Įkraunama...
Įkraunama...

5mėn. vaikiuko dienos meniu

QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 21, 12:01)
sakot,nakti valgo po 3x....Hmmm.Maniske valgo kas valanda! Einam miegot 20:30 tai iki 23:30n ilgiausias tarpas kaip ismiega. O paskui 01:00 smile.gif , 2:00 smile.gif , 03:00 smile.gif , apie 04:00, smile.gif 06:00 smile.gif )7:00 smile.gif apie 8:00 prabunda ir zadina mane.
Pakeiciu pampersa ir leidziu nuogutei vedintis. Pirma rimta avizine kose apie 9:30, 10:30 miegelis valandinis. Apie 12:00 mp apie 15:00 darzoviene ir t.t iki 20:30

Mano krutine niekada nebuna pritvinkus. Man vis reikia prisimint, is kurios puses daviau. Gal nakciai duot misinuko? Bet baiminuosi, nes tada po soskes nebeims kruties...Ka? Siaip tai as nusiteikus iki kovo maitint. Mums tada butu 6.5 men. Ar taip ar taip tektu tikriausiai gerti misinuka nakciai. Ka manot?

Mano variantas tas pac.....
Visada turiu ilgai pagalvoti, is kurios kruties pries tai maitinau biggrin.gif O jau kelinta nakti pradejo kelinetis kas valanda, kas pusvalandi doh.gif doh.gif Nesuprantu kodel? Galvoju gal pieno jau per mazai? Bet kodel tada diena istempia ilgai.....

Ir gi galvoju gal nakciai duoti misinuko? Bet nezinau....Taip godziai ir skaniai valgo is kruties, kad norisi dar pamaitinti is kruties.

Ir net nezinociau koki misinuka pirkti - ju tiek daug ivairiausiu rusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viokleta @ 2010 01 21, 14:07)
Mano variantas tas pac.....
Visada turiu ilgai pagalvoti, is kurios kruties pries tai maitinau  biggrin.gif  O jau kelinta nakti pradejo kelinetis kas valanda, kas pusvalandi  doh.gif  doh.gif  Nesuprantu kodel? Galvoju gal pieno jau per mazai? Bet kodel tada diena istempia ilgai.....

Ir gi galvoju gal nakciai duoti misinuko? Bet nezinau....Taip godziai ir skaniai valgo is kruties, kad norisi dar pamaitinti is kruties.

Ir net nezinociau koki misinuka pirkti - ju tiek daug ivairiausiu rusiu 4u.gif

gal tiesiog vaikai nori artumo naktį... gal perkaršta-per vėsu... ir pan ir pan... Daug yra priežasčių, manau, kad keliasi vaikas dažnai... Gal tėtė knarkia pvz....
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 21, 18:30)
gal tiesiog vaikai nori artumo naktį... gal perkaršta-per vėsu... ir pan ir pan... Daug yra priežasčių, manau, kad keliasi vaikas dažnai... Gal tėtė knarkia pvz....

Sutinku, kad gali buti daug ir ivairiu priezasciu, bet kaip sakoma prie gero greitai priprantama biggrin.gif Mano lelius ismiegodavo kartais ir visa nakti, o kartais keldavosi 1-2 kartus pavalgyti. Todel dabar ir yra keista. Na,bet tai laikina thumbup.gif ....
Atsakyti
Mano kleckutis normaliai svori priaugineja nuo pat gimimo, nesvarbu, ar maitinau MP, ar misinuku, ar pridejau papildomo maisto. 5 men jis pas mane - 73 cm ir 8,8 kg smile.gif pradejau duoti darzovieniu nuo 4 menesio, nes paprasciausiai maciau, kad jam vien misinuko neuztenka, net neklausiau jokiu gydytoju patarimu po kiek duoti ir nuo kada ax.gif o dabar jau mums beveik 5.5 men ir jau trecia diena pietums mazylis suvalgo visa indeli (125 g) darzoviu tyreles net pasicepsedamas, matos, kad jam dar daugiau norisi bigsmile.gif
tik nezinau, ka su naktiniais kelimais daryt, nes diena valgo kas 3-4 val, o nakti prabudineja kas 1-2 val doh.gif suprantu, kad ne is alkio tai gali buti....
Atsakyti
Mamytes, skaitineju as kokias koseles mazuliams duoti, pati pries kelias dienas savo dukrytei koseles irgi pradejau duot. Ir kazkaip pagalvojau, o virtu burokeliu i koseles nededat? g.gif Juk labai sveika, o as pati juos be galo megstu smile.gif Kazkaip niekur neradau net uzsiminta apie juos
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2010 01 23, 02:00)
Mamytes, skaitineju as kokias koseles mazuliams duoti, pati pries kelias dienas savo dukrytei koseles irgi pradejau duot. Ir kazkaip pagalvojau, o virtu burokeliu i koseles nededat? g.gif  Juk labai sveika, o as pati juos be galo megstu smile.gif Kazkaip niekur neradau net uzsiminta apie juos

