Labas rytas
šeštadienį "pirmą kartą" pajutau kas tai yra IUI, buvo baisiai nemaloni procedūra, net skausminga. Pasirodo mano gimda užlinkusi ir reikia IUI daryti pilnesne šlapimo pūsle. O aš kaip tik į wc nučiuožiau prieš procedūrą. Gal kam nors pravers šita informacija, nes man reikėjo net kažką sužnybti, tai iki šiol truputį teplioja. Dabar vis paskaudena pilvą, toks įsitempęs. Ir ovuliaciją labai jaučiau šį kartą. Dabar dvi savaitės "negalvojimo".
Saulės zuiki, tikrai labai gaila, puikiai tave įsivaizduoju, visgi 5 IUI buvo. laikykis mergyt
Stilo kaip tavo nuotaikos?
Dragonfly* kartais būna, kad skauda per IUI, bet nieko, dabar ramiai ir su didžiule viltimi lauk rezultato
Irisiuke 4 stiprybės ir kantrybės
Šiandien laikom kumštelius už Spanguolę
Lapkritinuke, geros naujienos
Stilo kaip tavo nuotaikos?
Dragonfly* kartais būna, kad skauda per IUI, bet nieko, dabar ramiai ir su didžiule viltimi lauk rezultato
Irisiuke 4 stiprybės ir kantrybės
Šiandien laikom kumštelius už Spanguolę
Lapkritinuke, geros naujienos
Na, mergaites, siandien pasidariau testuka, bet deja tik I bruksniukas . mmm dar neatejo . kazkaip liudna, bet su nekantrumu laukiu mmm, tada bent bus galima toliau startuot.
Saules zuiki, sekmes tau!
Lapkritinuke, kaip smagu girdet
Saules zuiki, sekmes tau!
Lapkritinuke, kaip smagu girdet
Sveikos merginos. Na as siame cikle dariau 2 IUI, sausio 30 ir 31d.d. Dabar laukiu........ Vasario 13 turiu lekt ir pasidaryt kraujo tyrima, bet kazkaip jauciu, kad nieko gero nebus, nes jauciuosi per daug gerai Cia visoms pilvai skauda, krutine tempia, o man nieko.......... Praejus porai dienu po IUI truputi patepliojo, taip kazkaip sviesiai rudai, lygtai sviesios kraujo demeles pasirode ir tik krutu speniukai skauda, kazkokie labai jautrus, visur kliuna...... Vakar vakare galva pradejo skaudet ir atsikeliau su tokia pat skaudancia, bet dabar lyg ir geriau Ai, dar siryt temperatura matavausi:-37.0 rode. Net nezinau ka galvoti, ir isviso, kada tie pozymiai kokie nors turi pradeti rodytis?
P.s. beje, apie skausma per IUI: darant pirmaja nieko nejutau, viskas lindo kaip per sviesta, o antra diena prireike repliu, kad gimdos kakleli praplestu, na tai nprmaliai nuskausmino, beje, po abieju IUI iskart labai maude pilvo apacia...
SEKMES VISOMS
P.s. beje, apie skausma per IUI: darant pirmaja nieko nejutau, viskas lindo kaip per sviesta, o antra diena prireike repliu, kad gimdos kakleli praplestu, na tai nprmaliai nuskausmino, beje, po abieju IUI iskart labai maude pilvo apacia...
SEKMES VISOMS
Na nereikia jau taip nusiteikti, tykek kad viskas bus gerai. O del simptomu tai visom skirtingai buna Linkiu sekmes
na va, sulaukiau ir as mmm ryte testukas parode teisingai: jei nera nestumo, tai nera ir nieko tu cia nepadarysi . kazkaip lengviau pasidare, dabar prasirgsiu ir imsiuosi nauju planu. tik keista, kad viskas taip gerai atrode
Sekmes visoms, mums juk vistiek kazkada pasiseks
QUOTE(stilo @ 2007 02 05, 10:26)
na va, sulaukiau ir as mmm ryte testukas parode teisingai: jei nera nestumo, tai nera ir nieko tu cia nepadarysi . kazkaip lengviau pasidare, dabar prasirgsiu ir imsiuosi nauju planu. tik keista, kad viskas taip gerai atrode
Butinai pasiseks
O man pilva labai skauda po proceduros.
Ir dziugu kad jausmas po proceduros kazkoks yra ir baugu, kad skausmas gali buti neigiamas
Ir dziugu kad jausmas po proceduros kazkoks yra ir baugu, kad skausmas gali buti neigiamas
merginos sausis labai sausas , tikėkimės, kad kiti mėnesiai musm visoms bus dosnesni.
Spanguole, kelintą procedūra? kaip jautiesi?
Kažin kaip Kler laikosi?
Spanguole, kelintą procedūra? kaip jautiesi?
Kažin kaip Kler laikosi?
Stilo, Saules_zuiki labai gaila, kad jums nepavyko si karta, nepraraskit vilties ir optimizmo
Lapkritinuke, kaip smagu girdet geras zinias apie tavo zirniuka
O as jau po proceduros, viskas praejo gerai, net mano gleivine paaugo kaip reikiant per w/da - 11mm, tai Visoc, sake kad nereik gert Estrimax. o siaip tai vienas folik jau sake atrodo ovuliaves, i kitas dar laikosi
Zinot, kai paskaitau, kad nemazai merginu IUI praeina skausmingai, tai kaskart ir as bijau, kad skaudes, bet tfu tfu tfu viskas baigesi sekmingai... dabar isirasiau i laukianciu gretas... na aisku uztvirtint su MB dar reiktu
O as jau po proceduros, viskas praejo gerai, net mano gleivine paaugo kaip reikiant per w/da - 11mm, tai Visoc, sake kad nereik gert Estrimax. o siaip tai vienas folik jau sake atrodo ovuliaves, i kitas dar laikosi
Zinot, kai paskaitau, kad nemazai merginu IUI praeina skausmingai, tai kaskart ir as bijau, kad skaudes, bet tfu tfu tfu viskas baigesi sekmingai... dabar isirasiau i laukianciu gretas... na aisku uztvirtint su MB dar reiktu
QUOTE(Spanguole @ 2007 02 05, 12:25)
Stilo, Saules_zuiki labai gaila, kad jums nepavyko si karta, nepraraskit vilties ir optimizmo
spanguole, būtinai užtvirtink , sekmės laukime
Laikome kumstukus