Įkraunama...
Įkraunama...

5mėn. vaikiuko dienos meniu

QUOTE(Fėja* @ 2010 01 19, 20:15)
na, aš tai neskubu primaitint.... nors jai jau 5,5 mėnesio....ir valgo MP tikrai kas 2 val, gal dažniau... bet tai nereiškia, kad jai trūksta maisto. Liejas pienas per kraštus... tiesiog, manau "užmuša kirminą" , pačiunkia kokius 50 ml o po kiek laiko vėl nori... viskas normaliai manau... Naktį keliasi 1-2 kartus 4u.gif

Tai kai MP maitini ir nereikia primaitinti anksciau 6 men, nebent truktu MP ir svoris visai neaugtu...
Atsakyti
QUOTE(floridija @ 2010 01 20, 14:45)
Tai kai MP maitini ir nereikia primaitinti anksciau 6 men, nebent truktu MP ir svoris visai neaugtu...

jau tukstantaji karta matyt tas sakinys rasomas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 01 20, 15:49)

Na jeigu vis atsiranda nauju mamyciu, kurios dar nerimauja tai, kad ir desimt tukstanciu kartu pakartotas - svarbu, kad kazkam bus naudingas...
Atsakyti
O mes jau ragaujam po biski banano ( labai patinka), o buoliuko, morkyte, bulve, saldzia bulve ir kt. bet po nedaug. Valgo labai graziai, nieko nestumia su liezuviuku. Tik duok thumbup.gif . Aisku, daug negauna, nes dar misinuka reik gert, ji pradejom nuo 5 men. Maniau, kad kai misinuka pradejau duot, nes pienelis dingo, per dantu dygimus, prades miegot nakti geriau. Nieko panasaus, kelias 3 kartus nakti valgyt doh.gif ir atsibunda kas pusvalandi. Kame reikalas? Gal diena maisto per mazai gauna?
Atsakyti
vat ir aš galvoju, ar tik pas mane stebuklingas visada alkanas vaikas - dieną viskas normaliai, valgo kas tris valandas (per dieną vieną kartą valgo vaisinę tyrelę, vieną daržovienę,tiesa kol kas tik bulvę, morkos ir kitos daržovės dar laukia), o vat naktį tai kokius tris kartus nori valgyt, na tiesa mes miegot gana anksti einam, na bet ilgiau kaip trijų valandų neišmiega, bent kiek MP nori paskanaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(futureta @ 2010 01 20, 17:32)
O mes jau ragaujam po biski banano ( labai patinka), o buoliuko, morkyte, bulve, saldzia bulve ir kt. bet po nedaug. Valgo labai graziai, nieko nestumia su liezuviuku. Tik duok  thumbup.gif . Aisku, daug negauna, nes dar misinuka reik gert, ji pradejom nuo 5 men. Maniau, kad kai misinuka pradejau duot, nes pienelis dingo, per dantu dygimus, prades miegot nakti geriau. Nieko panasaus, kelias 3 kartus nakti valgyt doh.gif  ir atsibunda kas pusvalandi. Kame reikalas? Gal diena maisto per mazai gauna?

tai gal del dantu keliasi, ir jei pabunda nebutinai nori valgyti, vel uzmigdykit, as 1 kart nakti duodu.
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 01 20, 13:49)

QUOTE(floridija @ 2010 01 20, 13:52)
Na jeigu vis atsiranda nauju mamyciu, kurios dar nerimauja tai, kad ir desimt tukstanciu kartu pakartotas - svarbu, kad kazkam bus naudingas...

matot, aš parašiau taip todėl, kad perskaičiau kažkurios mamytės žinutę, tipo jei neišlaukia vaikas 3 valandų, tai jam MP neužtenka, reik damaitinti... tai vat aš parašiau, kad manoji tikrai valgo dažniau nei kas 3 val ir manau-tai normalu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Na mums greitai bus šeši mėnesiukai. O valgom ryte vaisių tyrelę (kas keisčiausia labai nenoriai, raukosi, purtosi, taip tarsi kokia citriną valgytų biggrin.gif ), o pietų maitinimą vieną MP pakeičiau jau daržoviene. Visi kiti maitinimai MP. Tiesa, pas mus dabar naktim bardakas, keliasi kas valandą unsure.gif Užmiega tik gavus (.)...
Atsakyti
QUOTE(floridija @ 2010 01 20, 14:52)

