ir aš pasisakysiu
mes lankome Pilaitės vidurinę mokykla,atvykomeiš vis iškito miesto, turėjomesusirasti sau mokykla. aš kaip ir dauguma tėvai nulėkiau į mažvido mokykla paklausti ar mus atvykėlius priims,tai net nesileido į kalbas. aš pasakiau ačiū ir nuėjau į pilaitę, ir tikrai nesigailiu.mano vaikas yra sunkus vaikas turintis tam tikrų sutrikimų, gavomenepaprasta mokytoja kuri dirba su hiperaktyviais vaikais. vaikas lanko visus nemokamus būrelius,taip pat jau trečius metus eisime į sportinius šokius,oj kokių turime pasiekimų
net su tokiu sunkiu vaiku kaipmano tiek mokytojai tiek vadovai dirba (taip mane kviečia į mokykla kas savaite,) vaikai direktorių gerbia.
kas sunkiausia, tai kad nauja mokykla taip greitai griuva :ohjuk jai tik 15 metų, ji turėtų stovėti 100 metų,o čia vos kelis metus
kas klausė,kad šalta,taip šalta ir drėgna,daug vaikų sirgo, stengiasi išspresti šią problema, o ypač tose klasėse,kur yra antrame aukšte su langais ant stogo.
dėl rinklevų, na nežinau ar daug,bet kiekvienoje mokykloje yra nuo pratybų iki sienų tvarkymo, ar tai daug ne.
klasėje pas mus yra 25 mokiniai,kiekviena mokytoja stengiasi,kad vaikas kuo daugiau išmoktų,o ne stumtu laiką.
sakot prevencijos neveikia
mano vaikas net išmoko pasakoti,kas iš jo tyčiojasi,nes jis kitoks, ir nei vienam pradinukui neatėjo į galva pasakyti, kad skundikas
jai kas padaro iš karto pas direktorių atsiranda pokalbiui
kaip ir kiekvienoje mokykloje yra baisių vaikų kurie atiminėje pinigus,mušasi,grasina,pasmus irgi jų yra.
rūko visur ir prie mažvido mokyklos ir prie pilaitės,čia jau vaikų pasirinkimas, arba nemokėjimas jiems paaiškinti,kad rūkimas kenkia viskam.
tikiuosi norskiek padėjau...