QUOTE(DIANA M @ 2010 09 16, 00:03)
labuka, vat skaitau ir bijau, kad savo burunduka ciuju ne taip maitinu.nuo 4 men daktare pasake duot bulve, cukinija, buroka, obuoli, banana.o kaip , kada ir po kiek nepaklausiau, ziurejau pagal save.bulves nemegsta mano vaikas, 3 ar 4 kartus bandziau duot, spjauna zogciaut pradeda, net asaros pasirodo, pagailo man jo ir neduodu, nuo morkos alergija ir pilva baisiausiai skaudejo, daugiau nedaviau, tai maitinu is darzoviu tik moliugu savo, n................
Del ziaugciojimo, tai man ir buvo taip, bet bent jau man tai del to kad per tirsta buvo. siaip geriausia duoti gerai isvirta bulve su morkyte ir dar mesiuku kokiu tik gerai sutrinta ir skiesta su tuo paciu vandenuku kuriam viret kai isverdat ir isimat darzoves neispilkit skyscio sriubinio to, nes jei matysit kad per tirsta, dapilt vandenuko galima...ir vel gerai ismaisyt... nes reik kad gerai nueitu i skranduka, kad nestrigtu ir neziaugcios...
Dar maciau rasert kad morka alergizuoja... aisku gali but. Pvz mum buvo kad nuo morku sulciu vaikisku tu isbere, tij nebeduodam. o nuo virtos nieko )
Na ka reik kraustytis i 6 menesiuko skyreli ) susitiksim ten D