Įkraunama...
Įkraunama...

5mėn. vaikiuko dienos meniu

QUOTE(Murlyka @ 2010 02 05, 12:20)
4u.gif  smagu, nes trbt pirma leliuka tokia pacia diena gimusi sutikau cia drinks_cheers.gif  doh.gif tiesa, nupirkau koses alergiskiems leliukams, be pieno ir daviau paragaut, tj visa dubeneli isvalge, o kita diena jau nebenorejo g.gif prisipazinsiu, as jai gal nuo 3men pabaigos retkarciais obuoliuko sauksciuku pagremzdavau, iseidavo mzdg puse ar visas sauksciukas to obuolio per diena, zinau, kad lb anksti, bet suvalgydavo ir nk nepasidare rolleyes.gif

Aga,ir man smagu sutikti drinks_cheers.gif
o kokia ten kose buvo? kruopu?
Gal per daug jai buvo,kad kita diena jau nebenorejo g.gif
As tai kruopiene truputi veliau ivedineti galvoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 02 05, 12:43)
Aga,ir man smagu sutikti  drinks_cheers.gif
o kokia ten kose buvo? kruopu?
Gal per daug jai buvo,kad kita diena jau nebenorejo  g.gif
As tai kruopiene truputi veliau ivedineti galvoju  rolleyes.gif

Ten buvo va tokia kose http://www.assorti.l...ams-sinlac.html ax.gif
Tikrai, ten iseina 5-6valgomi saukstai milteliu su 140ml vandens, tai toks nemazas dubenelis koses. Be to, jin buvo MP uzvalgius, gal per greit pasiuliau tai nenorejo, o va ka tik indeli morku tyres iskapojo, sultim uzgere, po to dar MP bisk pagere ir uzmigo, tikiuos pamiegos bent 2val. Nes per diena mazokai miega... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 02 05, 14:13)
Ten buvo va tokia kose http://www.assorti.l...ams-sinlac.html ax.gif
Tikrai, ten iseina 5-6valgomi saukstai milteliu su 140ml vandens, tai toks nemazas dubenelis koses. Be to, jin buvo MP uzvalgius, gal per greit pasiuliau tai nenorejo, o va ka tik indeli morku tyres iskapojo, sultim uzgere, po to dar MP bisk pagere ir uzmigo, tikiuos pamiegos bent 2val. Nes per diena mazokai miega... doh.gif

Oho, ir sultis jau duodat? unsure.gif
Mano tik MP geria, vandenuko pasiulau, na ir retais atvejais laaabai silpna arbatyte padarau pvz kmynu arba tiesiog juoda, bet ji tai persisviecia, lyg vandenuka duociau. Kazkaip nenoriu as jo skubinti visko taip ragauti rolleyes.gif
O koses pati nenorit daryti? Juk sveikiau nei pirkti. mirksiukas.gif As tai nelabai pasitikiu nei misiniais, nei jokiais maisteliais milteliais ir t.t.. tik extra atveju zadu duoti, o siaip geriau paciai gaminti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 02 05, 17:21)
Oho, ir sultis jau duodat?  unsure.gif
Mano tik MP geria, vandenuko pasiulau, na ir retais atvejais laaabai silpna arbatyte padarau pvz kmynu arba tiesiog juoda, bet ji tai persisviecia, lyg vandenuka duociau. Kazkaip nenoriu as jo skubinti visko taip ragauti  rolleyes.gif
O koses pati nenorit daryti? Juk sveikiau nei pirkti.  mirksiukas.gif  As tai nelabai pasitikiu nei misiniais, nei jokiais maisteliais milteliais ir t.t.. tik extra atveju zadu duoti, o siaip geriau paciai gaminti  4u.gif

