QUOTE(zulika @ 2007 01 29, 11:04)
aš tai nesupykau, tik geriau manęs su gyd nelygink, bo tikrai galiu pradėt vėl ant gyd varyt
na kad geri duf dar ne riba, reiktų progesteroną pasidaryt ir tada būtų aišku, ar sprogo, ar kabinasi ir ar pakankamai gaminasi, kad kabintųsi... aišku aš pati to niekad nesu dariusi
aš tik apie šį iui, tu minėjai, kad buvo krūtinė jautri, tada svarbu ar kaip prieš mmm ar biškį kitaip...
na kad geri duf dar ne riba, reiktų progesteroną pasidaryt ir tada būtų aišku, ar sprogo, ar kabinasi ir ar pakankamai gaminasi, kad kabintųsi... aišku aš pati to niekad nesu dariusi
aš tik apie šį iui, tu minėjai, kad buvo krūtinė jautri, tada svarbu ar kaip prieš mmm ar biškį kitaip...
Ai, Žulika, velnias čia supras tą krūtinę, kai paspaudžiu iš šonų ir dabar ji man skaudi, ir nežinau ar čia kitaip, ar kaip visuomet , ai žinok baigiam čia apie mane diskutuoti, Dieve, SM pilnas ne su tokiomis bėdomis...
Peti, teisybę rašai, esu iš tų žmonių, kuriems nors ir plyšta iš skausmo širdis, ne visiems tai parodys, kad ir dabar: darbe mano draugės nežino, kad aš taip kankinuosi dėl vaikų, o viena iš jų nėščia, ir ką, šiandien žiūriu į ją, šypsausi, o širdyje nei lašelio pavydo ar pykčio jai, tik viduje gailestis savęs... va taip ir gyvenu, linksmindama kitus, nors ir su plyštančia širdimi:)