QUOTE(ColiukeS @ 2008 12 16, 13:46)
Ir mes su vyru vis pakalbam apie antra vaikuti. Bet mane dar kazkas stabdo. Dabar as i miesta, i parka iseinu viena. Ir dukrai vis demesio reikia. Gal todel dar atidelioju, nors man visa laika atrode, kad geriausias skirtumas tarp vaiku 4-6 metai. Gal dar ir del to guma tempiu, nes dukrai dar tik 2 metai 7 menesiai. Gal todel, kad pas mus seimoj taip buvo. Zinau tik tiek, kad vienam vaikui augti liudna.
Tikrai vienam vaikui augti visiskai ne liudna ! Bobuciu pasakos ! Zinau, nes uzaugau viena, turejau kruvas draugu, o namai buvo mano "ramybes salele" kur galedavau pabuti viena. Tas "linksmumas" vaikui nuo naujai atsiradusio broliuko ar sesutes gerooookai pervertinamas
Jusu dukryte dar labai mazute ir manau jei nepasiryztate antram vaikeliui, tai ir nereikia
Man cia isvis kazkokiais viduramziais kvepia - vos tik pirmas vaikas is pampersu islipa jau butinai REIKIA antro - kad pirmam LIUUUUUDNA nebutu
Vienzo - dziaukites gyvenimu, mylekit savo dukryte, skirkit laiko sau ir nesijauskit kalti del visuomenes sukurtu stereotipu