Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(zulika @ 2007 01 29, 11:04)
aš tai nesupykau, tik geriau manęs su gyd nelygink, bo tikrai galiu pradėt vėl ant gyd varyt  lotuliukas.gif
na kad geri duf dar ne riba, reiktų progesteroną pasidaryt ir tada būtų aišku, ar sprogo, ar kabinasi ir ar pakankamai gaminasi, kad kabintųsi... aišku aš pati to niekad nesu dariusi doh.gif
aš tik apie šį iui, tu minėjai, kad buvo krūtinė jautri, tada svarbu ar kaip prieš mmm ar biškį kitaip...

Ai, Žulika, velnias čia supras tą krūtinę, kai paspaudžiu iš šonų ir dabar ji man skaudi, ir nežinau ar čia kitaip, ar kaip visuomet lotuliukas.gif , ai žinok baigiam čia apie mane diskutuoti, Dieve, SM pilnas ne su tokiomis bėdomis...

Peti, teisybę rašai, esu iš tų žmonių, kuriems nors ir plyšta iš skausmo širdis, ne visiems tai parodys, kad ir dabar: darbe mano draugės nežino, kad aš taip kankinuosi dėl vaikų, o viena iš jų nėščia, ir ką, šiandien žiūriu į ją, šypsausi, o širdyje nei lašelio pavydo ar pykčio jai, tik viduje gailestis savęs... wub.gif va taip ir gyvenu, linksmindama kitus, nors ir su plyštančia širdimi:)
Atsakyti
smile.gif+2007 01 29, 12:12-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 01 29, 12:12)
Ai, Žulika, velnias čia supras tą krūtinę, kai paspaudžiu iš šonų ir dabar ji man skaudi, ir nežinau ar čia kitaip, ar kaip visuomet lotuliukas.gif , ai žinok baigiam čia apie mane diskutuoti, Dieve, SM pilnas ne su tokiomis bėdomis...

Peti, teisybę rašai, esu iš tų žmonių, kuriems nors ir plyšta iš skausmo širdis, ne visiems tai parodys, kad ir dabar: darbe mano draugės nežino, kad aš taip kankinuosi dėl vaikų, o viena iš jų nėščia, ir ką, šiandien žiūriu į ją, šypsausi, o širdyje nei lašelio pavydo ar pykčio jai, tik viduje gailestis savęs... wub.gif va taip ir gyvenu, linksmindama kitus, nors ir su plyštančia širdimi:)

Tiesiog aš, kaip aš Tave suprantu wub.gif
Elgiesi, kaip tiesio aš
yess.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 29, 10:12-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 01 29, 10:12)

Ne tu viena taip jautiesi lotuliukas.gif
Šiandien mano gera draugė pasakė, kad jau nestuke.gif Visa tiesiog švytėte švyti doh.gif Žinoma, pasidžiaugiau kartu su ja, o paskui užsidariau tūlike trumpam, kad niekas nepamatytų besikaupiančių ašarų ax.gif
O paskui dar sulaukiau replikos - o ko tu miegi g.gif
Atsakyti
Tiesiog aš, nu kol nėra mmm, gal dar ne viskas? Tau jau kiek daugiau nei 2 sav. po IUI praėjo, ar ne? Neketini HCG darytis?
Atsakyti
smile.gif+2007 01 29, 09:28-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 01 29, 09:28)
mmm dar nėra, bet testas parodė I, krūtinės nebeskauda, BT nukrito, taigi belieka sulaukti mmm schmoll.gif .

Tiesiog as, labai linkiu tau stiprybes ir kantrybes... kazkaip tikiu, kad dar ne viskas prarasta si karta wub.gif

QUOTE(gabreniene @ 2007 01 29, 09:47)
O pas mane irgi ne kas, gydytoja rado nesprogusi folikula, todel pas mane 1 men pertrauka verysad.gif

Gabreniene, palikai mane viena mushio lauke verysad.gif labai gaila, kad taip atsitiko, isivaizduoju kaip nesinori KT, kai norisi kuo greiciau PASTOTI... darau isvada, kad kuo daugiau folikulu - tuo didesne tikimybe cistoms; dar gerai, kad jos issivalo drinks_cheers.gif na bet kuo daugiau folikulu - tuo shansu daugiau, taip ir sukames tame rate kaip voverytes, bet viena diena vis tiek sulauksim savo voveriuku, as tuo tikiu wub.gif

QUOTE(zulika @ 2007 01 29, 11:04)
na kad geri duf dar ne riba, reiktų progesteroną pasidaryt ir tada būtų aišku, ar sprogo, ar kabinasi ir ar pakankamai gaminasi, kad kabintųsi... aišku aš pati to niekad nesu dariusi doh.gif

gydytoja sake, kad geriant duf progesterono tyrimas bus neinformatyvus schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 29, 09:28-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 01 29, 09:28)
Labas rytas 4u.gif
Prisiduodu: 4 IUI vėl nesėkmingas schmoll.gif , mmm dar nėra, bet testas parodė I, krūtinės nebeskauda, BT nukrito, taigi belieka sulaukti mmm schmoll.gif . Nieko, šiek tiek liūdna, bet vis tiek nepasiduosiu, šiandien užsirašysiu trečiadieniui pas U. ir startuosiu vėl tongue.gif

Lapkritinuke, kaip tu?

