Sveikos merginos,
gal kas paaiškintų, jei tarkim užauga trys folikulai, o sprogsta tik du, tai pastoti neįmanoma jei lieka vienas nesprogęs? Man jau čia visai nieko darosi neaišku.
QUOTE(Spanguole @ 2007 01 29, 15:40)
vau linlei, nemazai cia tau vaistu per viena cikla... o tai tau tikiuosi stebi folikulu augima bei gleivines stori... nes estrofem tai retai kam skiria, jei vartojamas gonal o Cetrotide tai man is viso mistinis - kol kas neteko jo ragaut, nors jau 2 ciklus stimuliavo
Nu zinoma stebi....... Blembacki man uzaugo 8 folikulai, net nezinau, kas dabar bus Pilvukas tai mano ragavo net 8 durius, net jau paciai saves gaila, nors pati jauciuosi gan gerai, tik kartais kairyji sona pamudzia...
QUOTE(linlei @ 2007 01 29, 15:16)
Nu zinoma stebi....... Blembacki man uzaugo 8 folikulai, net nezinau, kas dabar bus Pilvukas tai mano ragavo net 8 durius, net jau paciai saves gaila, nors pati jauciuosi gan gerai, tik kartais kairyji sona pamudzia...
jau yra hiperstimuliacija, belieka išaukt ovuliaciją, apvaisint bent du (trynukų juk nenori), o va kas su likusiais folikulais darysis, tik ponas dievas težino
pajuokavau, bet jei rimtai, tai nejuokinga ši situacija, bet turi tikimybę ir trynukams
QUOTE(zulika @ 2007 01 29, 15:41)
jetus ir tu dar kaliošus pavelki šitiek visko pripumpuota
fitness2Stipri muotriska esuuuuuuuu... :
QUOTE(zulika @ 2007 01 29, 11:18)
pvz man gyd sakė, kai pradėjo tepliot, reikėjo po 2 tabl gerti aš net minties neturėjau ir šiaip galvoju, man regis nebūtų padėję
man gydytoja irgi yra minėjus, kad teplioja kai yra progesterono trūkumas
QUOTE(zulika @ 2007 01 29, 11:40)
o toliau dar viena ovitrelle injekcija
+2007 01 29, 11:48-->
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 01 29, 11:48)
Aš manau, kad jei progesteronas žemas, tai geriant dufastoną jis susinormalizuoja, taip, kad tikros progeseterono normos, geriant duf., manau nensutatysi
o jei net geriant jo per mažai? t.y. jei per mažais kiekiais geri? aš tai kažkaip maniau, kad tyrimas neinformatyvus, kai vartojamas progesteronas, kurį reik susikišt TEN nes jis veikia vietiškai ar kažkas ten panašaus ir kraujyje jo taip sakant nepadaugėja. tada iš tyrimo gali atrodyt, kad jo per mažai, nors iš tikrųjų pakanka. ale geriamas tai mano durna galva turėtų būt kraujyje
QUOTE(zulika @ 2007 01 29, 17:22)
jau yra hiperstimuliacija, belieka išaukt ovuliaciją, apvaisint bent du (trynukų juk nenori), o va kas su likusiais folikulais darysis, tik ponas dievas težino
pajuokavau, bet jei rimtai, tai nejuokinga ši situacija, bet turi tikimybę ir trynukams
Tai , kad mano vyro "grikiai"lievi , reikia dziaugtis, kad nors vienas uzkibtu, bet, jei ka, tai ir 3 su didziausiu dziaugsmu uzaugintumem O medicina siais laikais galinga, bagulesiu ligoninej ir tuos likusius kaip nors susprogdins, mane jau gydytoja perspejo......
Merginos, gal vardan tyrimo apie progeseroną pasidaryti tyrimą. Vat man irgi iškilo klausimas: kaip sužinoti ar tau pakanka 1 tabletės dufastono? Žinokit visai galva susisuko
+2007 01 29, 15:33-->
reik sakyt, žinokit visai man galvą susukot
o tau išskyrų kokių negražių nėra
aš tai sakiau eisiu, kai būnant teplios
Linlei, tai pavaikyk tą savo vyriškį ot būtų liuks, pasportuoja, pavalgo, į veną susileidžia ir žiba vyriškiai
Fliquiti(sorry jei blogai parašiau, nikas ne iš lengvųjų), kokia injekcija, pripratot badytis, duf po 10 dienų taip įdomiau
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 01 29, 15:33)
Merginos, gal vardan tyrimo apie progeseroną pasidaryti tyrimą. Vat man irgi iškilo klausimas: kaip sužinoti ar tau pakanka 1 tabletės dufastono? Žinokit visai galva susisuko
reik sakyt, žinokit visai man galvą susukot
o tau išskyrų kokių negražių nėra
aš tai sakiau eisiu, kai būnant teplios
Linlei, tai pavaikyk tą savo vyriškį ot būtų liuks, pasportuoja, pavalgo, į veną susileidžia ir žiba vyriškiai
Fliquiti(sorry jei blogai parašiau, nikas ne iš lengvųjų), kokia injekcija, pripratot badytis, duf po 10 dienų taip įdomiau
+2007 01 29, 15:33-->
nu tai sprendžiant iš gydytojos pasakymo, pirmas ženklas, kad neužtenka, turėtų būt tepliojimas ale aš kaip humanitarė galiu nusišnekėt
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 01 29, 15:33)
nu tai sprendžiant iš gydytojos pasakymo, pirmas ženklas, kad neužtenka, turėtų būt tepliojimas ale aš kaip humanitarė galiu nusišnekėt
QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 29, 15:41)
bet iš tikro baisu sulaukti šio ženklo, aš kad ir kokia rami buvau, reikėjo visgi susijaudinti (prašom teisingai suprasti)
QUOTE(zulika @ 2007 01 29, 15:44)
bet iš tikro baisu sulaukti šio ženklo, aš kad ir kokia rami buvau, reikėjo visgi susijaudinti (prašom teisingai suprasti)
žinau aš tik va ką norėjau išmislyt, kad jei neteplioja, ar tai reiškia, kad viskas gerai? o po kažkurio IUI kai ėmė man tepliot (gėriau po vieną duph, iš tos nevilties net antrą įkaliau )