Nea, siandien pirma karta daviau paragaut sulciu, seip iki tol tik virinta vandeni duodavau, arba ir to neduodu, tik MP. Nemoku as tos koses tokios padaryt.. bijau , kad nepaspringtu doh.gif cia as pabandymui, noriu paziuret kokia reakcija i kose ir i sultis bus g.gif Mano motina pasakojo, kad mazge sese (dabar jai 17m) 4,5 menvistiena primaitino, aceit ji labai norejo ax.gif As seip niekur neskubu, bet va tyriu tai pati noriu gamint, laukiu kol mama atves saldytu darzoviu blush2.gif
Nu seip as atsiklausiau gydytojos ar galima ir perku tik tokias, kurios nuo 4men g.gif gal nieko tokio pabandymui..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murlyka: 05 vasario 2010 - 16:53
As parasiau i AZ, kad labai neissiplesti ir netrugdyti kitoms mamoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avilinka: 05 vasario 2010 - 19:57
sveikos 4u.gif

mes valgom:

7 val MP;
10 val 2 ar 3 grudu vaikiska kose be gliuteno paskaninta sausainuku ar vaisine tyrele - apie 70-80 ml; truputi veliau MP;
13 val MP
15 val darzoviene (jau valgom bulve, moliuga, aguroti, ir saldzia bulve (bulves ir morkos hibridas) 70-80ml, kiek veliau MP
18 val MP
20 val vel vaikiska grudu kose, 70-80ml, veliau pries mega MP.
3 val MP.

ka manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sexyMama @ 2010 02 10, 01:06)
sveikos 4u.gif

mes valgom:

7 val MP;
10 val 2 ar 3 grudu vaikiska kose be gliuteno paskaninta sausainuku ar vaisine tyrele - apie 70-80 ml; truputi veliau MP;
13 val MP
15 val darzoviene (jau valgom bulve, moliuga, aguroti, ir saldzia bulve (bulves ir morkos hibridas) 70-80ml, kiek veliau MP
18 val MP
3 val MP.

ka manot?  g.gif

manau puiku.

Gal tik tiek, kad mano tokiu laiku dar tik MP valgė biggrin.gif bet čia priklauso nuo kada pradedamas įvedinėti maistas, ką valgė iki tol ir pan.
Atsakyti
QUOTE(sexyMama @ 2010 02 10, 02:06)
sveikos 4u.gif

mes valgom:

7 val MP;
13 val MP
18 val MP
3 val MP.

ka manot?  g.gif

Mes panasiai valgom! Tik vienu valgymu maziau gal gaunas, nes tarpai didesni...
apie 7h MP, 8h keliasi
apie 10 h 7grudu kosyte arba avizine apie 90 ml, truputuka po valandos MP ir miegelis
apie 14h MP
apie 16:00 MP ir
apie 17:00 darzoviene (nes mama bega sportuot, tai tete turi ka veikt)
apie 19:30 MP ir kaip jau naktiniam miegeliui ruosiames
dar apie oo:30 ir apie 04:00 MP

Noreciau MP jau mazinti, kad ant velyku visai nebeduot...Tik kaip cia dabar daryt? Ivest trecia kose vakarine ar per pietus? MP butu tik nakti ir uzmiegant? Duot arbatele dienos metu? Jei liktu tik naktinis valgymas- gal jau ir nutraukciau...Bet kad dienos metu dar labai reikia atsigerimo. Turint pieno, negi arbata kisi. Juolab, kad ne uz kalnu 6 men, o palaipsniui mazinant MP, jo gal atsisakytume 7.5 men???Ka???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai kitokia: 11 vasario 2010 - 10:27
QUOTE(visai kitokia @ 2010 02 11, 11:24)
Mes panasiai valgom! Tik vienu valgymu maziau gal gaunas, nes tarpai didesni...
apie 7h MP, 8h keliasi
apie 10 h 7grudu kosyte arba avizine apie 90 ml, truputuka po valandos MP ir miegelis
apie 14h MP
apie 16:00 MP ir
apie 17:00 darzoviene (nes mama bega sportuot, tai tete turi ka veikt)
apie 19:30 MP ir kaip jau naktiniam miegeliui ruosiames
dar apie oo:30 ir apie 04:00 MP