O tiek daug vilciu buvom sudejusios i tavo 4-aja IUI...Na, as vistiek tikiu, kad dar nereikia nukabinti nosies. mmm dar nera, o ir krutine, sakai, kad gal kazkaip sakauda. o ar pilva skauda taip kaip pries mmm? jei ne, tai nenusimink ir stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 01 29, 10:59)
gydytoja sake, kad geriant duf progesterono tyrimas bus neinformatyvus  schmoll.gif

tas tiesa, bet ar visada jį geriam g.gif ir ar geriant to pakanka doh.gif kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių lotuliukas.gif
pvz man gyd sakė, kai pradėjo tepliot, reikėjo po 2 tabl gerti doh.gif aš net minties neturėjau ir šiaip galvoju, man regis nebūtų padėję cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 01 29, 11:59)
Tiesiog as, labai linkiu tau stiprybes ir kantrybes... kazkaip tikiu, kad dar ne viskas prarasta si karta  wub.gif
Gabreniene, palikai mane viena mushio lauke  verysad.gif  labai gaila, kad taip atsitiko, isivaizduoju kaip nesinori KT, kai norisi kuo greiciau PASTOTI... darau isvada, kad kuo daugiau folikulu - tuo didesne tikimybe cistoms; dar gerai, kad jos issivalo  drinks_cheers.gif  na bet kuo daugiau folikulu - tuo shansu daugiau, taip ir sukames tame rate kaip voverytes, bet viena diena vis tiek sulauksim savo voveriuku, as tuo tikiu  wub.gif
gydytoja sake, kad geriant duf progesterono tyrimas bus neinformatyvus  schmoll.gif

Spanguole, tu ne viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif paziurek kiek daug mergaiciu ir koks didelis musu burys 4u.gif as iskritau tik 1 men (tikiuosi), po to vel kibsiu i darbus wub.gif
Pas mane gydytoja rado ne cista g.gif , sake, tai tiesiog nesproges folikulas (tiksliau kas is jo liko), net KT neliepe gerti g.gif Tiesiog pertrauka ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 01 29, 12:18)
tas tiesa, bet ar visada jį geriam  g.gif ir ar geriant to pakanka  doh.gif kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių  lotuliukas.gif
pvz man gyd sakė, kai pradėjo tepliot, reikėjo po 2 tabl gerti  doh.gif aš net minties neturėjau ir šiaip galvoju, man regis nebūtų padėję cool.gif

o man si karta ir duf. liepe negerti. sake, kad ir ovitrelle atlieka ta pacia funkcija, tik per kita aparata g.gif
Atsakyti
QUOTE(stilo @ 2007 01 29, 12:25)
o man si karta ir duf. liepe negerti. sake, kad ir ovitrelle atlieka ta pacia funkcija, tik per kita aparata g.gif

Na įkaliau duf., vyras atvežė lotuliukas.gif , laukiam toliau smile.gif

Stilo, kokį kitą aparatą???
Vataitau, žinok ir taip jaučiusoi kaip išprotėjusi, nenoriu jokių HCG, lauksiu ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stilo @ 2007 01 29, 11:25)

aš niekad nesu jo vartojusi, reiks pasidomėt, kas per kurmis yr mirksiukas.gif

Ovitrelle skiriamas siekiant skatinti ovuliaciją bei geltonkūnio vystymąsi po folikulo augimo stimuliacijos.v
a kokį įdomų dalyką radau...

Kiaušidžių hiperstimuliacijos ir daugybinio nestuke.gif riziką iki min sumažins griežtas rekomenduojamo Ovitrelle dozavimo bet vartojimo schemos laikymasis ir kruopšti gydymo priežiūra.
Pacientėms, kurioms folikulų augimas stimuliuojamas siekiant sukelti O, vaisiaus praradimo dažnis dėl persileidimo ar neišnešiojimo yra didesnis nei normalioje populiacijoje, bet panašus į moterų, turinčių vaisingumo problemų.
blink.gif
ką nors supratot doh.gif
Ovitrelle poveikis apie 10d.. O ką toliau, ogi duf lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 29 sausio 2007 - 11:49
QUOTE(Spanguole @ 2007 01 29, 11:59)

Nesamone.
Bus informatyvus.
Galite net vaisto anotacijos lapelyje paskaityti.
Atsakyti