Essexu vis pateplioju ,kad vel taip nesigautu mat vien vandenuko neuztenka.
QUOTE(Dijanux @ 2010 10 31, 20:26)
Na mums ir panasi beda buvo tik nuo seiliu .Daba toks laikotarpis ,kad teka upeliais ,o veiduko odyte to nemegsta .Lb smarkiai buvo uzraude ir zandukai ir smakriukas net jau baimintis pradejau.Gyd vienintelis patarimas- bepantenas. Nei bepantenas ,nei cudocream , nei Lakisiaus zole ,nei is weledos niekas nepadejo .Kas mums padejo tai Iricar tepaliukas ir Essex kremas.Daba tai Essexu vis pateplioju ,kad vel taip nesigautu mat vien vandenuko neuztenka.
Jus bandet sudocrem? as vieninteli ka turiu is jusu isvardintu,bet kazkaip prisibijau tepti ant veikduko.
Nuo seiliu mums ir smakriukas, ir zandukai raudoni buvo, taip issausejus odyte buvo, kad net baisu. Tada tepem paprastu vaikisku kremuku. Pora kartu patepem ir praejo. O seilytes istisai valom. Turim salia skuduriuka, uzdedam seilinuka priedo, ir jei tik pamatom, taip ir valom. Na, sokinejam istisai, o ka darysi...
QUOTE(mergaiciuke29 @ 2010 10 31, 20:35)
Jus bandet sudocrem? as vieninteli ka turiu is jusu isvardintu,bet kazkaip prisibijau tepti ant veikduko.
Tai ir netepkit. As tik karteli pabandziau ir ant mazo plotelio tai dar lb buvo paraudus.Pabandziau todel ,kad viena sesute patare.Tai va. Be seilinuko ir mes ne zingsnio.Vienas ant kaklo keleta dziusta
Nieko netepu,laukiu rytojaus,nes vistiek be antrad. niekas musu pas savo gyd. nepriims. Man jau baisoka darosi,perbraukus per odyte,ji tokia siurksti ir raudona. Pamatytu gimines, sakytu, ale ot vaiko nepriziuti. Beda,kad ji istisai smakra prispaudus tai net nekeista,kad ten nekvepuoja odyte,as istisai valau ir seilinukus keiciu.
Man dar toks itarimas,kad nuo Hemofer,cia gelezies preparatas,gal sakau ji kai atpilineja tai jo patenka.sakiau nebeduosiu,o pati sugersiu,paklausiau savo seimos gydytojos tai ji pasake,kad 5men. kudikiui visai normalus tas hemoglobinas(117).
Man dar toks itarimas,kad nuo Hemofer,cia gelezies preparatas,gal sakau ji kai atpilineja tai jo patenka.sakiau nebeduosiu,o pati sugersiu,paklausiau savo seimos gydytojos tai ji pasake,kad 5men. kudikiui visai normalus tas hemoglobinas(117).
QUOTE(mergaiciuke29 @ 2010 10 31, 23:36)
Nieko netepu,laukiu rytojaus,nes vistiek be antrad. niekas musu pas savo gyd. nepriims. Man jau baisoka darosi,perbraukus per odyte,ji tokia siurksti ir raudona. Pamatytu gimines, sakytu, ale ot vaiko nepriziuti. Beda,kad ji istisai smakra prispaudus tai net nekeista,kad ten nekvepuoja odyte,as istisai valau ir seilinukus keiciu.
Kokia cia gelezies preparata geriate? Ziuriu, cia visos kazka duoda gerti vaikuciams, tai vitamina D su skirtingu lasiuku kiekiu, tai visokiu kitokiu vitaminu ir preparatu. Visos sneka apie hemoglobina.. o as net neturiu supratimo kas jis toks (na, sioki toki supratima turiu, bet vaiko tai niekas netikrina, koks ten jo hemoglobinas) . Mes ka geriam, tai paprastus zuvies taukus. Abi. Ir sveikos atrodom
O del tu paraudimu, nepergyvenk, taip yra. Prades maziau seiliotis, tai ir praeis. Maniskei buna viena diena istisai varo, seilinuku gal 10 pakabinta dziuna, o kita diena uztenka tik poros... Kakliuka kiekviena karta keiciant pampersa nusluostau dregnu skuduriuku ir paskui sausu. Pavalgius, tiek kosytes, tiek misinuka, visada einam nusiprausti veiduka, o tuo paciu ir kakliuka, nes vis tiek, tai atpila, tai pribega . Nieko nepadarysi, reikes isaugti