Įkraunama...
Įkraunama...

5mėn. vaikiuko dienos meniu

QUOTE(Ramce @ 2010 02 03, 19:56)
Oho, 3 koses dienoj? g.gif Kiek zinau taip patariama tik nuo 7-8men. Ir kai jau mesa valgo. g.gif

jo,daugokai. mano menesiu vyresne ir du kart valgo arba viena,dabar dantys vel, tai isvis mazai valgo
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 02 03, 18:31)
Merginos, kas ta spelta? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

http://www.bakans.lt/index.php?id=137

QUOTE(Ramce @ 2010 02 03, 19:56)
Oho, 3 koses dienoj? g.gif Kiek zinau taip patariama tik nuo 7-8men. Ir kai jau mesa valgo. g.gif

puikiai zinau, ir kai mane pradeda "lauzt", kad netinkamai maitinu vaika, galiu tik atsakyt: nesk savo papus mano kavalieriui- ziuresim kiek tempsi lotuliukas.gif
Atsakyti

puikiai zinau, ir kai mane pradeda "lauzt", kad netinkamai maitinu vaika, galiu tik atsakyt: nesk savo papus mano kavalieriui- ziuresim kiek tempsi lotuliukas.gif
[/quote]
lotuliukas.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2010 02 04, 10:05)
puikiai zinau, ir kai mane pradeda "lauzt", kad netinkamai maitinu vaika, galiu tik atsakyt: nesk savo papus mano kavalieriui- ziuresim kiek tempsi  lotuliukas.gif

ačiū už atsakymą. tikrai negirdėjusi buvau.
Papildyta:
o kokiu pavidalu vaikui tą grūdą duodate? skaldytas grūdas, miltai?... ir dar-kur jo būna pirkti?
Atsakyti
Aha, ir mane sudomino ta Spelta, noreciau ir as suzinoti kur galima butu jos isigyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2010 02 04, 10:05)
puikiai zinau, ir kai mane pradeda "lauzt", kad netinkamai maitinu vaika, galiu tik atsakyt: nesk savo papus mano kavalieriui- ziuresim kiek tempsi  lotuliukas.gif

As nieko nelauziu, tiesiog man labai keista, kad norint ''uzkist'' vaika duodama tiek daug kieto maisto, kai tokio amziaus jo skrandis neturetu but tiek apkraunamas. Del patempimo... g.gif Kiekviena su mazu vaiku tikrai nesiilsi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 02 04, 12:15)
ačiū už atsakymą. tikrai negirdėjusi buvau.
Papildyta:
o kokiu pavidalu vaikui tą grūdą duodate? skaldytas grūdas, miltai?... ir dar-kur jo būna pirkti?

vaikui verdu manu kruopeles, o sau toki rytini kokteili: issiverdu l. skysta kose is maniuku vandeny ir obuoli iblenderiuoju. thumbup.gif
yra dribsniu, ir manu kruopu pavidalu.

QUOTE(avilinka @ 2010 02 04, 12:32)
Aha, ir mane sudomino ta Spelta, noreciau ir as suzinoti kur galima butu jos isigyti?  4u.gif

Sveiko maisto parduotuves Vilniuje: Jaksto 9, PC Panorama,Saltoniskiu 9, Pilies 16,Kaune: PPC Akropolis, Karaliaus Mindaugo 49,Siauliai: PC akropolis ir Aido g 8, o Klaipedoj Studlende ir Akropoly, kai tiek prirasiau ir int. adresa pamaciau doh.gif
www.sveikiproduktai.lt
reikia ir paciai pasmirinet ten blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Ramce @ 2010 02 04, 12:55)
As nieko nelauziu, tiesiog man labai keista, kad norint ''uzkist'' vaika duodama tiek daug kieto maisto, kai tokio amziaus jo skrandis neturetu but tiek apkraunamas. Del patempimo... g.gif Kiekviena su mazu vaiku tikrai nesiilsi. smile.gif

visi vaikai skirtingi, kai turesit ju daugiau galit nustebt ant kiek tu paciu tevu vaikai gali skirtis ir apetitu ir miegojimo iprociais, tiesiog mano atveju yra taip o ne kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2010 02 04, 12:10)
visi vaikai skirtingi, kai turesit ju daugiau galit nustebt ant kiek tu paciu tevu vaikai gali skirtis ir apetitu ir miegojimo iprociais, tiesiog mano atveju yra taip o ne kitaip  4u.gif

Sutinku drinks_cheers.gif , bet as kaip supratau maitinat savo pienu, tai gal geriau ivest misinuko kazkiek arba viena kose keist misinuku, taip bent mazesne blogybe butu. g.gif Maniske pvz tai padanga turbut suvirskintu, valgytu kiek duociau, bet viskam yra ribos ir reik ziuret svarbiausia vaiko geroves, o ne mamos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2010 02 04, 16:32)
Sutinku drinks_cheers.gif , bet as kaip supratau maitinat savo pienu, tai gal geriau ivest misinuko kazkiek arba viena kose keist misinuku, taip bent mazesne blogybe butu. g.gif Maniske pvz tai padanga turbut suvirskintu, valgytu kiek duociau, bet viskam yra ribos ir reik ziuret svarbiausia vaiko geroves, o ne mamos. mirksiukas.gif

aš tai mieliau duočiau trečią tyrelę nei mišinį vesčiau... o mišinys tai jau super lengvas maistas sakot g.gif man rodos daržovienė tikrai lengvesnis, natūralesnis maistas g.gif
Atsakyti
sveikos mamos,

mums alergologe siandien patare ivesti i raciona kosytes pamazu.siule pradet nuo soru (jos visai nealergizuoja ir turi daug gelezies).mazius labai aktyviai rodo nora ragauti ka nors nauja.iki siol gavo tik MP.gal galit man neismanelei parasyti kaip tas primaitinimas vyksta/ blush2.gif ta prasme is pradziu duoti po kelis saukstelius?per kiek laiko kosyte pakeis viena MP maitinima?koks tas kiekis turetu buti vienos pilnos porcijos?aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
viena rugpjūtinukė sakė, kad pediatras sakęs, jog 6 mėn kūdikio skrandukas 150-200 ml gali priimt košytės-ne daugiau. Manoji suvalgo 150 ml košės ir dar MP užgeria. kiek nežinau, aišku.. bet neilgai čiunka.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 02 04, 18:36)
viena rugpjūtinukė sakė, kad pediatras sakęs, jog 6 mėn kūdikio skrandukas 150-200 ml gali priimt košytės-ne daugiau. Manoji suvalgo 150 ml košės ir dar MP užgeria. kiek nežinau, aišku.. bet neilgai čiunka.

o jusiskei kiek laiko? 4u.gif
p.s.vis dar laukiu atsakymo i kitus klausimus bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flamencita: 04 vasario 2010 - 17:47