Kuznecova
ačiū,
lineta, kad atsiliepei
taip, mane domina būtent IUI. mes buvome pas Žilaitienę, ir ji patarė nežaisti ir nelaukti, o iš karto pradėti domėtis būtent šia procedūra. tai ir darau
planuoju pasidaryti hormonų tyrimus ir keliausiu jau konkrečiau kalbėti. gal iš karto ir chlamidijų ir kompanijos tyrimus pasidaryti?
ar iš savo patirties galite pasakyti, kiek laiko užtrunka paruošimas IUI? ar realu vasario ciklą daryti tyrimus, jeigu viskas gerai, kovo ciklą daryti gimdos nuotrauką, o balandžio ciklą - jau IUI?
[/quote]
Labas rytas,
suprantu, kad pradzioje tu klausimu visuomet buna labai daug.
Protingiausia butu sakyti: "Klausk gydytojos. Ji atsakys" Taciau mano atveju taip nebuvo. Nezinau kodel, bet turedavau pati viska suzinoti ir siulyti gydytojui.
Manau, kad Tavo pasiruostas planas yra visai realus.
Zinoma, jei po kurio nors etapo nepaaiskes, kad yra kokiu nors sutrikimu, kuriuos reikia gygyti. Tuomet tikrai viskas nusitestu.
Folikulai stimuliuojami labai ivairiai. Man ispradziu bamde klostilbergito tabletemis. Po to leidausi gonali ir dar geriau ivairias tableteles. Ju paskirtis skirtinga. Vienos palaiko jau uzaugintus folikulus, kad jie nesprogtu, kol paaugs kiti. Kitos dar kazka daro... Zodziu, reikia nusiteikti, kad pinigeliu Tavo palano igyvendinimui reikes o ho ho...
Taciau kai labai nori, viska galima paaukoti... Ar ne tiesa?