Jau po vizito. kaip visuomet išsišiepus nueinu pas gydytoją o ji sako, turbut gerų naujienų pranešti atėjote
, sakau, kad ne negerų, IUI nepavyko. Tai ji žiūri į mane, kad aš tokia atsipūtus
Paskui pasidžiaugė, kad aš nepuolu labai į neviltį, pakalbėjome apie psichologinę įtampą, neviltį darant IUI, ir ji paminėjo, kad labai svarbu nenusivilti, o tiesiog būtina būti optimistui, nes tokie žmonės tikrai vienais ar kitais būdais pasieks savo tikslų. Taigi pasižiūrėjo mane iš vidaus
, ir deja rado cistą, ir nei tuomet aš nenusiminiau, o priėmiau kaip natūralų faktą. Pasirodo vienas iš dviejų tūrėtų folikulų neovuliavo
, gal todėl ir nepavyko. Pasišnekėjome apie ovuliaciją. taigi ji pasakė, kad gydytojai dar nežino priežasčių, kodėl karatais tie folikulai po Ovitrelio vis tiek neovuliuoja, nors kaip ji sako, teoriskai tūrėtų ovuliuoti 100 proc., o kodėl tokio procento nėra, negali pasakyti. Paminėjo, kad kiekvienas vaistas labai individualiai veika. Toliau pasiteiravau ar gali spermiukas neprasiskverbti i kiaušiąląstę. žinoma, kad gali, tačiau, kaip kažkas SM minėjo, kad pagal spermogramos tyrimą tai galima nustatyti yra netiesa. Anot gydytojos tai nustatyti įmanoma tik darant IVF, kai mėgintuvėlyje suleidžiama kiaušialąstė ir sperma, tuomet jau jos viską mato, kaip ten kas lenda, ar įlenda ir ar apsivaisina. Taigi čia vėlgi nieko negalima įtakoti. Taip pat pašnekėjome apie tolimesnių IUI darymą, tai ji patvirtino, kad rekomenduojama 6 IUI. tai nusprendėme, kad dar 2 šansai yra, o jei ne, tai IVF. pasitarėme, kad neverta atidėjinėti ir IVF, nors dar "tik" 28 metai, tačiau ji paminėjo, kad 40 moteriai pastoti IVF būdu labai didelis stebuklas.
Taip pat man pasiūlė, jei leidžia mano kišenė 5 IUI kovo mėnesį darytis stimuliuojant vien su Gonal. Ale, visais atžvilgiais, tik ne piniginiais geriau
, paskaičiavome, kad vien Gonaliui gali tekti apie 800 išleisti, tai liepė pagalvoti.
Papasakojau vyrui, tas tas sutinka su viskuo, kad tik ta tikimybė būtų didesnė. Tai nežinau, ką jūs manote apie tokią shemą? gal kas bandėte?
taigi IUI tik kovą, atšvęsiu smagiai draugės mergvakarį, vestuves, o po to vėl. Tiesa, ir vėl išrašė mylimas KT, vėl kankinsiuosi, nes žinau, kad vėl teplios ir skaudė pilvą, bet liepė gerti iki paskutinės tabletės. vat tokos labai išsamus mano laiškas jums, mano SM draugės