QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 17, 22:27)
sveikos
mes jau savaite laiko valgom kosytes. Gal dar buciau nedavus, bet mergina per 10d. nepriaugo visiskai svorio ir dar 200g tapo lengvesne. Tad musu pediatre jau liepe duot papildomo maisto. Ir ka? Bulviene- sueina linksmai! Avizu kose- linksmai (tik daviau 2x pagalvojus, kad nuo tu kruopieniu staigiai soks svoris), bulve, morka- irgi super su pasispardymais ir pasispygavimais. Aisku, mp sumazejo akivaizdziai. Jei maitimndavau kas 2-2.5 h, tai dabar kas 3-4 h. Gal dar koki menesiuka ir istempsim. Nakti visa savaite kaip visada: reikalauja mp kas 1.5-2 val.
Noriu paklaust tu, kurioms po vaikuciu ugtelejimo tarkim po 3-4 men sumazejo mp ir galiausiai po primaitinimo ji nutrauket visai...Nakciai duodat misinio? Arbateliu juk nepakanka. Teks, ko gero, po 6 men ir mums misinuko, ka?
Tik as nustebau jusu duodamu kosyciu kiekiu...Man rekomendavo 150 ml kosiu visai dienai!!! O ne vienam valgiui! Tad pasiimu pirktini indeli su 90 ml ir prisidedu darzovienes 60-70 ml ir taip pora kartu per diena. I tarpus mp. Nebaisu, kad skrandukas issitampys? As pakankamai daznai sveriu savo mergike, tad kai pradejo valgyt koses per savaite +500g
Ryt mums lygiai 5men ir sveriam 7,7 kg, 66 cm ugis. O kaip kiti bendraamziai???
Oi, su tais maitinimais tai idomiai. Mano suneliui dabar 5men ir poa dienu, 8kg ir 70cm. Tai sian daktare sake, kad jau duoti darzoviene. Tik kazkaip nustebau, kad ji liepe duoti butinai bulve su morka iskart kartu
, nors jai ir sakiau, jog kiek esu girdejusi ir skaiciusi, tai reikia pradeti nuo vieno produkto, pvz.: bulve, po savaites morka, po dar savaites bulve+morka ir t.t... tai nutariau neklausyti, o duoti po viena produkta.
Beje, mamos turiu klausyma, kokiuose induose jus verdate kosytes? Man noretusi kokio mazycio puodo, truputi didesnio nei "kavinukas" (kavai virti indelis su rankenyte ilga), nes ir vandens maziau reikia, daugiau vitaminu manau lieka ir patogiau galu gale, butu vaiko indas atskiras
Kaip jus manot?