Įkraunama...
Įkraunama...

5mėn. vaikiuko dienos meniu

Rašote, kad kai kurie vaikučiai nevalgo naminės daržovienės, tik pirktinę. dvi savaites ir aš kamavausi - porą šaukštelių ir viskas, ašarytės, viską atgal spjauna. Daviau pirktinę - valgė su malonumu. Atradau dėl ko, tačiau nežinau gal čia tik man atradimas buvo. Pasirodo, aš ne taip padarydavau tą košytę, ji būdavo per tiršta ir veldavosi burnytėje. Dabar blenderiuojant visada įpilu to skysčio, kur virė daržovės, padarau skystą tyrelę - ir valgo dabar be problemų, tik spėk duoti kaip žiojasi biggrin.gif ..Gal kam padėjau su patarimu, pabandykit.
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 01 08, 15:26)
mano dukra nei obuolio,nei tyreliu nevalgo, tik truputi banano, nepatinka jai matyt rugstumas, nors ir nebuna rugstu mano skoniui

As manau reikia tik kantrybes, siulyt siulyt ir dar karta siulyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos,

gal kas zinot ar grikiuose ir kukuruzu kruopose yra gliuteno??? g.gif

as gyvenu Ispanijoje, tai cia kruopu pasirinkimas nekoks parduotuvese... yra tik kukuruzu... grikiu turiu is Lietuvos. na o tos kur vaistinese vaikiskos uzpilamos kosytes, tai nuo 5 men tik 3 grudu koses - kukuruzu ryziu ir avizu be gliuteno, tai mano maze vos pora sauksteliu suvalgo. galvoju gal grikiai jai patiktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sexyMama @ 2010 01 10, 17:12)
Merginos,

gal kas zinot ar grikiuose ir kukuruzu kruopose yra gliuteno???  g.gif

as gyvenu Ispanijoje, tai cia kruopu pasirinkimas nekoks parduotuvese... yra tik kukuruzu... grikiu turiu is Lietuvos.  na o tos kur vaistinese vaikiskos uzpilamos kosytes, tai nuo 5 men tik 3 grudu koses - kukuruzu ryziu ir avizu be gliuteno, tai mano maze vos pora sauksteliu suvalgo. galvoju gal grikiai jai patiktu  rolleyes.gif

Mes valgom pirktine grikiu kosyte labai noriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(floridija @ 2010 01 10, 13:51)
Mes valgom pirktine grikiu kosyte labai noriai smile.gif

ane bigsmile.gif ta prasme specialia grikiu kosyte vaikam? be gliuteno? kazi ar nieko butu jeigu isvirciau tuos paprstus grikius ir su blenderiu sumalciau...
Atsakyti
QUOTE(sexyMama @ 2010 01 10, 16:56)
ane  bigsmile.gif  ta prasme specialia grikiu kosyte vaikam? be gliuteno?  kazi ar nieko butu jeigu isvirciau tuos paprstus grikius ir su blenderiu sumalciau...

mes valgom paprastus grikius, sumaisom blenderiu, siek tiek pieno ir kerta, net ausys lapsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sexyMama @ 2010 01 10, 17:56)
ane  bigsmile.gif  ta prasme specialia grikiu kosyte vaikam? be gliuteno?  kazi ar nieko butu jeigu isvirciau tuos paprstus grikius ir su blenderiu sumalciau...

Taip, jinai be gliuteno. Galima ir paprastus grikius virti, bet kiek girdejau is mamyciu, kurios namuose verda, kad po sublenderiavimo dar reikia per sieteli pertrinti.
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2010 01 11, 09:53)
mes valgom paprastus grikius, sumaisom blenderiu, siek tiek pieno ir kerta, net ausys lapsi biggrin.gif

QUOTE(floridija @ 2010 01 11, 10:21)
Taip, jinai be gliuteno. Galima ir paprastus grikius virti, bet kiek girdejau is mamyciu, kurios namuose verda, kad po sublenderiavimo dar reikia per sieteli pertrinti.

aisku, bandysim greitu laiku mirksiukas.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
o ar duodat jus morku sulciu.girdejau, kad duodant morku sultis ir vitamina D, geriau organizmas pasisavina vitamina A is morku.Kokias jus duodat sultis?
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2010 01 12, 11:32)
o ar duodat jus morku sulciu.girdejau, kad duodant morku sultis ir vitamina D, geriau organizmas pasisavina vitamina A is morku.Kokias jus duodat sultis?

Duodu morku, obuoliu. I morku sultis butina ipilt biski aliejaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2010 01 12, 13:32)

Mes irgi geriam morku sultis, nes del viduriuku laisvinimo labai padeda.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2010 01 12, 13:25)
Duodu morku, obuoliu. I morku sultis butina ipilt biski aliejaus. smile.gif

o tu tas sultys pati spaudi ar perki jau gatavas? ir ar reikia sultys skiestivandenuku???? ar tiesiog taip grynas galima? ir koki kieki galima duot is pradziu nes as dar kol kas neduodu, duodu tik sutrunto obuoliuko, ar siaip gabaliuka pagrauzt.
Atsakyti