Tiesiog as - atrodai puikiai.
Ankstesnis veidelis man irgi patiko, suteikdavo ramumos ar kazkokio tai pasitikejimo
Sekmes startuojant su nauju ivaizdziu
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 02 12, 17:45)
Tiesiog as - atrodai puikiai.
Ankstesnis veidelis man irgi patiko, suteikdavo ramumos ar kazkokio tai pasitikejimo
aha, anas atvartas toks ramuma dvelkė, bet kadangi ramumas nepadėjo, imuosi drąstiškų priemonių, visu pirma įvaizdžio , o toliau ir veiksmų
Irisiuke 1, kaip norėčiau, kad tu papildytum gretas, ir ne tik, visos merginos, ir aš
na iki lekiu namo
+2007 02 12, 15:34-->
Aciu, jauciuosi gerai, nekamuoja JOKIE pozymiai tik aciu Die bent BT uzkilusi normaliai tai tiek is mano fronto.... vis laukiu
Tiesiog as, as kazkodel nematau tavo juoduju kasu pas mane ekrane tu vis dar blondine su melynu kapišoniuku
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 02 12, 15:34)
Spanguole, kaip pati jautiesi? Kas naujo?
Merginos, o Kler vis nepasirodo
Merginos, o Kler vis nepasirodo
Aciu, jauciuosi gerai, nekamuoja JOKIE pozymiai tik aciu Die bent BT uzkilusi normaliai tai tiek is mano fronto.... vis laukiu
Tiesiog as, as kazkodel nematau tavo juoduju kasu pas mane ekrane tu vis dar blondine su melynu kapišoniuku
O as padariau isvada, kad gal ir gerai, kad gyd. po IUI, praejus keliom dienom, dar apziuri. jei buna koks pasilikes nesproges folikulas, ji pasprogdina.
zodziu buvau apziuroj, jokiu cistu nerado. planas toks: auginam folikulus ir jau dabar tai tikrai gaudom
Jungiuosi prie vasario men daranciu IUI
zodziu buvau apziuroj, jokiu cistu nerado. planas toks: auginam folikulus ir jau dabar tai tikrai gaudom
Jungiuosi prie vasario men daranciu IUI
QUOTE(agnilt @ 2007 02 12, 22:01)
Grazi nuotrauka Tiesiog as,
Kaip suprantu tu si men. nedarysi IUI? O as galvojau vel kartu darysim?
As siandien buvau pas gyd. ir rado 4 tinkamo dydzio folikulus, gleivine 8.2 mm
Dar niekad nebuvo tiek daug uzdereje
Rytoj darysiu IUI, 13 diena labai tikiu kad ji man bus sekminga
Kaip suprantu tu si men. nedarysi IUI? O as galvojau vel kartu darysim?
As siandien buvau pas gyd. ir rado 4 tinkamo dydzio folikulus, gleivine 8.2 mm
Dar niekad nebuvo tiek daug uzdereje
Rytoj darysiu IUI, 13 diena labai tikiu kad ji man bus sekminga
Agnilt, super naujienos labai geras derlius , tikrai turi pavykti , o kaip tave stimuliavo? Ir dar primink kelinta tavo IUI bus?
Jo, man vasarį neišėjo darytis, laukiu kovo
Sveikos mergikes,
As jau namie, kokiu naujienu turime, kiek iregistravome?
As si cikla ( o gal ir kita ) atostogauju, biski uzsigruzinau su visais vaistais ir procedurom, nors amzelis ir spaudzia, bet juk du kleckus turiu, tai lengviau laukti
Agnilt, sekmes tau, tfu, tfu, tfu
As jau namie, kokiu naujienu turime, kiek iregistravome?
As si cikla ( o gal ir kita ) atostogauju, biski uzsigruzinau su visais vaistais ir procedurom, nors amzelis ir spaudzia, bet juk du kleckus turiu, tai lengviau laukti
Agnilt, sekmes tau, tfu, tfu, tfu
linlei laukiam rezultatų
simute, tau tikrai lengviau...
simute, tau tikrai lengviau...
Labas rytas Pabudau su mmm, labai keista atrodo vos tik savaitele praėjo po IUI, bandysiu prisiskambint gydytojai, kad priimtu, gal spės dar šį ciklą pastimuliot. Nors kaži ar viskas gerai menesinės visom dienom per anksti...
QUOTE(dragonfly* @ 2007 02 13, 10:01)
Labas rytas Pabudau su mmm, labai keista atrodo vos tik savaitele praėjo po IUI, bandysiu prisiskambint gydytojai, kad priimtu, gal spės dar šį ciklą pastimuliot. Nors kaži ar viskas gerai menesinės visom dienom per anksti...
Dragonfly* keista, kad taip anksti mmm atėjo, įdomu ką gydytoja pasakys?
[quote=tiesiog aš,2007 02 13, 10:25]
linlei laukiam rezultatų
as ir pati labai laukiu 8 ryte pridaviau krauja, gydytojai galesiu pasiskambinti tik i vakara, nors gydytoja sake, kad galeciau anksciau pasiskambint ir i laboratoriją, bet ten kur pridaviau krauja, tai sake, kad nelabai man ten ka pasakys.... Bet nelabai tikiuosi geru rezultatu, nors menesiniu tai dar nera ir krūtys jautrios, bet temperatura per zema
linlei laukiam rezultatų
as ir pati labai laukiu 8 ryte pridaviau krauja, gydytojai galesiu pasiskambinti tik i vakara, nors gydytoja sake, kad galeciau anksciau pasiskambint ir i laboratoriją, bet ten kur pridaviau krauja, tai sake, kad nelabai man ten ka pasakys.... Bet nelabai tikiuosi geru rezultatu, nors menesiniu tai dar nera ir krūtys jautrios, bet temperatura per zema