Įkraunama...
Įkraunama...

KTU Inžinerijos licėjus

QUOTE(Forgete @ 2014 07 06, 13:30)
As puikiai jus supratau. Tik norejau pasakyti kad kogero istojima lemia testas, o ne prasymo atnesimo data.

Galiu labai atsakingai pasakyti, kad testas šiemet tikrai nieko nelėmė, viską lėmė pažintys, nes buvo vaikų, kurie nepateko ir pagal gyvenamą vietą ir kad mokosi broliai bei seserys. Šiemet pateko į pirmas klases per pažintis, apie tai netgi kalbėjo tos mokyklos pavaduotojos.
Atsakyti
QUOTE(Belemama @ 2014 02 17, 21:47)
sveiki,

kuo ji Jums patinka? Tai vyresnes kartos astove, ar nesijaucia atotrukio tarp vaiku ir mokytojos, kaip suprantu, jai virs 50 metuku, siaip is nuotr, labai silta ir paprasta atrodo, o ir l. seniai toje mok. dirba bigsmile.gif
Papildyta:

bent is paziuros atrodo, vienitele verta demesio, kitos dvi man kazko nelabai...

Mano sunus tik ka pabaige 4 klase pas N.Alionyte. Labai rekomenduoju- metai cia apsoliuciai neturi reiksmes- vaikai labai ja gerbe ir milejo, klaseje buvo 16 berniuku ir 9 mergaites biggrin.gif, ir ji susitvarkydavo biggrin.gif.
Atsakyti
mielosios, ne amžiuj esmė. kartais jaunos dirba žymiai prasčiau už jaunas
Atsakyti
Gal kas žinot apie mokytoją Romą Taučienę, kaip ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lazauskiene @ 2014 08 05, 15:37)
Gal kas žinot apie mokytoją Romą Taučienę, kaip ji  4u.gif

Mane irgi domina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esprit: 28 rugpjūčio 2014 - 09:40
QUOTE(Esprit @ 2014 08 28, 10:20)
Mane irgi domina

Maniškis seniau mokėsi pas mokytoją Romą. Mokytoja aktyvi, šauni, visur dalyvavo, keliavo, vaidinimus visokius rengė . Pradžioje pasirodė griežtoka, bet puikiai tvarkėsi klasėje, greit sustabdydavo visokias patyčias ir pan. Užduodavo nemažai namų darbų, užtat vėlesnėse klasėse lengviau buvo. Nebešvieži prisiminimai, bet mums mokytoja patiko.
Atsakyti
Sveikos, purienų mokinukų mamos 4u.gif

Pasidalinkite savo pamąstymais 4u.gif Ar jus tenkina laisvas langas (visa pamoka) pietų valgymui? Man norėtųsi kad būtų sena tvarka...
Atsakyti
man būtų įdomu žinoti kiek apytikriai klasių turi langą tuo pačiu metu.

Tiesa - kur būtų galima sužinoti valgiaraštį su kainomis ir porcijų dydžiu?
Atsakyti
Sveikos,

dėl nelabai smagių priežąsčių (patyčios klasėj), planuojam keist mokyklą. Džiaugiuos tik tuom, kad maniškis, bent jau kol kas, nei prie aukų, nei prie skriaudžiančiųjų, bet kai klasėj aktualesnis išgyvenimo klausimas nei mokslai - tenka kažką keist. Galvą turi, mokytis noro vis dar yra, tad nesinori laiko tuščiai švaistyt.
Neramu tik kad, ketvirta klasė.

Gal apie dabartines ketvirtokų mokytojas kas nors galėtų pasisakyt? Nereikia, kad popintų ir galvelę glostytų, būtų smagiau, jei labiau prie mokslų spaustų ir namų darbų negailėtų. O dabar...kiek tėvų susirinkimų, kiek asmeninių susitikimų su mokytojom, tai tik ir prašom, duokit papildomai, užduokit namų darbų...ale ketvirta klasė, o prie namų darbų dar nėr dorai sėdėjęs. Tik klausimas, ar toks "profesorius", ar klasės lygis toks žemas doh.gif
Atsakyti
Idomu pas kuria mokytoja klaseje vyksta patycios?

Man idomu kokios 4-oku dabartines mokytojos, butu idomu suzinoti realias nuomones is dabartiniu 4-oku tevu.

Taip pat idomu ir bendrai mokyklos tvarka, ar pakankamai bureliu, koks pedagogu lygis ne tik pradinese klasese bet ir vyresniuju.
Atsakyti
QUOTE(Juratux @ 2015 01 09, 13:17)

Man idomu kokios 4-oku dabartines mokytojos, butu idomu suzinoti realias nuomones is dabartiniu 4-oku tevu.

Taip pat idomu ir bendrai mokyklos tvarka, ar pakankamai bureliu, koks pedagogu lygis ne tik pradinese klasese bet ir vyresniuju.

Galiu pasidalinti ir savo skaudzia patirtim, vyresneli is sios mokyklos issivedziau, o jauneli jau leidau i kita mokykla.
Sioje mokykloje yra gilios patyciu problemos, ne klasiu, o mokyklos problema. Vyresni vaikai labai daznai skriaudzia ir tyciojasi is mazuju. Tuoletuose, prie mokyklos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2014 10 12, 14:55)
Sveikos,

dėl nelabai smagių priežąsčių (patyčios klasėj), planuojam keist mokyklą.
...
Neramu tik kad, ketvirta klasė.

Gal apie dabartines ketvirtokų mokytojas kas nors galėtų pasisakyt?
....

Aš supratau, kad ši mama norėtų/ėjo išsivesti vaiką iš kažkurios kitos Kauno mokyklos ir prašo pasisakyti apie dabartines KTU inžinerijos licėjaus ketvirtokų mokytojas.
QUOTE(Juratux @ 2015 01 09, 12:17)

Tai kaip suprantu, tikiuosi, kad ne pas mūsų ketvirtokus vyksta patyčios unsure.gif

Mano vaikas mokosi ketvirtoj klasėj pas mokytoją Rasą. Kitų mokytojų aš nelabai žinau, bet mūsų mokytoja patenkinti ir vaikai, ir tėvai.
Būrelių, kiek žinau, mokykloje pasirinkimas labai didelis daug vaikų lanko šokius (pramoginius, gatvės, dar lyg Skambinas kažkokį šokių būrelį veda...), piešia, velia...
Atsakyti