sveikos,galiu kalbėti iš mokinio pusės,nes tėvams gali atrodyti viskas visiškai kitaip ,nei yra.Tai vat,mano nuomone pradinukus leisti į purienas negerai,nes vaikų tikrai labai daug,viskas dviem pamainom pradinėse,sugrūsta daug tų kabinetų,na tokia tiršta masė
aš pati pradinėse ten nesimokiau,perėjau tik nuo 5 kl.
o šiaip tai mokykla yra turbūt nuostabiausia iš nuostabiausių,ten viskas nėra pilka,kaip daugelyje mokyklų,sienos spalvotos,visur šviesu,per pertraukas muzika groja,mokykloj niekada nebūna šalta(net tada,kai -20 lauke buvo) yra labai fainas sporto klubas su naujais treniruokliais visokiais (jame gali lankytis berots nuo 7 klasės mokiniai)
tada dar vienas labai geras dalykas-valgykla.Maistas tikrai žiauriai skanus,kiek tik nueini ne pertrukų metu,pilna prisirinkę iš aplinkinių firmų žmonių pavalgyt,nes tikrai ir skanu ir pigu
šiaip mokyklos visas kolektyvas yra superiniai,ten tikrai yra kaip antri namai
šiaip buvęs mokyklos direktorius dabar kažkur šveitimo ministerijoj sėdi,buvus pavaduotoja irgi kažkur ten aukštumose malasi,taip,kad mokykla ''turi stogą'' mokytojai geras algas gauna ir dėlto laimingi visad
mokslo atžvilgiu mokykla nėra žiauriai stipri,bet tos šiltumos,bendravimo,tai ten pilna
manau,kad tai yra tobula
ten vaikas pabaigia 8 klases,jei nori-mokosi ir viską išmoksta,nes kursas tai tas pats
o tada jau su visiškai kitu požiūriu gali keliaut kalt į gimnaziją
aš pati būčiau tikrai mielai likus purienose,bet ta kvaila reforma,kad padarys 10-mete,tai dabar nagus graužiu ir galvoju į kokią mokyklą keliaut
tikiuosi,kad mano pasisakymas padės jums orientuotis