Įkraunama...
Įkraunama...

KTU Inžinerijos licėjus

QUOTE(Forgete @ 2016 06 20, 17:03)
tai čia ne mokyklos pavadinimas didžiausią indėlį daro, o pedagogų ir tėvų darbas. Pas mus daržely su mokslais nekažką buvo, aš pati pirkau logines pratybas ir 1,5 metų kartu sprendėm.

O kokias pirkote? Nes mano priesmokyklinukas tiesiog ryte ryja visokias pratybas - labai megsta spresti smile.gif Tai noretusi kazka naudingesnio nupirkti, nes standartines jo amziui taikytos jam jau per paprastos... O logines maciau 9-11 metu vaikams tik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2016 10 02, 23:09)
O kokias pirkote? Nes mano priesmokyklinukas tiesiog ryte ryja visokias pratybas - labai megsta spresti smile.gif  Tai noretusi kazka naudingesnio nupirkti, nes standartines jo amziui taikytos jam jau per paprastos... O logines maciau 9-11 metu vaikams tik g.gif

man pačiai presvika labai smagių turi - http://www.presvika.lt/paieska?q=login

Aš jiems parašydavau emeilą ko reikia, jie man ir išsiųsdavo. Gaudavosi pigiau nei knygyne.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 10 03, 08:39)
man pačiai presvika labai smagių turi - http://www.presvika.lt/paieska?q=login

Aš jiems parašydavau emeilą ko reikia, jie man ir išsiųsdavo. Gaudavosi pigiau nei knygyne.

Aciu labai uz rekomendacijas - butinai pabandysim 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

kokie butu atsiliepimai apie dabartines ketvirtoku mokytojas: R.Meiglienė, L.Raisanen, A.Urbonienė, N.Jakubauskienė.? Buciau labai dekinga jei pasidalintumete patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2016 11 11, 09:30)
Sveiki,

kokie butu atsiliepimai apie dabartines ketvirtoku mokytojas: R.Meiglienė, L.Raisanen, A.Urbonienė, N.Jakubauskienė.? Buciau labai dekinga jei pasidalintumete patirtimi  4u.gif

Rūta ir Aldona puikios mokytojos. Apie kitas nelabai ką žinau.
Atsakyti
Sveiki,
gal penktokų ir šeštokų mamos gali prisiminti iš kokių dalių susidėjo būsimųjų penktokėlių testas? Matematika, lietuvių, biologija? Ar maišau? Lygiom dalim?
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2016 11 11, 10:30)
Sveiki,

kokie butu atsiliepimai apie dabartines ketvirtoku mokytojas: R.Meiglienė, L.Raisanen, A.Urbonienė, N.Jakubauskienė.? Buciau labai dekinga jei pasidalintumete patirtimi  4u.gif

Jakubauskienė baisiau nei baisu. Apskritai rekomenduoju pasieškoti kitos mokyklos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2016 12 05, 13:15)
Jakubauskienė baisiau nei baisu. Apskritai rekomenduoju pasieškoti kitos mokyklos mirksiukas.gif

Kodel sios mokyklos nerekomenduojate, butu labai idomu isgirsti nuomone, aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

O gal galėtumėte passakyti iš ko susideda būsimų pirmokų stojamieji testai? Kaip ruošti vaiką testui, kokie maždaug klausimai?
Atsakyti
Būsimiems pirmokam būna rengiami užsiėmimai, sekite mokyklos tinklalapį ir jame skelbiamą informaciją. Tuose užsiėmimuose tikrai verta dalyvauti. Vaikams ir tėveliams viskas tampa daug aiškiau ;)

Man aktualu, ar šiais metais šioje mokykloje bus formuojamos papildomos 5 kl, t.y. ar bus priimami vaikai iš kitų mokyklų ar liks tik esami ketvirtokai.
Atsakyti
O kaip kazin simet bus su priemimais? Kiek girdejau, grieztai prioritetas bus teikiamas pagal gyvenamaja vieta, tai kazkaip nebelabai ir lieka vilciu patekti i sia mokykla gyvenant ne jai priskirtoje teritorijoje unsure.gif Be to kiek zinau simet tik dvi pirmas klases formuos sioje mokykloje...
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2017 02 03, 21:44)
O kaip kazin simet bus su priemimais? Kiek girdejau, grieztai prioritetas bus teikiamas pagal gyvenamaja vieta, tai kazkaip nebelabai ir lieka vilciu patekti i sia mokykla gyvenant ne jai priskirtoje teritorijoje unsure.gif 

jei neklystu, tai mokykloms su specializuota priemimo tvarka (t.y. egzaminais ir pan.) pirmumo kriterijumi islieka egzaminu rezultatai 4u.gif O jeigu pvz. du vaikai surinks vienoda balu skaiciu, tuomet pirmenybe bus teikiama pagal gyvenama vieta (sita fakta man sake Zaliakalnio seniunijoje).

O del dvieju pirmu klasiu 2017/2018 m. - kur girdejote toki dalyka? Nelabai geros naujienos ax.gif
Atsakyti