Noreciau MP jau mazinti, kad ant velyku visai nebeduot...Tik kaip cia dabar daryt? Ivest trecia kose vakarine ar per pietus? MP butu tik nakti ir uzmiegant?  Duot arbatele dienos metu?  Jei liktu tik naktinis valgymas- gal jau ir nutraukciau...Bet kad dienos metu dar labai reikia atsigerimo. Turint pieno, negi arbata kisi. Juolab, kad ne uz kalnu 6 men, o palaipsniui mazinant MP, jo gal atsisakytume 7.5 men???Ka???

O kam atsisakyti MP? blink.gif
Dziaukites, kad turite jo, juk vaikui taip gerai MP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 02 11, 12:56)
O kam atsisakyti MP?  blink.gif
Dziaukites, kad turite jo, juk vaikui taip gerai MP  4u.gif

Dziaugtis dziaugiuosi. Gerai, kad yra. Vaikui irgi gerai. Bet visa laika nemaitinsi. Man nera suprantama, kai vaikai virs metu ir daugiau dar gauna MP. Bet cia mano tokia pozicija. Jei vaikas gauna papildomo maisto, ivedama net mesyte- MP islieka kaip atsigerimas, o ne pagrindinis maistas. TAda ir reiktu mastyti apie MP nutraukima. Bet cia ir vel tik mano nuomone, kuri nebutinai turi sutapti su kitu
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2010 02 11, 12:41)
Dziaugtis dziaugiuosi. Gerai, kad yra. Vaikui irgi gerai. Bet visa laika nemaitinsi. Man nera suprantama, kai vaikai virs metu ir daugiau dar gauna MP. Bet cia mano tokia pozicija. Jei vaikas gauna papildomo maisto, ivedama net mesyte- MP islieka kaip atsigerimas, o ne pagrindinis maistas. TAda ir reiktu mastyti apie MP nutraukima. Bet cia ir vel tik mano nuomone, kuri nebutinai turi sutapti su kitu

drinks_cheers.gif as irgi noreciau po truputi nutraukti. nes man irgi nepriimtinas ilgas vaiko maitinimas MP schmoll.gif be to is manes vien kaulai beliko. bet pienas vistiek dar reikalingas vaikui, taip pat ir diena, arbetele jo nepakeis, nebent misinukas. stai antra diena viena karta dienoje duodu misinuko vietoj MP. (nu dabar lauksiu piktu komentaru ph34r.gif). atsigeria kokiu 60ml. tai taip bandysiu kiekviena diena misinuko pasiulyt, ir kartais arbateles, kol pamirs diena apie (.)(.) na o nakti manau tai labiau ipratimas MP atsigert nei is alkio.
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2010 02 11, 15:41)

As nesiruosiu nei smerkti nei pritarti, tai yra kiekvienos mamytes reikalas. Siaip virs metu vaikuciui MP yra kaip kaip maisto papildas, kaip sakant vietoj vitaminu smile.gif Na tiesa pasakius ir man nera grazu, kai vaikas nemazas, kokiu 1,5m dar vis geria MP rolleyes.gif
As noreciau maitinti kaip minimum iki 1m, o jei ir toliau bus MP, na tai maitinsiu kaip sakant niekam nematant biggrin.gif (turiu omeny kokiuose sveciuose butu man negrazu)
Papildyta:

drinks_cheers.gif as irgi noreciau po truputi nutraukti. nes man irgi nepriimtinas ilgas vaiko maitinimas MP schmoll.gif be to is manes vien kaulai beliko.

Mano pussesere irgi "isdziuvo" visa, o man tai vistiek 5kg po gimdymo dar liko, neisdziuna jie man biggrin.gif
Skysciu gal daugiau Jums reikia, tada gal nekris taip svoris baisiai mirksiukas.gif
Atsakyti