Įkraunama...
Įkraunama...

KTU Inžinerijos licėjus

idomu, kas nors jau gavo laiska biggrin.gif

o nuo patyciu niekas niekur neapsaugotas, nei didelese, nei mazose mokyklose, tik klausimas, kaip i jas reaguoja administracija.
Atsakyti
Rezultatu dar niekas negavo?
Atsakyti
QUOTE(sauluxe @ 2017 04 24, 14:40)
Rezultatu dar niekas negavo?

schmoll.gif nėra dar kol kas...
Atsakyti

Jau yra. Nepatekom. 

Atsakyti
Dar kas nors gavot? Nu azartas nerealus suėmęs, laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
Na as dar nieko negavau, bet jei kazkas jau gavo, tai vadinasi turetume gauti snd. Nusibodo pasta tikrintis jau smile.gif
Atsakyti
Man idomu, kiek is istojusiu atkris, nes kaip suprantu yra stojanciu cia, i rutele ir i masioto mokykla... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2017 04 24, 15:51)
Man idomu, kiek is istojusiu atkris, nes kaip suprantu yra stojanciu cia, i rutele ir i masioto mokykla... blink.gif

Gavom jau, nepatekom... rašo kiekvienam asmeniškai, su vardu pavarde, identifikaciniu nr, tai dėl to tiek ir užtruko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2017 04 24, 14:51)

kaip manot, kas geriau- licejus ar Rutele? biggrin.gif Nes mums Rutele priklauso pagal gyvenama vieta (bet minusas, kad tik pradine), tai blaskausi (aisku, pirma laiko, kol dar negavau atsakymu biggrin.gif ), kur vis delto leisti, jeigu netycia istotu i liceju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tjorvene @ 2017 04 24, 16:02)
kaip manot, kas geriau- licejus ar Rutele? biggrin.gif Nes mums Rutele priklauso pagal gyvenama vieta (bet minusas, kad tik pradine), tai blaskausi (aisku, pirma laiko, kol dar negavau atsakymu biggrin.gif ), kur vis delto leisti, jeigu netycia istotu i liceju biggrin.gif

Man tai Rūtelė pasirodė priimtinesnė, jaukesnė aplinka pirmaklasiui, bet mums ir ten nenusimato - pagal gyvenamąją vietą nepriklauso...
Atsakyti
QUOTE(Tjorvene @ 2017 04 24, 14:02)

Licejus vien del to, kad nereikia galvoti, kur po 4 kalses stoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tjorvene @ 2017 04 24, 14:02)

Geriau ten kur geresnis pedagogas.
Atsakyti