QUOTE(ALOCKA @ 2010 04 14, 15:24)
Paklausiau, pas kaimynus- pasirodo ju sunus irgi i Purenu eis , tai uzsirase pas Nijole Alionyte irgi. Tai ir as uzrasiau . Geguze suzinosiu , ar tikrai paima- bet ,kaip suprantu - vaiku nera daug.Nereikes kitos mokyklos jeskot.
Dar del uniformos norejau paklaust- pamirsau uzklaust mokykloje. Kiek suprantu , jos nera- nes kiek pravaziuoju- vaikai be uniformos eina. Gal tik per sventes ?
Dar del uniformos norejau paklaust- pamirsau uzklaust mokykloje. Kiek suprantu , jos nera- nes kiek pravaziuoju- vaikai be uniformos eina. Gal tik per sventes ?
panašu kad susipažinsim, būdavo birželio men. savaitė susipažinimo, dar nepasiklausiau, bet greičiausia irgi bus...
Uniforma yra, tik nėra specialaus audinio, reika kostiumėlio juodo ar tamsiai mėlyno (atsiranda ir pilkų, žalių, matyt ką tėvai gauna, bet privalomas juodas ar mėlynas) balti marškinukai ir mažiukam prašo varlytės, didesniems kaklaraiščio, man labai patinka, nuperku kostiumuką ir nereik sukti galvos dėl rūbų į mokyklą, gal nuo vaiko priklauso bet man ir kelniu vienų užtekdavo (nesudraskė, čia kai didysis buvo pradinukas) ir marškinius savaitgali išskalbi išbėdos su vienais gali verstis, aišku gerai turėt atsarginius, maža kas
Didesni vaikai tai išsidirbinėja, nešioja švarkus o kelnės džinsinės, ten visokius golfus pasivilkinėja, bet mano jau septintokas, tai tik džinsus kartais išsitraukia, o šiaip vis su marškiniais ir šlipsu eina, golfų jis nemėgsta , mergyte, kai šalta po švarkeliu kartais pasivelka kokį megstukėlį, bet šiaip mokykla šilta