thumbup.gif
tiek daug tos info,kad vis norisi pasidalinti,paklausti - todel gal kai kurioms mamytems ir pikta,kad vis kartojamasi. O toms,kas augina pirmus vaikelius (pvz kaip as biggrin.gif ), manau naudinga,kad ir kartojasi info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viokleta @ 2010 01 20, 21:24)
thumbup.gif
tiek daug tos info,kad vis norisi pasidalinti,paklausti - todel gal kai kurioms mamytems ir pikta,kad vis kartojamasi. O toms,kas augina pirmus vaikelius (pvz kaip as  biggrin.gif ), manau naudinga,kad ir kartojasi info  4u.gif

as irgi pirma, bet tas sakinys tikrai jau...
Papildyta:
QUOTE(Kvaksytė @ 2010 01 20, 19:59)
Na mums greitai bus šeši mėnesiukai. O valgom ryte vaisių tyrelę (kas keisčiausia labai nenoriai, raukosi, purtosi, taip tarsi kokia citriną valgytų  biggrin.gif ), o pietų maitinimą vieną MP pakeičiau jau daržoviene. Visi kiti maitinimai MP. Tiesa, pas mus dabar naktim bardakas, keliasi kas valandą  unsure.gif Užmiega tik gavus (.)...

kad nieko keista,mano dukra irgi nemegsta vaisiniu tyreliu, dar siek tiek banana su persiku, bet ten kukuruzu miltu yra ir dar lyg kazko.
Atsakyti
sakot,nakti valgo po 3x....Hmmm.Maniske valgo kas valanda! Einam miegot 20:30 tai iki 23:30n ilgiausias tarpas kaip ismiega. O paskui 01:00 smile.gif , 2:00 smile.gif , 03:00 smile.gif , apie 04:00, smile.gif 06:00 smile.gif )7:00 smile.gif apie 8:00 prabunda ir zadina mane.
Pakeiciu pampersa ir leidziu nuogutei vedintis. Pirma rimta avizine kose apie 9:30, 10:30 miegelis valandinis. Apie 12:00 mp apie 15:00 darzoviene ir t.t iki 20:30

Mano krutine niekada nebuna pritvinkus. Man vis reikia prisimint, is kurios puses daviau. Gal nakciai duot misinuko? Bet baiminuosi, nes tada po soskes nebeims kruties...Ka? Siaip tai as nusiteikus iki kovo maitint. Mums tada butu 6.5 men. Ar taip ar taip tektu tikriausiai gerti misinuka nakciai. Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 21, 11:01)
sakot,nakti valgo po 3x....Hmmm.Maniske valgo kas valanda! Einam miegot 20:30 tai iki 23:30n ilgiausias tarpas kaip ismiega. O paskui 01:00 smile.gif , 2:00 smile.gif , 03:00 smile.gif , apie 04:00, smile.gif 06:00 smile.gif )7:00 smile.gif apie 8:00 prabunda ir zadina mane.
Pakeiciu pampersa ir leidziu nuogutei vedintis. Pirma rimta avizine kose apie 9:30, 10:30 miegelis valandinis. Apie 12:00 mp apie 15:00 darzoviene ir t.t iki 20:30

Mano krutine niekada nebuna pritvinkus. Man vis reikia prisimint, is kurios puses daviau. Gal nakciai duot misinuko? Bet baiminuosi, nes tada po soskes nebeims kruties...Ka? Siaip tai as nusiteikus iki kovo maitint. Mums tada butu 6.5 men. Ar taip ar taip tektu tikriausiai gerti misinuka nakciai. Ka manot?

dėl krūties tai nebūtinai, nes man teko šiek tiek primaitinti mišinuku, irgi bijojau, kad paskui su krūtim nebevargs vaikas, bet sėkmingai grįžom prie krūties ir neturėjom problemų...tik vienas patarimas, ax.gif jei jau duosit mišinuką, tai nesirinkit su daug skylučių, kad pagal amžių, kad buteliukas nebūtų lengvesnis variantas...
Atsakyti