Įkraunama...
Įkraunama...

Ar geriau Pilaitės, ar Mažvydo vid. m-kla?

QUOTE(Varlytea @ 2007 09 06, 14:32)
O kodėl mokytojai bėga iš Mažvydo? Ten mokiniai nepakenčiami ar vadovai rolleyes.gif ?

Nepasakyčiau, kad mokiniai jau tokie nepakenčiami (kaip ir visur yra visokių). Tikrų priežasčių nežinau, galiu tik spėti: maži atlyginimai pagal tokį darbo krūvį, gal kas nors yra ir mokytojų kolektyve. Faktas tas, kad mokytojai keičiasi, neretai ir mokslo metų viduryje.
Atsakyti
Mes pasirinkom Mazvydo mokykla, ir nezinau dar ar gerai padarem. Rugsejo 1aja nustebino sventes organizavimas. Kieme susirinko visos klases kaip kam patinka, vos radom savo 1B. Visi stovi, tevai sau kalbasi, mokytojos sau, vaikai sau. Nieko nesimato, kas ten kalba su tuo mikrofonu, siaip ir nelabai kas girdejo, nes muzika buvo paleista beprotisku garsu. Vienu zodziu keista atmosfera buvo. Jeigu nesutelpa visos klases tvarkingai, tai galima daryti juk du kartus maziukam ir dickiam atskirai pvz? Na bet tiek to, ne tame esme. Svarbu susiradom, atejom i klase, mokytoa visai patinka. Klase irgi tvarkinga. Mokomes jau beveik menesi, kol kas vaikas noriai eina i mokykla. Yra gerai tai kad yra prailginta grupe, aisku kainuoja 5Lt per diena, bet ka daryti kai vaikas baigia pamokas 12 val, o tu pats dirbi iki 17val. ? Ir dar mano dar maziukas ir antros pamainos neragavom, papasakokit kodel visi taip jos nemiegsta?
Atsakyti
QUOTE(mama Nastia @ 2007 09 21, 08:04)
Mes pasirinkom Mazvydo mokykla, ir nezinau dar ar gerai padarem. Rugsejo 1aja nustebino sventes organizavimas. Kieme susirinko visos klases kaip kam patinka, vos radom savo 1B. Visi stovi, tevai sau kalbasi, mokytojos sau, vaikai sau. Nieko nesimato, kas ten kalba su tuo mikrofonu, siaip ir nelabai kas girdejo, nes muzika buvo paleista beprotisku garsu. Vienu zodziu keista atmosfera buvo. Jeigu nesutelpa visos klases tvarkingai, tai galima daryti juk du kartus maziukam ir dickiam atskirai pvz? Na bet tiek to, ne tame esme. Svarbu susiradom, atejom i klase, mokytoa visai patinka. Klase irgi tvarkinga. Mokomes jau beveik menesi, kol kas vaikas noriai eina i mokykla. Yra gerai tai kad yra prailginta grupe, aisku kainuoja 5Lt per diena, bet ka daryti kai vaikas baigia pamokas 12 val, o tu pats dirbi iki 17val. ? Ir dar mano dar maziukas ir antros pamainos neragavom, papasakokit kodel visi taip jos nemiegsta?

