idomu, kas nors jau gavo laiska
o nuo patyciu niekas niekur neapsaugotas, nei didelese, nei mazose mokyklose, tik klausimas, kaip i jas reaguoja administracija.
Rezultatu dar niekas negavo?
QUOTE(sauluxe @ 2017 04 24, 14:40)
Rezultatu dar niekas negavo?
nėra dar kol kas...
Jau yra. Nepatekom.
Dar kas nors gavot? Nu azartas nerealus suėmęs, laukiu nesulaukiu
Na as dar nieko negavau, bet jei kazkas jau gavo, tai vadinasi turetume gauti snd. Nusibodo pasta tikrintis jau
QUOTE(braskee84 @ 2017 04 24, 15:51)
Man idomu, kiek is istojusiu atkris, nes kaip suprantu yra stojanciu cia, i rutele ir i masioto mokykla...
Gavom jau, nepatekom... rašo kiekvienam asmeniškai, su vardu pavarde, identifikaciniu nr, tai dėl to tiek ir užtruko
QUOTE(braskee84 @ 2017 04 24, 14:51)
Man idomu, kiek is istojusiu atkris, nes kaip suprantu yra stojanciu cia, i rutele ir i masioto mokykla...
kaip manot, kas geriau- licejus ar Rutele? Nes mums Rutele priklauso pagal gyvenama vieta (bet minusas, kad tik pradine), tai blaskausi (aisku, pirma laiko, kol dar negavau atsakymu ), kur vis delto leisti, jeigu netycia istotu i liceju
QUOTE(Tjorvene @ 2017 04 24, 16:02)
kaip manot, kas geriau- licejus ar Rutele? Nes mums Rutele priklauso pagal gyvenama vieta (bet minusas, kad tik pradine), tai blaskausi (aisku, pirma laiko, kol dar negavau atsakymu ), kur vis delto leisti, jeigu netycia istotu i liceju
Man tai Rūtelė pasirodė priimtinesnė, jaukesnė aplinka pirmaklasiui, bet mums ir ten nenusimato - pagal gyvenamąją vietą nepriklauso...
QUOTE(Tjorvene @ 2017 04 24, 14:02)
Licejus vien del to, kad nereikia galvoti, kur po 4 kalses stoti
QUOTE(Tjorvene @ 2017 04 24, 14:02)
Geriau ten kur geresnis pedagogas.