Įkraunama...
Įkraunama...

KTU Inžinerijos licėjus

QUOTE(pumpica @ 2015 05 24, 21:20)
Nereikejo nei skaityt nei rasyt, buvo uzduoteles tiesiog  mirksiukas.gif o konkursas 3 i viena vieta.

Oi, tai šaunu, kad lazdos neperlenkė. thumbup.gif Tai mokytojos perskaitė užduotėles?
Kada bus aišku apie įstojimą?
Galvojau , kad konkursas bus didesnis po teisybei.
Atsakyti
Dar pries tuos testus kalbejau su keliom mamom,tai jau ejo kalbos kad reik moketi skaityti ,rasyti,skaiciuoti,nes per testa bus. biggrin.gif Net viena mama mokytoja samde,kad vaikas tik istotu i Purenus.Nu nezinau,nesupykit mamos,bet ar neperlenkiama lazda del tu papildomu mokytoju g.gif Mes norim kad musu cia vaikas mokintusis tik del to,kad salia gyvenam ir kad yra 12 klasiu .
Atsakyti
QUOTE(dija81 @ 2015 05 25, 09:47)
Dar pries tuos testus kalbejau su keliom mamom,tai jau ejo kalbos kad reik moketi skaityti ,rasyti,skaiciuoti,nes per testa bus. biggrin.gif Net viena mama mokytoja samde,kad vaikas tik istotu i Purenus.Nu nezinau,nesupykit mamos,bet ar neperlenkiama lazda del tu papildomu mokytoju g.gif Mes norim kad musu cia vaikas mokintusis tik del to,kad salia gyvenam ir kad yra 12 klasiu .

kiek aš žinau nereikia mokėti skaityti, rašyti ir skaičiuoti. Užduotys loginės, nebent lapo kampe tenka vardą užsirašyti, bet ir tai kaip užsirašo jokio skirtumo. Mano vaikis nekalbus, negaliu papasakoti kokios pernai užduotys buvo, tik žinau, kad reikėjo nupiešti šlaitinį stogą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 05 25, 08:57)
kiek aš žinau nereikia mokėti skaityti, rašyti ir skaičiuoti. Užduotys loginės, nebent lapo kampe tenka vardą užsirašyti, bet ir tai kaip užsirašo jokio skirtumo. Mano vaikis nekalbus, negaliu papasakoti kokios pernai užduotys buvo, tik žinau, kad reikėjo nupiešti šlaitinį stogą smile.gif

Tai taip,nereikejo nei rasyti,nei skaityti,o kalbos is kazkur atsiranda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dija81 @ 2015 05 25, 09:09)
Tai taip,nereikejo nei rasyti,nei skaityti,o kalbos is kazkur atsiranda biggrin.gif

Tikrai nereikejo, sakau kad vaikas laike ta egzamina, ir specialiai poto klausiau ar reikejo kazka perskaityt, sake ne, mokytoja perskaitydavo uzduoti. Nors maniskis moka ir skaityt ir rasyt.
Rezultatai birzelio 8 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 05 25, 09:57)

Tai jūs sakot, kad čia tie patys testukai, kur kiekvienoj mokyklėlėj duoda prieš pradedant pirmąją klasę?
Pernai juk jie nei statuso inžinerinio neturėjo, nei testų į kožną klasę. Aš mąstau, kad čia gal specialūs testukai. blush2.gif Gal ir ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2015 05 25, 19:30)
Tai jūs sakot, kad čia tie patys testukai, kur kiekvienoj mokyklėlėj duoda prieš pradedant pirmąją klasę?
Pernai juk jie nei statuso inžinerinio neturėjo, nei testų į kožną klasę. Aš mąstau, kad čia gal specialūs testukai. blush2.gif Gal ir ne g.gif

Pernai maniškis laikė testus į pirmą klasę. Kokie testai šiemet tikrai nežinau, ar ten kažkas keitėsi, ar liko tokie pat tikrai negaliu pasakyti. Tik mūsų mokytoja minėjo, kad testai loginiai, kad kiti vaikai daržely panašias užduotis pratybėlėse daro. O daugiau nieko nežinau.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2015 05 25, 18:30)

Nebuvo vien tik testas. Buvo ir piesimas, karpymas, statymas, zaidimas kazkoks.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 05 25, 20:24)
Pernai maniškis laikė testus į pirmą klasę. Kokie testai šiemet tikrai nežinau, ar ten kažkas keitėsi, ar liko tokie pat tikrai negaliu pasakyti. Tik mūsų mokytoja minėjo, kad testai loginiai, kad kiti  vaikai daržely panašias užduotis pratybėlėse daro. O daugiau nieko nežinau.

Tai juk visose mokyklose vaikai atlieka testus. Bendrai paėmus net nežinau, ar kur nors nedaro. Birželio pirmomis dienomis.
O čia juk gegužę buvo. g.gif Nors gal ir logiška, kam tų testų daug, gana ir vienas.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2015 05 25, 21:46)
Tai juk visose mokyklose vaikai atlieka testus. Bendrai paėmus net nežinau, ar kur nors nedaro. Birželio pirmomis dienomis.
O čia juk gegužę buvo. g.gif Nors gal ir logiška, kam tų testų daug, gana ir vienas.

nu baikit, tikrai ne. kitose mokyklose buna kazkokios izangines pamokeles, bet ten jau buna tiems kurie priimti. Testai tikrai ne i visas mokyklas, toli grazu.
Atsakyti
Sveiki. Gal kas žino, kokie stojamieji testai vyksta vyresene klasėse? Mes bandysim stoti į 7 klasę.
Atsakyti
Vakar sutikau kaimyne,tai sake parasyta mokykloje,kad testu atsakymai bus birzelio 2d.iki 18val.,gausim laiskus.
Atsakyti