Pernai taip ir dare, rugsejo pirmosios svente dviem pamainom smile.gif Tie kas ryte mokosi - 9 val., kas po pietu 11 val. Nors siaip jau tos masines rugsejo pirmosios sventes tai visada tokios. Visi tik stovi ir laukia kad greiciau baigtusi biggrin.gif Ypac siemet kai taip salta buvo.
O antra pamaina tai yra labai labai blogai. Pirmiausia, nuplaukia beveik visi bureliai, nes ryte daugumos tiesiog nera, o jeigu ir yra tai tada i pamokas nebeimanoma suspeti, ypac kai Mazvyde antra pamaina prasideda skirtingu laiku - kai kuriom dienom nuo pirmos val. pamokos, kitom nuo dvylikos, o kartais net nuo vienuolikos. Antras blogumas, kad mokslo rezultatai laaabai suprasteja, net mokytojos ta pripazista, kad po pietu daug sunkiau susikaupti, ypac ziema, kai per trecia pamoka jau tamsu. O ir siaip tos dienos kazkaip nebelieka, ryte issimiega, nueina i mokykla, grizta ir jau vakaras... Ir su pavalgymu problema, pietu pries iseinant i mokykla dar valgyt nenori, mokykloj nespeja, nes pertraukos trumpos, taip ir sedi iki vakaro nepavalge normaliai.
Todel mes savo pirmoke atidavem i Pilaites mokykla, kol kal tikrai labai patenkinti, nezinau kaip toliau, bet kol kas man atrodo, kad pradinukams ten daug geriau negu Mazvyde (jau vien tai, kad kiekviena klase turi savo nuosava kabineta yra labai didelis pliusas)
Atsakyti
Aciu uz issamu paaiskinima smile.gif Na ziuresim kaip mums seksis Mazvyde. Kol kas viskas gerai. O del kabineto, tai mums pasake kad sis kabinetas bus musu, o kai eisim i antra pamaina tai is ryto jame bus kiti vaikai.
Atsakyti
Mano dukros į Pilaitės visurinę eina. Joms ten lyg ir geriau. Gyvename Vydūno g. šalia Mažvydo mokykla, tačiau jos ten nenori. Pradėjo ten ir baigs. Antra pamaina lyg ir blogiau. Nežinau... Pilaitės vidurinė laimėjo gražiausios aplinkos konkursą blush2.gif Direktorius malonus. Beveik nieko apie Mažvydą nežinau. Žinau tik tiek kad ten pasivaikščioti atėjus negalima. Na bent jau mano dukros su kaimyne (irgi iš Pilaitės mokyklos) norėjo apžiūrėti tai ir nepavyko blink.gif
Atsakyti
hi.gif
Sveikos mamytės,turiu klausimėlį-o kelinta val.pasibaigia 6 pamokos (Mažvydo mok.)jei eina į antrą pamainą?
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2007 11 15, 16:02)
hi.gif
Sveikos mamytės,turiu  klausimėlį-o kelinta val.pasibaigia 6 pamokos (Mažvydo mok.)jei eina į antrą pamainą?

6 pamokos baigiasi 13.40 h
Papildyta:
QUOTE(DonatukeDirba @ 2007 11 15, 16:20)
6 pamokos baigiasi 13.40 h

daugiau info yra http://mmazvydovm.w3.lt/
Atsakyti
Mano dukra eina i Mazvydo vidurine, nes gyvenam taip pat Vyduno g. Kol kas tik puikiausi ispudziai, pradedant mokytoja, klase ir baigiant visa tvarka mokykloje..
taigi manau kad kiek zmoniu tiek nuomoniu.. beje jokiu rinkliavu negirdejau, apart 3 Lt bibliotekai.. nors tai is ties juokinga.
Svarbiausia vaikas gerai jauciasi, o mums tevams tik to juk ir reikia..
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2007 11 15, 15:02)
hi.gif
Sveikos mamytės,turiu  klausimėlį-o kelinta val.pasibaigia 6 pamokos (Mažvydo mok.)jei eina į antrą pamainą?

vėliausiai baigias 18.15 wink.gif, žiūrint kada prasideda smile.gif

Donatuke, kaip šaunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 11 16, 00:42)
Donatuke, kaip šaunu thumbup.gif

Labai skolinga jauciuosi tau Neglaite, Mokytoja mums parinkai 10 balu, mano Paule svaigsta nuo jos
Gal del to ir mokslai puikiai sekasi.. man irgi ji labai patinka.. labai dziaugiuosi del savo dukros, ir esu rami isleisdama pas patikima zmogu.

Labai labai tau aciu.... 4u.gif
Atsakyti
Na abiejose mokyklose yra ir gerų ir ne tokių gerų mokytojų. Mano dukrelės pradinių klasių mokytoja buvo griežta, bet labai protinga maloni ir išsilavinusi. Likau ja patenkinta. (A. Sorakienė)
Atsakyti
QUOTE(DonatukeDirba @ 2007 11 16, 09:40)
Labai skolinga jauciuosi tau [B]Neglaite[B], Mokytoja mums parinkai 10 balu, mano Paule svaigsta nuo jos

Gal galetumet ir man rekomenduot mirksiukas.gif busimam pirmokui,prasom i AZ,buciau l.dekinga.
O nuo kada priimami pareiskimai del busimu pirmoku?
Atsakyti