[quote=linlei,2007 02 13, 10:32]
[quote=tiesiog aš,2007 02 13, 10:25]
linlei laukiam rezultatų
as ir pati labai laukiu 8 ryte pridaviau krauja, gydytojai galesiu pasiskambinti tik i vakara, nors gydytoja sake, kad galeciau anksciau pasiskambint ir i laboratoriją, bet ten kur pridaviau krauja, tai sake, kad nelabai man ten ka pasakys.... Bet nelabai tikiuosi geru rezultatu, nors menesiniu tai dar nera ir krūtys jautrios, bet temperatura per zema
[/quote]
O kokia temperatura?
Papildyta:
nesuprantu, kodel laboratorijoje negali pasakyti?
+2007 02 13, 09:18-->
vat ir man keista, jau susiskambinau su gydytoja, einu ketvirtadieni. šiaip gerai, kad nevėlavo, o tai bučiau truputi iš proto pasikrausčius
Papildyta:
[quote=linlei,2007 02 13, 09:32]
linlei laukiam rezultatų
as ir pati labai laukiu 8 ryte pridaviau krauja, gydytojai galesiu pasiskambinti tik i vakara, nors gydytoja sake, kad galeciau anksciau pasiskambint ir i laboratoriją, bet ten kur pridaviau krauja, tai sake, kad nelabai man ten ka pasakys.... Bet nelabai tikiuosi geru rezultatu, nors menesiniu tai dar nera ir krūtys jautrios, bet temperatura per zema
[/quote]
Svarbiausia zarazu tu dar nėr
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 02 13, 09:18)
Dragonfly* keista, kad taip anksti mmm atėjo, įdomu ką gydytoja pasakys?
vat ir man keista, jau susiskambinau su gydytoja, einu ketvirtadieni. šiaip gerai, kad nevėlavo, o tai bučiau truputi iš proto pasikrausčius
Papildyta:
[quote=linlei,2007 02 13, 09:32]
linlei laukiam rezultatų
[/quote]
Svarbiausia zarazu tu dar nėr
irisiuke 1, kaip tavo pykinimai, temperatūra, požymiai?
O kokia turi buti bazine temperatura laukiantis?
Mano visi pozymiai baigesi. Liko tik temperatura 37 (pazastine), bet tai matyt tik persalimas
Mano visi pozymiai baigesi. Liko tik temperatura 37 (pazastine), bet tai matyt tik persalimas
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 02 13, 14:16)
teoriškai bazinė turėtų būti ne mažesnė nei 37, bet praktiškai ir su mažesne BT būna pastojusių
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 02 13, 14:16)
BT turetu buti +/- 37, bet jeigu esi persalusi, tai BT, t.p. rodys persalima, todel sis metodas laikomas neinformatyviu ir atgyvenusiu... O kelinta DPO, gal kraujas ar testas ka parodys
QUOTE(simutė @ 2007 02 13, 09:01)
Sveikos mergikes,
As jau namie, kokiu naujienu turime, kiek iregistravome?
As si cikla ( o gal ir kita ) atostogauju, biski uzsigruzinau su visais vaistais ir procedurom, nors amzelis ir spaudzia, bet juk du kleckus turiu, tai lengviau laukti
Agnilt, sekmes tau, tfu, tfu, tfu
As jau namie, kokiu naujienu turime, kiek iregistravome?
As si cikla ( o gal ir kita ) atostogauju, biski uzsigruzinau su visais vaistais ir procedurom, nors amzelis ir spaudzia, bet juk du kleckus turiu, tai lengviau laukti
Agnilt, sekmes tau, tfu, tfu, tfu
Sveika sugrizus su naujom jegom ir energija trecia tai tu jau tikrai pasigaminsi
Dragonfly, nenusimink maziau nervu tau kainavo, o ir laukimas nebuvo toks ilgas. tikek, kad kita karta tau tikrai pasiseks
Linlei, laukiam vakaro ir spaudziam kumstukus!
[quote=stilo,2007 02 13, 14:24]
Sveika sugrizus su naujom jegom ir energija trecia tai tu jau tikrai pasigaminsi
Tfu, tfu, tfu, dabar kaip tik vaisingos dienos
Tfu, tfu, tfu, dabar kaip tik vaisingos dienos
+2007 02 13, 15:18-->
Tai bazine as suprantu matuojama makstyje? Tai mano 37 pazastine nesiskaito
Man 9 diena po IUI.
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 02 13, 15:18)
teoriškai bazinė turėtų būti ne mažesnė nei 37, bet praktiškai ir su mažesne BT būna pastojusių
QUOTE(simutė @ 2007 02 13, 15:18)
BT turetu buti +/- 37, bet jeigu esi persalusi, tai BT, t.p. rodys persalima, todel sis metodas laikomas neinformatyviu ir atgyvenusiu... O kelinta DPO, gal kraujas ar testas ka parodys
Man 9 diena po IUI.
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 02 13, 15:10)
Man 9 diena po IUI.
Man 9 diena po IUI.
BT rekomenduojama matuoti iseinamojoje angoje, tuo paciu metu ryte, neislipus is lovos
+2007 02 12, 23:27-->
Aciu merginos uz palaikyma
Si karta tikrai pats geriausias derlius, vyro tyrimai taip pat geri A+B=100%
LABAI LABAI LAUKIU STEBUKLO
geriau po 1 tabl.colst ir susileidau 3 gonalio, buvo 2 IUI
Laikykis Tiesiog as, kovas bus pirmas pavasario men., pirmas ir paskutinis sekmingas kartas
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 02 12, 23:27)
Agnilt, super naujienos labai geras derlius , tikrai turi pavykti , o kaip tave stimuliavo? Ir dar primink kelinta tavo IUI bus?
Jo, man vasarį neišėjo darytis, laukiu kovo
Jo, man vasarį neišėjo darytis, laukiu kovo
Aciu merginos uz palaikyma
Si karta tikrai pats geriausias derlius, vyro tyrimai taip pat geri A+B=100%
LABAI LABAI LAUKIU STEBUKLO
geriau po 1 tabl.colst ir susileidau 3 gonalio, buvo 2 IUI
Laikykis Tiesiog as, kovas bus pirmas pavasario men., pirmas ir paskutinis sekmingas kartas