Įkraunama...
Įkraunama...

5mėn. vaikiuko dienos meniu

QUOTE(mildama @ 2010 01 31, 15:56)
IR man mama taip pasakojo,ir dukrytei duodavau pusryciams arba vakarienei  biggrin.gif tik veliau, gal apie 8-10 men, kai pripranta prie grudiniu kosiu, juk sausainiai is miltu,kiausiniu ir t.t. mirksiukas.gif

Geras thumbup.gif Daug kas matyt toki 'deserta' darydavo, tik kazkaip neradau cia forume. Maniau,kad nuo kokiu 7men galesiu duoti.. unsure.gif Nu nieko,palauksim smile.gif
Atsakyti
Kodel nesamone del trinto obuolio 6.5 men vaikui? Ar del to, kad jis duodamas jau nuo 2 men?? As, anot, musu pediatres taip ir dariau. Kaip ji sake, ne tiek to valgymo, kiek burnyteje ismoktu vartyt liezuviuka, ryti. Ir keli saukstukai. TAip, kad mes nuo 4.5 men puse tarkuoto-gremzto obuolio sutvarkom. Gaila, kad jau baigesi. O ar obuolio skiltele sietelyje (pasikaso dantenas ir yra ka veikti 15 min) ar gremztas su sausktuku- nera jokio skirtumo. Svarbu juk vitaminai
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 01 31, 13:57)
Pamenu mama sake, jog mums darydavo tokia tyrele: sutrupindavo i miltukus sausainius (pvz Gaidelis) ir sumaisydavo su pienuku (karves, savo ar misinuku), labai megdavome, tik va idomu nuo kada galima butu pabandyti savo vaikuciam duoti,m?  g.gif

man nuo 3 men dave biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 31, 18:22)
Kodel nesamone del trinto obuolio 6.5 men vaikui? Ar del to, kad jis duodamas jau nuo 2 men?? As, anot, musu pediatres taip ir dariau. Kaip ji sake, ne tiek to valgymo, kiek burnyteje ismoktu vartyt liezuviuka, ryti. Ir keli saukstukai. TAip, kad mes nuo 4.5 men puse tarkuoto-gremzto obuolio sutvarkom. Gaila, kad jau baigesi. O ar obuolio skiltele sietelyje (pasikaso dantenas ir yra ka veikti 15 min) ar gremztas su sausktuku- nera jokio skirtumo. Svarbu juk vitaminai

nesamone,kad tik nuo 6,5 men duoti paragaut
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 01 31, 18:49)
man nuo 3 men dave  biggrin.gif
Papildyta:

As nepavadinciau to NESAMONE blush2.gif nes primaitinimas, nesvarbu obuolys ar moliugas, PSO rekomenduojamas tik nuo 6 men (jei yra ant MP ir gerai priauga).
Tiesiog tai yra kiekvienos mamos pasirinkimas ax.gif As daviau obuoliuka 5men blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 01 31, 18:49)
man nuo 3 men dave  biggrin.gif
Papildyta:

O kas dave nuo 6,5men?
Gal mane turejote omeny? As daviau mazdaug nuo 5men.
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 02 01, 09:51)
O kas dave nuo 6,5men?

O as tik nuo 5,5 men smile.gif
Tik kai kurioms mamoms, kai kitos mamos elgiasi savaip, atrodo nesamone g.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 02 01, 11:51)
O kas dave nuo 6,5men?

turejau omeny apie parasyma, o ne jus.

Papildyta:
QUOTE(musik @ 2010 02 01, 01:28)
As nepavadinciau to NESAMONE  blush2.gif  nes primaitinimas, nesvarbu obuolys ar moliugas, PSO rekomenduojamas tik nuo 6 men (jei yra ant MP ir gerai priauga).
Tiesiog tai yra kiekvienos mamos pasirinkimas  ax.gif  As daviau obuoliuka 5men  blush2.gif

man tas PSO isvis nerodiklis. tik neseniai suzinojau ka reiskai tos raides biggrin.gif
mano auga su misinuku.
maitinu tikrai normaliai, dar neduodu nei riebalu nei mesytes,kaip daugelis mamu tokio amziaus vaikui
Atsakyti
Viskas ok mamos, nesipykime. Juk ne tam kaip sakant susirinkome 4u.gif
Geriau dalinkimes info, nei aiskinkime viena kitai kuri ka daro ne taip ir pan mirksiukas.gif
Nesmerkime viena kitos, juk kiekviena augina taip kaip jai atrodo geriau: viena pagal savo mama, kita pagal savo gydytoja, dar kita pagal vadovelius ar remiasi PSO smile.gif
Atsakyti
Beje, noriu perspeti, kad butumete atsargios su lenkiskais obuoliais, nors aisku tai individualu, bet pvz mano sunui isbere labai veiduka praejus 1,5h po lenkisko obuoliuko skilteles unsure.gif Perku visad lietuviskus, bet va vyras nerado Rimi lietuvisku, tai paeme pora lenkisku obuoliuku ir se tau rezultatas doh.gif O poto pamaciau, jog prapjautas jis net per nakti neparudavo blink.gif
Po nakties berimas praktiskai praejo..
Atsakyti
nereklamuoju aš lenkiškų ar kokių kitokių obuolių, bet noriu pasakyt, kad ir lietuvoje auginami obuoliai (kalbu apie auginamus pardavimui) yra lygiai taip pat purškiami visokiais chemikalais, taip kad net perkant lietuviškus nereiškia, kad perkat be chemijos... mirksiukas.gif
mes su mažaja jau beveik visas daržoves išmėginome, atrodo alergijų nerasta thumbup.gif , tad norėčiau paklausti, po kiek daržovių maišote vienam maitinimui? g.gif
Atsakyti
[quote=ruteliauskas,2010 02 02, 08:22]
nereklamuoju aš lenkiškų ar kokių kitokių obuolių, bet noriu pasakyt, kad ir lietuvoje auginami obuoliai (kalbu apie auginamus pardavimui) yra lygiai taip pat purškiami visokiais chemikalais, taip kad net perkant lietuviškus nereiškia, kad perkat be chemijos... mirksiukas.gif

Tai aisku, kad ir lietuviski obuoliukai purskiami, tai savaime suprantama,kitaip neisstovetu jie visa ziema tokie grazus, tik galbut purskiami mazesniais kiekiais ar dar kaip nors, kad jie bent paruduoja prapjovus taciau faktas lieka faktu, kad vaikas buvo isbertas ne nuo lietuvisku obuoliu.
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2010 02 02, 08:22)
mes su mažaja jau beveik visas daržoves išmėginome, atrodo alergijų nerasta thumbup.gif , tad norėčiau paklausti, po kiek daržovių maišote vienam maitinimui?  g.gif

3-4 darzoves
Atsakyti