Įkraunama...
Įkraunama...

5mėn. vaikiuko dienos meniu

QUOTE(sabatini @ 2010 02 25, 11:43)
dekui  4u.gif  nes dazniausiai atpila po pienuko, maitinu pati, todel taip pat galvoju kad oro pritraukia, nes taip pat buna kad atpila kai atsirugsta ir po dvieju valandu.. taip pat galvojau gal po kosytes duodu pienuko ir jam per daug yra, nes buna kad tiesiog upeliais bega... vienu zodziu daug visokiu minciu... bet ziuriu ne man vienai taip yra  ax.gif

as dabar po koses nebeduodu iskart gerti, nebent pora sauksteliu vandens. duodu po koki 40min koki 60ml misinuko.
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 02 25, 22:27)
as dabar po koses nebeduodu iskart gerti, nebent pora sauksteliu vandens. duodu po koki 40min koki 60ml misinuko.

dekui 4u.gif reikes ir man pavelint pienuka.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2010 02 26, 09:52)
dekui  4u.gif reikes ir man pavelint pienuka.... ax.gif

gal pades, bet nelabai aisku nuo ko tas atpylinejimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 02 25, 21:27)

Aš irgi kai pradėjau po pusvalandžio mišinuko duot, tada tikrai mažiau atpildavo. Dabar kai duodu tik košytę, praktiškai nebeatpila thumbup.gif
Atsakyti
as darzoviu koses jau duodu nuo 4,5 men. viena karta dienoje. nzn ar gerai as darau, bet isverdu viena vidutinio dydzio bulve, trecdali morkos. kiek gaunasi tos mases net nzn, reiks kada supilti ir pamatuoti smile.gif
tik man labai neramu, kad mano panele isvis negeria vandenuko, arba jau labai retai. o tai misinukas skaitosi kaip vanduo??? g.gif
mes valgom taip: 10h misinuko 185 ml. 14 h darzoviu kose (nzn kiek ml)ir misinuko 185 ml. 18 h misinuko 185 ml. 21 h misinuko 220 ml. ir dar kartais nakti keliames ir isgeriam 185 ml. sveriam 8,8 kg ir 72 cm ugis. kaip manote apie musu meniu rolleyes.gif
bet ji vakare isgeria misinuka ir dar verkia kaip valgyt noretu dar...ku man daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTINACH @ 2010 03 01, 21:08)
bet ji vakare isgeria misinuka ir dar verkia kaip valgyt noretu dar...ku man daryt g.gif

Tai duokit vaikui valgyt kiek nori doh.gif Juk auga - jei vaikas nori, vadinasi daugiau reikia duoti. Bandykit dazniau maitint, nes labai dideli tarpai pas jus - siaip tai kokie 5 maitinimai turetu buti - kas 3 val. Tai ir vaikas neperalktu gal smile.gif
Atsakyti
na stai dabar po valgio praktiskai kaip ir neatpilinejame..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTINACH @ 2010 03 01, 23:08)
as darzoviu koses jau duodu nuo 4,5 men. viena karta dienoje. nzn ar gerai as darau, bet isverdu viena vidutinio dydzio bulve, trecdali morkos. kiek gaunasi tos mases net nzn, reiks kada supilti ir pamatuoti  smile.gif
tik man labai neramu, kad mano panele isvis negeria vandenuko, arba jau labai retai. o tai misinukas skaitosi kaip vanduo??? g.gif
mes valgom taip: 10h misinuko 185 ml. 14 h darzoviu kose (nzn kiek ml)ir misinuko 185 ml. 18 h misinuko 185 ml. 21 h misinuko 220 ml. ir dar kartais nakti keliames ir isgeriam 185 ml. sveriam 8,8 kg ir 72 cm ugis. kaip manote apie musu meniu rolleyes.gif

na ir misinuko isgeria bigsmile.gif mano dukra tik pora dienu isgeria 190ml, kokie tie vaikai skirtingi. o prie kosytes mano nuomone per daug misinuko, geriau po koses kokiai valandai ar dviem praejus duokit, nes dar maziukai, reikia jum bent 5 kartus valgyt.
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2010 03 02, 01:38)
Tai duokit vaikui valgyt kiek nori  doh.gif Juk auga - jei vaikas nori, vadinasi daugiau reikia duoti. Bandykit dazniau maitint, nes labai dideli tarpai pas jus - siaip tai kokie 5 maitinimai turetu buti - kas 3 val. Tai ir vaikas neperalktu gal smile.gif

QUOTE(Anema @ 2010 03 02, 12:14)
na ir misinuko isgeria  bigsmile.gif mano dukra tik pora dienu isgeria 190ml, kokie tie vaikai skirtingi. o prie kosytes mano nuomone per daug misinuko, geriau po koses kokiai valandai ar dviem praejus duokit, nes dar maziukai, reikia jum bent 5 kartus valgyt.

Aciu uz patarimus. valgymo laika ji pati nusistate, as tik priziuriu, kad nebutu misinukas geriamas dazniau nei kas 3 h... mirksiukas.gif
o po koses ji net dreba kaip nori misinuko (gerti) doh.gif tai sakot man tada vandenuka arba gal sulciu kokiu pasiulyti. o kokias galeciau as jai duoti? patarkit
bet dabar gydytoja sako, kad ivesti kruopu koses i jos raciona. bet nesuprantu kada man ja duoti vakarienei g.gif ir kokia kose virti g.gif ryziu nenoriu duoti nes viduriukai kieteja nuo ju, o pas mus jie ir taip kietoki unsure.gif patarkit

ot prirasiau ir klausimu priklausiau. kas nors patarkit pirmakartei mamytei
Atsakyti
QUOTE(KRISTINACH @ 2010 03 02, 17:52)
tai sakot man tada vandenuka arba gal sulciu kokiu pasiulyti. o kokias galeciau as jai duoti? patarkit
bet dabar gydytoja sako, kad ivesti kruopu koses i jos raciona. bet nesuprantu kada man ja duoti vakarienei g.gif ir kokia kose virti g.gif ryziu nenoriu duoti nes viduriukai kieteja nuo ju, o pas mus jie ir taip kietoki unsure.gif patarkit

Bent jau aš po košytės duodu sulčių atsigert, nes vandenuko atsisako ax.gif O košytės tai galit grikių arba avižų, jos neutraliausios.
Atsakyti
QUOTE(sagritute @ 2010 03 03, 12:17)
Bent jau aš po košytės duodu sulčių atsigert, nes vandenuko atsisako ax.gif  O košytės tai galit grikių arba avižų, jos neutraliausios.

bandysiu virti grikius aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTINACH @ 2010 03 03, 21:44)
bandysiu virti grikius aciu 4u.gif

Tai galit ir ryziu kose virt, tik ne kiekviena diena mirksiukas.gif
Musu mazoji kazko vakarais misinuko kuri laika negere, tai darydavau koseles su misinuku (kudikiams skirti dribsniai) - viena vakara ryziu, kita - avizu. Ir tvarkoj buvo viduriukai ax.gif
Atsakyti