Sveikos,
Prasome i nauja temele.
Gal mano ranka laiminga
Saules zuiki, Stilo, kaip jauciates? Mano speneliai, tai atas, ziauriai jautrus
Sėkmės visoms naujoj temelėj
P.S.Tik va gausit nuo Agos bart, kad ne lietuviškom raidėm užvadinote
Na, aš nusprendžiau, kad šį mėnesiuką pailsėsiu, pataupysiu pinigėlius ir kovo pradžioje bandysiu startuoti su IUI. Eisiu pas ginį mėn. pradžio ir prašysiu, kad ir man darytų IUI Tada jau neatsiginsit mano klausimų
Sekmės visoms
Sekmės visoms
QUOTE(Vilma J. @ 2007 01 26, 17:26)
Nieko, Aga pataisys.
QUOTE(simutė @ 2007 01 26, 17:25)
Man tai visiškai nieko. O tu nakvišų aliejaus nebandei naudot? Man jis nuima krūtų skausmą ir tempimą prieš mmm
QUOTE(saules zuikis @ 2007 01 26, 18:25)
Man tai visiškai nieko. O tu nakvišų aliejaus nebandei naudot? Man jis nuima krūtų skausmą ir tempimą prieš mmm
Bandau, ziuresiu ar pasiteisins.
Aciu Aga uz korekcija
QUOTE(simutė @ 2007 01 26, 17:25)
Na man irgi jautrus, bet ne tiek, kad reiktu nakvisu aliejaus (o cia jus geriat ji ar kaip?)
as, tai kazkaip rami, visai net nesvaigstu. kas bus, tas bus. va tik pasiskaiciavau, kad testuko darymo diena vasario 5, tai sau ramiai ir laukiu
sveikos merginos,
prisijungsiu ir as prie jusu, nes gin. sake, kad man irgi reiks sita dalykeli daryti. kam jau teko isgyventi gal galite aprasyti detaliau kaip kas ten ar skauda? Nes aprasyme skaiciau, kad neskauda, bet ytariu, kad man skaudes. ir siaip ten visokias subtilybes gal galit smulkiau papasakoti ka reiktu zinoti
aciu
prisijungsiu ir as prie jusu, nes gin. sake, kad man irgi reiks sita dalykeli daryti. kam jau teko isgyventi gal galite aprasyti detaliau kaip kas ten ar skauda? Nes aprasyme skaiciau, kad neskauda, bet ytariu, kad man skaudes. ir siaip ten visokias subtilybes gal galit smulkiau papasakoti ka reiktu zinoti
aciu
QUOTE(euromergele @ 2007 01 23, 13:29)
aprashymus ir kainas turi visos nevaisinguma gydancios istaigos savo internetinese svetainese.
ačiū, euromergele, radau tik dabar noriu pasitikslinti, iš ko ta kaina susideda? ar nereikia dar kokio punkto iš to kainoraščio pridėti? pvz. VK (o būtent VK mane ir domina) nurodyta, kad IUI kainuoja 400 litų. kiek aš suprantu, tai kaina už patį spermos įvedimą (liaudiškai tariant ) ar į ją įeina ir spermos paruošimas? aišku, vaistai ir tyrimai atskirai, tiek tai suprantu .
QUOTE(lineta @ 2007 01 23, 13:33)
o kas Tave domina? Ar tikrai dirbtinis apvaisinimas, inceminacija?
ačiū, lineta, kad atsiliepei taip, mane domina būtent IUI. mes buvome pas Žilaitienę, ir ji patarė nežaisti ir nelaukti, o iš karto pradėti domėtis būtent šia procedūra. tai ir darau planuoju pasidaryti hormonų tyrimus ir keliausiu jau konkrečiau kalbėti. gal iš karto ir chlamidijų ir kompanijos tyrimus pasidaryti?
ar iš savo patirties galite pasakyti, kiek laiko užtrunka paruošimas IUI? ar realu vasario ciklą daryti tyrimus, jeigu viskas gerai, kovo ciklą daryti gimdos nuotrauką, o balandžio ciklą - jau IUI?
QUOTE(Kuznecova @ 2007 01 27, 12:04)
ačiū, euromergele, radau tik dabar noriu pasitikslinti, iš ko ta kaina susideda? ar nereikia dar kokio punkto iš to kainoraščio pridėti? pvz. VK (o būtent VK mane ir domina) nurodyta, kad IUI kainuoja 400 litų. kiek aš suprantu, tai kaina už patį spermos įvedimą (liaudiškai tariant ) ar į ją įeina ir spermos paruošimas? aišku, vaistai ir tyrimai atskirai, tiek tai suprantu .
Taip, į VK kainininke IUI nurodyta kainą įeina spermos paruošimas ir viskas kas reikalinga IUI atlikimui.