QUOTE(Kuznecova @ 2007 01 28, 14:12)
sėkmės tau,
linlei tegu maksimalios pastangos duoda maksimalų rezultatą
pas mus tas pats
ačiū, kad pasidalinai. jei ne paslaptis, kuo stimuliavo? turbūt Gonal, kurį visi mini. ir dar tas pats klausimas. kiek laiko užėmė pasiruošimas? nuo tyrimų iki pačio IUI.
P.S. gal papasakosi paskui, kaip sekėsi?
Aciu uz linkejimus, nelabai tikiuosi, bet viliuosi geriausio
Musu gydimas trunka jau ketvirti metai. Pradzioj per kokia pora menesiu mane "pilnai istyre", o kai nelabai rado prie ko prikibti, uzteko padaryti vyro spermos tyryma....Tada "juodai" gydesi vyras ir kadangi vis jokiu geru rezultatu neivyko, tai nuejau pas gydytoja ir paklausiau " KA DARYYYYYYYYYYT??????????"
Taigi, pasidariau, del pilno aiskumo laparaskopine operacija(viskas tvarkoj) ir nutarem startuoti su IUI, nes laukt nebera ko. Dabar idomu dalyka pasakysiu:
vyro sperma pries 3 metus, pries gydyma buvo geresne negu dabar, po gydymo
, nors antibijotiku jau metus nebevartoja...Kazin, ar dar kam nors taip yra buve
Tai va, bandom laime su IUI, nors jau kalbos eina ir apie IVF, bet bijau, kad tam pinigeliu neturesim........
O stimuliuojuosi as nuo 5 c.d. Clostilbegyt po 1x2 per diena(isviso 5 dienos), nuo 8 c.d. pradejau leistis Gonal'i po puse svirksto(6 kartai),nuo 10 c.d. pradejau gerti Estroferm'a(irgi 5 dienas, pradzioj po 1x2 d.veliau 1x3 d.), 13 c.d susileidau Cetrotide, siandien ryte, t.y. 14 c.d. Ovitrelle ir ryt 6 vakare palnauoju IUI, na , o kas gausis tai suzinosiu tik veliau.......
Papildyta:
QUOTE(Polia @ 2007 01 29, 01:41)
Sveika! Labai idomu pasidare pas koki gydytoja tu lankaisi, nes as irgi esu is Klaipedos.
Nu as ne is Klaipedos
,bet ji man arciausiai. As gydausi pas J. Sal......., o tu?