Įkraunama...
Įkraunama...

5mėn. vaikiuko dienos meniu

as nelabai perku pirktiniu bet kai prisireikia tai pastatau ta stiklainiuka i karsta vandens vonele mikro niekada nesildziau,bet maciau kad kaikurios mamytes taip duoda aisku tik ne tiesiai is saldytuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valdenis @ 2010 05 05, 13:37)
as nelabai perku pirktiniu bet kai prisireikia tai pastatau ta stiklainiuka i karsta vandens vonele mikro niekada nesildziau,bet maciau kad kaikurios mamytes taip duoda aisku tik ne tiesiai is saldytuvo smile.gif

aišku, dėkui už atsakymą. rolleyes.gif
Atsakyti
pasidalinsiu ir as savo maziaus meniu:)
mums 5 men.
misinuko pradeda mazius nelabai megti,kuo toliau,tuo maziau suvalgo...
duodu skysta kosyte is buteliuko,daznai pagaminta su atvirintu karves pienu,dazniausiai tai buna ryziu ar kokiu kitu grudu.idedu truputi sviestuko.
pratinu kose valgyt tirstesne ir su saukstuku.tada idedu kokios nors vaisu tyreles.
ragavom ir bulves su kefyru,bet nedaug suvalge,nes rugstu smile.gif
ka dar cia...
tyrele su vistiena valgom.
jogurta ir saldzia varskyte.
tureciau daugiau laiko,uzsiimciau su mesyte,bet tiesiog nespeju.

ir jokiu problemu valgant toki namini paprasta maista.netgi pilvuko nebepucia,na labai retai., o kosyte ragavom nuo 3.5 men sakyciau. smile.gif
karves pienuka patare pati gydytoja,juk sveikiau nei tas sintetinis misinukas,kurio maziukas net nebenori.nujauciu kad greit jo isvis nebereiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2010 05 19, 23:36)
pasidalinsiu ir as savo maziaus meniu:)
mums 5 men.
misinuko pradeda mazius nelabai megti,kuo toliau,tuo maziau suvalgo...
duodu skysta kosyte is buteliuko,daznai pagaminta su atvirintu karves pienu,dazniausiai tai buna ryziu ar kokiu kitu grudu.idedu truputi sviestuko.
pratinu kose valgyt tirstesne ir su saukstuku.tada idedu kokios nors vaisu tyreles.
ragavom ir bulves su kefyru,bet nedaug suvalge,nes rugstu smile.gif
ka dar cia...
tyrele su vistiena valgom.
jogurta ir saldzia varskyte.
tureciau daugiau laiko,uzsiimciau su mesyte,bet tiesiog nespeju.

ir jokiu problemu valgant toki namini paprasta maista.netgi pilvuko nebepucia,na labai retai., o kosyte ragavom nuo 3.5 men sakyciau. smile.gif
karves pienuka patare pati gydytoja,juk sveikiau nei tas sintetinis misinukas,kurio maziukas net nebenori.nujauciu kad greit jo isvis nebereiks smile.gif

ar ne per gausus meniu kaip 5 men mazyliui? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sorre @ 2010 05 21, 21:31)
ar ne per gausus meniu kaip 5 men mazyliui?  blink.gif

na pagal kitas mamytes,kiek cia skaiciau,tai tikrai gusus,bet...nepsatebejau kad nuo to maziui kazkas darytusi blogai...atvirksciai greiciau-nebepucia pilvuko smile.gif
nezinau,kaip jusu mamos,bet kai mama papasakojo apie mano mityba-issiziojau-jau 3 men maitino sureliais(net gi taip patare gydytojai),nes apetitu kudykystej nepasizymejau.
beja,jau pries menesi maziui daviau ciulpti lasinuko.ir nieko smile.gif vaikui labai patiko smile.gif
Atsakyti
aisku kiekviena auginam kaip mum atrodo geriausia, o mes dar tik pradedam po truputi valgyt kosyte rolleyes.gif
Atsakyti
Mes jau 4 dieneles kaip bandom Aptamolo kosyte is kukuruzu ir ryziu miltu. labai noriai valgo thumbup.gif
Atsakyti
na mum jau beveik 5 menesiai nusprendziau pabandyti duoti kosytes pradziai gal tik butves bet va nezinau kiek jos ir kuriuo paros metu duoti kiek tada misinuko ir kada daduoti? doh.gif po kiek laiko ivesti kopusta ir kitas darzoves?dabar maniske valgo apytiksliai kas tris valandas mazdaug po 150ml misinuko
Atsakyti
QUOTE(vasareja2 @ 2010 06 02, 13:07)
na mum jau beveik 5 menesiai nusprendziau pabandyti duoti kosytes pradziai gal tik butves bet va nezinau kiek jos ir kuriuo paros metu duoti kiek tada misinuko ir kada daduoti? doh.gif po kiek laiko ivesti kopusta ir kitas darzoves?dabar maniske valgo apytiksliai  kas tris valandas mazdaug po 150ml misinuko

na pradžiai manau duosite max 1-2šaukštelius paragavimui wink.gif bent jau dauguma taip daro wink.gif tad mišinuko mano manymu reiktų pilnos normytės..
bent jau aš taip dariau: pradėjau pratint nuo morkyčių, tai "žaisdavom" vos po šaukštelį ar du, savaitės pabaigoje jau suvalgėm apie pusę indelio.. mišinuko darydavau pilną normytę, būdavo kad neišvalgo..

dabar daržovienės suvalgo apie 190g ir atsigeria arbatėlės.. tuo maitinimu mišinuko jau nebegeriam wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurackaaa @ 2010 06 02, 13:52)
na pradžiai manau duosite max 1-2šaukštelius paragavimui wink.gif bent jau dauguma taip daro wink.gif tad mišinuko mano manymu reiktų pilnos normytės..
bent jau aš taip dariau: pradėjau pratint nuo morkyčių, tai "žaisdavom" vos po šaukštelį ar du, savaitės pabaigoje jau suvalgėm apie pusę indelio.. mišinuko darydavau pilną normytę, būdavo kad neišvalgo..

dabar daržovienės suvalgo apie 190g ir atsigeria arbatėlės.. tuo maitinimu mišinuko jau nebegeriam wink.gif

o kokia arbatele geria?noriai? tik viena kart kosyte valgot?
Atsakyti
QUOTE(jurackaaa @ 2010 06 02, 15:52)

O per kiek laiko pasiekete ta 190 g.? Maniske jau antra savaite ragauja koses, vakar mane nustebino ir suvalge panasiai apie 60 g., pabijojau dauti daugiau, nors matesi, kad butu dar suvalgius. unsure.gif
Atsakyti
Mes pradejom bandyti tyreles Hipp nuo 4 men po truputi. Dabar per diena valgom: ryte atsikelus misinuka, paskui arba misinuka arba darzoviu tyrele 125g, paskui grikiu kosyte arba pieniska ryziu kosyte, po kosyciu ir tyreliu duodu atsigerti silto vandenuko, paskui misinukus valgom, dar vakarais kartais duodu labos nakties tas saldzias tyreles tai suvalgo visa 190g smile.gif dar vaisiu tyreliu kartais duodu, bet nelabai noriai tuos vaisius valgo..
Tiesa, mums jau penki menesiai ir dvi savaites smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jusku: 03 birželio 2010 - 09:17