Mane irgi domintu - kada jau reik nesti dokumentus pirmokeliam?
Dokumentai priimami nuo kovo 1 d.
Jo - radau internete kad nuo kovo 1 priima - tik musu gatve nepriskirta niekam - pernauja
O apie busimas mokytojas - labai laukiu pasisakymu
O apie busimas mokytojas - labai laukiu pasisakymu
Aš pati lankau Pilaitės mokyklą. Mano nuomone, svarbu ne mokyklos išvaizda, o vidus. Štai, santykiai su mokytojais puikūs, direktorius irgi kalbasi su mumis.
Mokytojai stiprūs, manau gerai išmoko.Pradinių klasių auklėtojos šiltos, nuolat šypsosi
Mažvyde, kiek girdėjau, pakvaišusi tikybos mokytoja, man ne vienas žmogus yra sakęs, kad kai atėjo su Him ar kažkokios kitos roko grupės maike, ta pradėjo rėkt "Tu šėtono vaikas !! " Ne vieną istoriją esu girdėjusi. Arba apie istorijos berods mokytoją. Jei ateini su "miniaku", parašo dešimtuką, net jei š sumali atsakinėdama
Asmeniškai, aš tikrai negalėčiau mokytis mažvyde: antra pamaina, nekokie mokytojai. Išvis, mokykla kaip ligoninė atrodo, o tos kameros tai tyliu - kaip kalėjime jautiesi
Žinoma, kiekvieno skirtinga nuomonė
Mokytojai stiprūs, manau gerai išmoko.Pradinių klasių auklėtojos šiltos, nuolat šypsosi
Mažvyde, kiek girdėjau, pakvaišusi tikybos mokytoja, man ne vienas žmogus yra sakęs, kad kai atėjo su Him ar kažkokios kitos roko grupės maike, ta pradėjo rėkt "Tu šėtono vaikas !! " Ne vieną istoriją esu girdėjusi. Arba apie istorijos berods mokytoją. Jei ateini su "miniaku", parašo dešimtuką, net jei š sumali atsakinėdama
Asmeniškai, aš tikrai negalėčiau mokytis mažvyde: antra pamaina, nekokie mokytojai. Išvis, mokykla kaip ligoninė atrodo, o tos kameros tai tyliu - kaip kalėjime jautiesi
Žinoma, kiekvieno skirtinga nuomonė
p.s. Lurdes, aš nenorėdama įžeisti, tiesiog sakau: kai buvo šiltas oras, su draugėm lėkdavom pirkti kebabų per ilgąją pertrauką. neįmanoma, visur, aplink mokyklą, prie kioskelių, prie gatvių rūkantys mokiniai, iškart perėję už tvoros traukias cigaretes, labai akivaizdžiai prieš visus pravažiuojančius
Pilaitiškiai tai nors slepiasi nuo mašinų, nerodo savęs tėvams ir mokytojams
QUOTE(milky twilight @ 2008 02 18, 18:44)
p.s. Lurdes, aš nenorėdama įžeisti, tiesiog sakau: kai buvo šiltas oras, su draugėm lėkdavom pirkti kebabų per ilgąją pertrauką. neįmanoma, visur, aplink mokyklą, prie kioskelių, prie gatvių rūkantys mokiniai, iškart perėję už tvoros traukias cigaretes, labai akivaizdžiai prieš visus pravažiuojančius
Koks skirtumas ar gatveje ar laiptineje - vistiek ruko.
nesuprantu to varymo vienų ant kitų. Visur yra savų privalumų ir savų trūkumų. O pasakyti, kad kažkur mokytojai yra nekokie, tai čia gali pasakyti tik tas kas mokosi toje mokykloje. ir vėlgi- ten sugrotų simpatijos bei antipatijos. Visiems niekada neįtiksi. O mokytojų abejose mokyklose yra tikrai šaunių
vat dėl to rūkymo... ar įmanoma sugaudyti visus besilapstančius? o ir tai kad kažkas slapstosi- tai yra privalumas? Šiaip norėčiau sužinoti, kad mano vaikas rūko pirmiau, nei kažkas man pradės psakot, kad jį kažkur matė . jaučiu, daug noriu...
vat dėl to rūkymo... ar įmanoma sugaudyti visus besilapstančius? o ir tai kad kažkas slapstosi- tai yra privalumas? Šiaip norėčiau sužinoti, kad mano vaikas rūko pirmiau, nei kažkas man pradės psakot, kad jį kažkur matė . jaučiu, daug noriu...
Labai noreciau isgirst nuomone jau lankanciu vaiku mamyciu, apie Pilaites mokykla, mokytojus, tvarka. Ketiname leisti savo busima pirmokeli, gal galite parekomenduoti gera pradinuku mokytoja sioje mokykloje? Buciau labai dekinga
QUOTE(Siesta @ 2008 03 09, 14:27)
Labai noreciau isgirst nuomone jau lankanciu vaiku mamyciu, apie Pilaites mokykla, mokytojus, tvarka. Ketiname leisti savo busima pirmokeli, gal galite parekomenduoti gera pradinuku mokytoja sioje mokykloje? Buciau labai dekinga
Aga-man irgi tie patys klausimai aktualus.ir dar -ar nesant dokumentus jau reikia tureti medicinine pazyma?
QUOTE(klaara @ 2008 03 13, 10:28)
Aga-man irgi tie patys klausimai aktualus.ir dar -ar nesant dokumentus jau reikia tureti medicinine pazyma?
Medicinine pazyma galima atnest ir veliau, svarbu laiku nunest dokumentus, jei norit pas konkrecia mokytoja, nes pas kai kurias labai greitai nebelieka vietu
O siaip pradinis ugdymas sitoj mokykloj tikrai labai geras, ir mokytojos labai fainos; daug visokios papildomos veiklos, bureliu, prailginta iki 6 val. zodziu, viskas
QUOTE(klaara @ 2008 03 13, 13:28)
nebutinai.Mazvydo mokykloj sake reikia pristatyt iki geguzes 1d.medc pazyma.