Įkraunama...
Įkraunama...

5mėn. vaikiuko dienos meniu

mums 5 men ir 2 sav tai jau dvi savaites valgom darzoviene. ir manau mamos protingai elgiasi kai duoda pirmiausia darzoviu tyrele, opaskui pereina prie vaisiniu. jau siandien antra diena kai vakarienei valgysim kosele avizu. viskas labai gerai valgo noriai. thumbup.gif ir dar patarimas cool.gif nuo pat mazu dienu d vitamina daviau sauksteliu, tai dabar jokiu problemu, turi savo sauksta mazius tik pamato sauksta is karto ziojasi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos supermamytės. Auginu 5 mėn leliuka 2.gif Mūsų maistelio racionas dar skurdokas blush2.gif bet gal kas galit duot patarimų ar receptėlių, kuo paskaninti mažiuko košytes? essen.gif Didelis dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mile_ @ 2007 01 27, 16:34)
Sveikos supermamytės. Auginu 5 mėn leliuka  2.gif Mūsų maistelio racionas dar skurdokas blush2.gif bet gal kas galit duot patarimų ar receptėlių, kuo paskaninti mažiuko košytes?  essen.gif Didelis dėkui  4u.gif

gali i kosyte imaisyt vaisiu tyreles..mm kaip skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eivinutė @ 2007 01 31, 23:28)
gali i kosyte imaisyt vaisiu tyreles..mm kaip skanu  thumbup.gif

Dekui 4u.gif Isbandysim thumbup.gif
Atsakyti
Aš auginu 5 mėn. dukrelę, bet nieko papildomo dar neduodu. Valgo tik mamos pieną ir vakare primaitinu mišinėliu. Skaičiau žurnale, kad iki 6 mėn. nieko vaikui papildomai neduoti, nesvarbu ar kūdikis valgo mamos pieną ar mišinėlį. O tai kaip ištikrųjų?[FONT=Arial] g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta123 @ 2007 02 04, 21:23)
Aš auginu 5 mėn. dukrelę, bet nieko papildomo dar neduodu. Valgo tik mamos pieną ir vakare primaitinu mišinėliu. Skaičiau žurnale, kad iki 6 mėn. nieko vaikui papildomai neduoti, nesvarbu ar kūdikis valgo mamos pieną ar mišinėlį. O tai kaip ištikrųjų?[FONT=Arial] g.gif

Nu cia kaip is kokios puses paziuresi g.gif Jei vaikui uztenka mamos pienelio tai liuks thumbup.gif , bet jei valgo tik misinuka tai manau naturalesni maisteli galima vaikuciui ir anksciau duot, nes taM misinuke sintetikos tikrai netruksta. Man gydytoja sake suneliui duot papildomai nuo 4 men. Ragaujam po truputi darzoviu kosytes ir grudiniu. Viskas thumbup.gif vaikiukas valgo noriai, o ir skranduko problemeliu nera. Manau grynas vitaminas geresnis uz sintetini piena. Galima ir nuo 5 men duot nieko blogo nebus. Aisku butina pasitart su savo gydytoju ir zet kaip vaikiukas toleruos. SEKMES 4u.gif
Atsakyti
Na, o mums taipogi neseniai suėjo 5mėn. pradėjau po šaukšteli paskui po du ir taip toliau, pirktinkių košelių iš morkytės. Matydama, kad neblogai priima naujovę, išviriau savo morkytes, bulvytę ir kalafojoro skiltelę maža dadėjau. Tai mūsų mažoji, kad pradės žiaukčioti verysad.gif Spjauna, pyksta, tad ir vėl pirktines pradėjau duoti. Pabandėm šiandien grikių košelę duoti, taipogi nenori g.gif Gal mamytės gali patarti kokias labiausiai vaikai mėgsta, nes nežinau net ką ir pirkti bei virti, o gal tai laikina ir mano morkytes pradės valgyti unsure.gif
Atsakyti
o as savo kletckiukui duodu ir ryziu koseles ir grikiu koseles ir bulviu kosele su mesyte o jam tik kita savaite bus 5 men ir jam labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2007 02 25, 14:58)
o as savo kletckiukui duodu ir ryziu koseles ir grikiu koseles ir bulviu kosele su mesyte o jam tik kita savaite bus 5 men ir jam labai patinka  thumbup.gif

Na, mėsytę, mamyte, manau paskubėjai duoti. Juk dar per anksti. Nors jeigu gerai toleravo, tai gal ir nieko...
Mano mažylė valgo mamos pieną, bet dar duodu ir vaisinės tyrelės, kurią pati pagaminu iš obuoliuko ir banano. Mažylei labai patinka thumbup.gif O taip pat kasdien duodu po pora šaukštelių morkų sulčių truputį skiestų vandenuku. Kalbėjau su gydytoja, tai jau nuo kitos savaitės pabandysime valgyti bulvytę, po to morkytę, po to gal kalafijorą, paskui viską sumaišysime ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes nuo 5 menesiuko valgom tyreles pirktines po 4 a.s., sultyciu 30 ml. spaustu obuoliu ir valgom darzoviu kose, pradejom nuo bulves, veliau morka. dar tik tiek spejom, kas savaite vis ivedu kita darzove. sake duoti 2 valgomuosius saukstus.

ai ir valgom MP kas dvi valandas, todel ir pradejau kosyte duoti, kad taip daznai valgo. essen.gif
Atsakyti
mes jau ragaujam su mesyte darzovienes,bet labai sunkiai sekasi verysad.gif gal dantukai kalti,nenori nei kruopu nei darzoviu unsure.gif
Atsakyti
O taip doh.gif Dukryte ir Hipp'o ir mano su meile ruostas darzoviu tyreles labai smagiai purskia man i akis lotuliukas.gif As jai i burnyte, o ji - is burnytes. Taip ir stumdom ... Na, kokius du saukstus taip sustumdau jai, o visa kita suvalgyti tenka paciai verysad.gif Bet vis dar neprarandu vilties drinks_cheers.gif
Atsakyti