QUOTE(Daiva @ 2007 02 08, 13:05)
Spanguole, dar aktualu kokia BT buvo iki ovuliacijos - gal ji buvo tarkim 37.4
Ir kazin kaip pas tave su progesteronu
Ir kazin kaip pas tave su progesteronu
progesteronas budavo normoje. Po IUI man U paskyre duphastono...
si menesi mano BT kazkokia keista iki O ji irgi buvo gan auksta 36.5, bet ir bendra kuno temperatura buvo apie 37, tai gal turejau koki virusiuka bet jokiu negalavimu nebuvo aciu uz patarimus
+2007 02 08, 14:59-->
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 02 08, 14:59)
Spanguole, šiaip temperatūra tikrai žemoka, ir jei ciklas 27-28 d. tai ovuliacija jau tikrai tūrėjo būti įvykusi, nejaugi folikulas nesprogo? tikiuosi nepyksti, kad nepaguodžiu, bet man jau keista, kodėl jie nesprogsta??? Bet pas tave juk 2 buvo, tai bent vienas tikrai galėjo sprogti. Na, žodžiu liko laukti.
Pas mane irgi ciklas 28 d., tai visuomet po IUI praėjus porai dienų pakyla temperatūra iki 36,9 ar 37.
Pas mane irgi ciklas 28 d., tai visuomet po IUI praėjus porai dienų pakyla temperatūra iki 36,9 ar 37.
aisku nepykstu, mus skyrelis gi ne tik paguodai skirtas, bet ir patirties pasidalinimui, kad ateityje galetume sekmingiau atlikti visas proceduras
Tiesiog as, o tu su kokiu termometru matuojies: tarybiniu-gyvsidabriniu ar elektroniniu?
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 08, 19:13)
PVz, aš tai kaip tikra žuvis, iki O turiu 36,1-36,3 (36,3 tai jau čia būna tipo cool ) tai kai po O būna 36,7 tai būna dar labiau COOL daugiau 37 gyvenime nesu mačius reikia būtinai lygint su tuo, ką turi IKI
taaaip, visiskai suprantu, kad reik lyginti su tuo ka turejai pries O. Tiesa pasakius mano BT budavo labai oanasi i taviske, o tu su elektroniniu termometru matuoji? Man atrodo, kad tie elektroniai nors ir ZYMIAI greiciau pamatuoja, bet uz tai todo zemesne temperatura nei tie tarybiniai