[quote=Spanguole,2007 02 01, 12:48]
Spanguole, būtinai paklauks dėl Oviterlio ir Pregnylio skirtumo. aš dar klausiau, saku, o gal 2 dozes ovitrele reiketų, tai ji sako, kad tai nepadėtų. Po to sakau, o jei po IUI pažiūrėti ar sprogo folikulai, ir jei tarkim vienas nesprogęs ar negalima pakartotinai susileisti ovitrelio, tai pasakė, kad neapsimoka nei žiūrėti, nei paildomai leistis, VK to nepraktikuoja, nors sakė, jei labai aš noriu, galima pasižiūrėti:geda2: , bet kam tuomet žiūrėti jei vis tiek nieko nedarys
Papildyta:
QUOTE(dragonfly* @ 2007 02 01, 14:39)
Sveikos merginos! ką tik iš gydytojos, paskyre mums inseminacija šeštadieniui. Noriu į sarašiuką.
Bet noriu jums papasakot it gal nuomone išgirst, gal kam teko pas Pleskačiauską su vyru lankytis? Nes mes nuejom ir jo tyrimu rezultatai nuo VK skiriasi kaip vanduo nuo ugnies. Pagal jį mano vyrukas visiškai sveikas. Kaip ir džiaugtis reiktų, bet juk stebuklų nebūna
dragonfly* primink kelinta tau bus IUI? O apie Plesčiauską lygtai ne kokie atsiliepimai. Jei tu pas jį ruošiesi darytis tai nežinau, nežinau, gal ką kitos merginos tiksliau parašys.