man atrodo, kad per sunkus jie mazyliams g.gif
pasiskaitinejau www.mamosdienorastis.lt
tai nera ten burokeliu, atrodo, nors ten viskas manau pagal amerikieciu, pagal PSO
Atsakyti
aš burokėlius didžiąjai pvz bandžiau duoti 8-9 mėnesių kai ji buvo.
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2010 01 23, 02:00)
Mamytes, skaitineju as kokias koseles mazuliams duoti, pati pries kelias dienas savo dukrytei koseles irgi pradejau duot. Ir kazkaip pagalvojau, o virtu burokeliu i koseles nededat? g.gif  Juk labai sveika, o as pati juos be galo megstu smile.gif Kazkaip niekur neradau net uzsiminta apie juos

O as vakar pabandziau duoti virta burokelis kartu su bulve. To burokelio aisku dejau nedaug.
Kazkurioje temoje skaiciau, kad mamos duoda burokeli.

Norejau paklausti, kokios mases jums,mamytes, gaunasi kosele, jei smulkinate su blenderiu? As vakar pabandziau, tai gavosi kaip kramtoma guma, tokia tasi ir lipni.....Issigandau, kad gali vaikui burnytej eveltis ta vadinama kosele smile.gif Teko gerokai vandenuko ipilti,kad prasiskiestu. Kol koseles duodu nedaug,nutariau geriau trinti per sieteli pati. O gal as kazka ne taip darau su tuo blenderiu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viokleta @ 2010 01 24, 10:42)
Norejau paklausti, kokios mases jums,mamytes, gaunasi kosele, jei smulkinate su blenderiu? As vakar pabandziau, tai gavosi kaip kramtoma guma, tokia tasi ir lipni.....Issigandau, kad gali vaikui burnytej eveltis ta vadinama kosele smile.gif  Teko gerokai vandenuko ipilti,kad prasiskiestu. Kol koseles duodu nedaug,nutariau geriau trinti per sieteli pati. O gal as kazka ne taip darau su tuo blenderiu.... blush2.gif

Man irgi tasi mase buvo, tai pyliau nemazai vandens, likusio verdant darzoves ir truputi misinuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viokleta @ 2010 01 24, 12:42)
O as vakar pabandziau duoti virta burokelis kartu su bulve. To burokelio aisku dejau nedaug.

musu gydytoja taip pat liepe burokelio duoti, o mums 5 menesiai  ir 1 savaite.

Norejau paklausti, kokios mases jums,mamytes, gaunasi kosele, jei smulkinate su blenderiu? As vakar pabandziau, tai gavosi kaip kramtoma guma, tokia tasi ir lipni.....Issigandau, kad gali vaikui burnytej eveltis ta vadinama kosele smile.gif  Teko gerokai vandenuko ipilti,kad prasiskiestu. Kol koseles duodu nedaug,nutariau geriau trinti per sieteli pati. O gal as kazka ne taip darau su tuo blenderiu.... blush2.gif

Viskas ten gerai su tuo blenderiu smile.gif as visada koseles trinu su juo. Trinant ipilu vandenuko, kuriama vire darzoves. Jeigu norisi skystesnes koses - tai jo pilu pakankamai nemazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitukas80: 24 sausio 2010 - 15:24
QUOTE(viokleta @ 2010 01 24, 12:42)

as trinu per sieteli.
man karta tasios ulves gavos, kai viriau ant garu, gal mazai paviriau g.gif
Atsakyti
Virdama darzoves enupilu visiskai vandens, todel po blenderio era jokiu tasalu. Normali kosyte.
Burokeliai sunkiai virskinami! Rekomenduojama duoti tik nuo 10-11 men!!!! Mazi kiekiai gal ir nepakenks, bet nereiktu persistgti 5-ame men!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai kitokia: 24 sausio 2010 - 19:07