QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 21, 12:01)
sakot,nakti valgo po 3x....Hmmm.Maniske valgo kas valanda! Einam miegot 20:30 tai iki 23:30n ilgiausias tarpas kaip ismiega. O paskui 01:00 , 2:00 , 03:00 , apie 04:00, 06:00 )7:00 apie 8:00 prabunda ir zadina mane.
Pakeiciu pampersa ir leidziu nuogutei vedintis. Pirma rimta avizine kose apie 9:30, 10:30 miegelis valandinis. Apie 12:00 mp apie 15:00 darzoviene ir t.t iki 20:30
Mano krutine niekada nebuna pritvinkus. Man vis reikia prisimint, is kurios puses daviau. Gal nakciai duot misinuko? Bet baiminuosi, nes tada po soskes nebeims kruties...Ka? Siaip tai as nusiteikus iki kovo maitint. Mums tada butu 6.5 men. Ar taip ar taip tektu tikriausiai gerti misinuka nakciai. Ka manot?
Pakeiciu pampersa ir leidziu nuogutei vedintis. Pirma rimta avizine kose apie 9:30, 10:30 miegelis valandinis. Apie 12:00 mp apie 15:00 darzoviene ir t.t iki 20:30
Mano krutine niekada nebuna pritvinkus. Man vis reikia prisimint, is kurios puses daviau. Gal nakciai duot misinuko? Bet baiminuosi, nes tada po soskes nebeims kruties...Ka? Siaip tai as nusiteikus iki kovo maitint. Mums tada butu 6.5 men. Ar taip ar taip tektu tikriausiai gerti misinuka nakciai. Ka manot?
Mano variantas tas pac.....
Visada turiu ilgai pagalvoti, is kurios kruties pries tai maitinau O jau kelinta nakti pradejo kelinetis kas valanda, kas pusvalandi Nesuprantu kodel? Galvoju gal pieno jau per mazai? Bet kodel tada diena istempia ilgai.....
Ir gi galvoju gal nakciai duoti misinuko? Bet nezinau....Taip godziai ir skaniai valgo is kruties, kad norisi dar pamaitinti is kruties.
Ir net nezinociau koki misinuka pirkti - ju tiek daug ivairiausiu rusiu