Labukas
Tiesiog aš, įtrauk ir mane į sąrašiuką - vasario 14 man pirma IUI
Kaip norėčiau, kad tokia diena mums būtų sėkminga
QUOTE(lineta @ 2007 02 10, 12:04)
Nemanykite, kad kam nors persu minti apie ivaikinima. Tik kai bus labai sunku galima atminti, kad yra ir toks kelias...
saunuoliai ir gerai, kad nestovit vietoj. as sito varianto taip pat neatmetu. jei gali padaryti laimingu dar viena zmogu, tai butina taip padaryti!
p.s. o kiek laiko jus bandot? ir kelinta IUI bus? IVF nebandysit?
+2007 02 10, 15:36-->
Sveikos net nezinau ka atsakyt, antradieni ryte vaziuoju priduot krauja, taip sake padaryt gydytoja, taigi po pietu kazka tureciau zinot, o jauciuosi idomiai, sakyciau per gerai , kad buciau . Siandien lyg ir temperatura pakilusi, bet ne tik "apacioj"..., o bendra kuno rodo apie 37, bet pati jauciuosi puikiai, jokiu gripo simptomu, dar vis tie speniukai skauda nu net nezinau ne ka galvot, taigi laukiu antradienio...........
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 02 10, 15:36)
Tiesa, lineta, jei ne paslaptis kiek tau metų?
Linlei, kaip tu laikaisi? kada testą darysi?
Sveikos net nezinau ka atsakyt, antradieni ryte vaziuoju priduot krauja, taip sake padaryt gydytoja, taigi po pietu kazka tureciau zinot, o jauciuosi idomiai, sakyciau per gerai , kad buciau . Siandien lyg ir temperatura pakilusi, bet ne tik "apacioj"..., o bendra kuno rodo apie 37, bet pati jauciuosi puikiai, jokiu gripo simptomu, dar vis tie speniukai skauda nu net nezinau ne ka galvot, taigi laukiu antradienio...........
+2007 02 10, 14:36-->
Labas rytas, merginos,
as kazkaip vis ankstyviausia uz visas... Gal del to, kad darba pradedu 7 val.?
tiesiog aš, man 32, o vyras si savaitgali sves 35-uosius. Mes jau senukai dideliems eksperimentams ir laukimui nezinia ko...
stilo, mes po 3 metu aktyviausiu bandymu, tyrimu, gydymo nebematome geresnes iseities kaip ivaikinimas. Tiesa sakant, jau menesi gyvename sia mintimi. ... net vardus sugalvojome...
Geros dienos visosms...
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 02 10, 14:36)
Tiesa, lineta, jei ne paslaptis kiek tau metų?
Labas rytas, merginos,
as kazkaip vis ankstyviausia uz visas... Gal del to, kad darba pradedu 7 val.?
tiesiog aš, man 32, o vyras si savaitgali sves 35-uosius. Mes jau senukai dideliems eksperimentams ir laukimui nezinia ko...
stilo, mes po 3 metu aktyviausiu bandymu, tyrimu, gydymo nebematome geresnes iseities kaip ivaikinimas. Tiesa sakant, jau menesi gyvename sia mintimi. ... net vardus sugalvojome...
Geros dienos visosms...
[quote=Sanle,2007 02 11, 00:07]
Labukas
Semes tau Sanle tebunie ta diena ipatinga ypatinga
Labukas
Semes tau Sanle tebunie ta diena ipatinga ypatinga
QUOTE(lineta @ 2007 02 12, 08:31)
Man irgi 32, bet dar nesijaučiu sena Ir dar ruošiuosi dideliems eksperimentams. Įsivaikint dar suspėsim, juek reikia pabandyti ir savų susilaukti. Jei bandymai nepavyktų, tai tik tada galvosim apie įsivaikinimą.
Panos, po 4 IUI pasijutau zalia
Ar gali atsirasti nestumo pozymiai pirma savaite po IUI?
Kokie tie pozymiai?
Mane vakar pykino (tikiuos, kad kaltas , o ne suvalgytas lasisos gabaliukas) + iki sio ryto kuno temperatura (pazastine ) 37 laipsniai.
Vakar buvo 7 diena po IUI.
Kokie tie pozymiai?
Mane vakar pykino (tikiuos, kad kaltas , o ne suvalgytas lasisos gabaliukas) + iki sio ryto kuno temperatura (pazastine ) 37 laipsniai.
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 02 12, 10:04)
Panos, po 4 IUI pasijutau zalia
Kokie tie pozymiai?
Kokie tie pozymiai?
iriusike 1, tikėkimė, kad čia pirmieji nėštumo požymiai
O siaip kokia buna pozymiai iskyrus, akd nesulauki mmm ir pykina?
O siaip kokia buna pozymiai iskyrus, akd nesulauki mmm ir pykina?
Sveikute, man taip pat buvo pykinimas po IUI, bet paskui issiaiskinau, kad tai gali buti del vartojamo duphastono. Ir tikrai sulaukiau mmm, o taip tikejausi. Bet nenoriu taves nuvilti, gal tavo organizmas taip reaguoja i pokycius .
Siandien jauciuosi gerai, temperatura tik 37.
Laukiu pykinimo