Įkraunama...
Įkraunama...

KTU Inžinerijos licėjus

Mes ir įstojom thumbup.gif

Dabar klausimas, kurią mokytoją rinktis.
Prašau pasisakyti ketvirtokų (ir ne tik) mamas 4u.gif

Per egzaminą ar per pamokėles buvo mokytoja Loreta (aš jos nemačiau, vaikas sakė) tai mano vaikui tiek ji patiko, kad dabar prašosi būtinai pas tą mokytoją. Sakau tai tada reiks vienus metus neiti į mokyklą, nes ji dabar trečiokų mokytoja. Tai sako gerai palauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti įstojusių pirmokų mamų kur lankė priešmokyklines grupes. Paprastai sakant, kuri priešmokyklinė geriausiai paruošia stojamajam egzaminui.
Atsakyti
QUOTE(Retra @ 2016 06 20, 13:32)
Norėjau paklausti įstojusių pirmokų mamų kur lankė priešmokyklines grupes. Paprastai sakant, kuri priešmokyklinė geriausiai paruošia stojamajam egzaminui.

tai čia ne mokyklos pavadinimas didžiausią indėlį daro, o pedagogų ir tėvų darbas. Pas mus daržely su mokslais nekažką buvo, aš pati pirkau logines pratybas ir 1,5 metų kartu sprendėm.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 06 20, 15:03)
tai čia ne mokyklos pavadinimas didžiausią indėlį daro, o pedagogų ir tėvų darbas. Pas mus daržely su mokslais nekažką buvo, aš pati pirkau logines pratybas ir 1,5 metų kartu sprendėm.

Mes priešmokyklinė lankėme darželyje. Nelabai man patiko mokytojos ten, bet namie papildoami nedirbome nes tam laiko neturėjom.
Mes įstojome, bet manau čia padėjo jau vaiko įgimti gabumai tiksliems mokslams. Skaityti skaičiuoti per egzaminą nereikėjo. O visą kitą sunku išmokti..
Atsakyti
QUOTE(Retra @ 2016 06 20, 13:32)

Lankėme tame pačiame darželyję kurį ėjom nuo 2 metų. Nieko papildomai nesiruošėme. Ėjom į pamokeles KTU licėjuje, kur buvo rengiamos prieš egzaminą ir tiek.
Atsakyti
Paskelbė priėmimą į 5 klases
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2016 07 14, 19:17)
Paskelbė priėmimą į 5 klases

Kažkaip netikėtai čia jie sumąstė...
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2016 07 20, 10:33)
Kažkaip netikėtai čia jie sumąstė...

šviežias nutarimas iš švietimo skyriaus leisti komplektuoti papildomą klasę.
Atsakyti
GAL YRA STOJUSIU I 5 KLASE MAMYCIU, AR JAU GAVOTE REZULTATUS, MES NEGAUNAME
Atsakyti
Jau gavome smile.gif
Atsakyti
labai įdomu kaip pirmokėliams sekasi? Kokios nuotaikos?
Ar lankysit baseiną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 05 rugsėjo 2016 - 11:23
QUOTE(populi @ 2016 09 05, 11:22)
labai įdomu kaip pirmokėliams sekasi? Kokios nuotaikos?
Ar lankysit baseiną?

Labai puikios nuotaikos kolkas. Labai patinka, nori eiti smile.gif
Baseiną lankysime.
Atsakyti