Įkraunama...
Įkraunama...

5mėn. vaikiuko dienos meniu

As is pradziu virdavau dviem dienom, nes valgydavo po labai mazai ir net blenderis to mazo kiekio nelabai sutrindavo. Kitai dienai kosele sudedavau i sterilizuota indeli ir i saldytuva. O dabar kai valgom po 180-200 mil, tai verdu kiekviena diena.
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2010 02 23, 14:33)
As is pradziu virdavau dviem dienom, nes valgydavo po labai mazai ir net blenderis to mazo kiekio nelabai sutrindavo. Kitai dienai kosele sudedavau i sterilizuota indeli ir i saldytuva. O dabar kai valgom po 180-200 mil, tai verdu kiekviena diena.

vat vat, o aš galvojau, kad viena tokia netalentinga, kad net sutrint padoriai negaliu ax.gif

p.s. čia ne į temą, bet matau, mūsų džiaugsmo diena sutampa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2010 02 23, 13:38)
p.s. čia ne į temą, bet matau, mūsų džiaugsmo diena sutampa 4u.gif

Oj kaip smagu wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 02 21, 12:40)

tai geriau duokit truputi dazniau ir po maziau, atsigerti gal reiketu daugiau.

na del tarpu tarp valgymo nesutinku, labai grazus tarpai - 4 val. tai yra normalu, nes maniske nuo 2 men. valgo tokiai tarpais ir gydytoja sake, kad tai yra normalu ir jau greit reikes eiti link 4 kartu valgymo per diena.
Papildyta:
QUOTE(lininis @ 2010 02 21, 14:23)
aciu visoms uz patarimus, tikrai kartais ju reikia ypac kai auginame mazyte vieni su vyru, esam jauni, pirmas vaikutis nelabai ka ir ismanome, kartais tenka ir paeksperimentuoti.Sumazinau as jei visus kiekius ryte pienuko geriam 180ml, daugiau mazinti kaip ir nelabai galius nes po tiek ji jau valgo nuo 3 menesiu ir kas 4 valandas, kiek pasikalbedavau su medikais sake kad normaliai nes mergina yra tikrai didele ir jei reikia daugiau, plius pienuka gerem elergiskiems vaikuciams ir jis yra liesesnis.po 4 valandu valgome vaisius dabar duodu maza indeli tai yra apie 130ml ir miegam pietuku kaip minimum 2 valandas, apie 18 val pienuko 180ml, apie 9 val kose su 150 ml ir apie 22.30 15o ml pienuko ir i lovyte iki ryto 9.

na ir ko jus sukote galva rolleyes.gif viskas pas jus gerai ir grazu, ir tarpai normalus tarp valgymo. Valgykit i sveikata ir bukit grazus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2010 02 23, 15:33)

kiek daug suvalgo smile.gif
Atsakyti
as taip pat verdu didesni kieki, nes mazo nesublenderiuoja, taciau kas lieka as ismetu, kita diena neduodu jo...
Atsakyti
o jusu vaikuciai po valgio kai atsirugsta atpila? maniskis visuomet po valgio atsirugus atpila ir gan nemazai... g.gif
Atsakyti
Mano irgi atpila, netgi ir po kokių poros valandų g.gif
Atsakyti
Mano po darzoviu koses tai neatpila, bet po misinuko..... Nu kartais buna, kad ne bet dazniausiai, tai nors truputuka atpila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2010 02 24, 17:03)
o jusu vaikuciai po valgio kai atsirugsta atpila? maniskis visuomet po valgio atsirugus atpila ir gan nemazai... g.gif

pabandykit labiau košytę sutrint, pasitaiko, kad vaikai dėl to atpylinėja 4u.gif nors jei ir po pienuko atpylinėja, tai gal tiesiog labai godžiai valgo ir oriuko prisirenka g.gif
Atsakyti
atpila ir mano po kokiu poros valandu, bet ne visada
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2010 02 25, 08:09)
pabandykit labiau košytę sutrint, pasitaiko, kad vaikai dėl to atpylinėja 4u.gif  nors jei ir po pienuko atpylinėja, tai gal tiesiog labai godžiai valgo ir oriuko prisirenka g.gif

dekui 4u.gif nes dazniausiai atpila po pienuko, maitinu pati, todel taip pat galvoju kad oro pritraukia, nes taip pat buna kad atpila kai atsirugsta ir po dvieju valandu.. taip pat galvojau gal po kosytes duodu pienuko ir jam per daug yra, nes buna kad tiesiog upeliais bega... vienu zodziu daug visokiu minciu... bet ziuriu ne man vienai taip yra ax.gif
Atsakyti