Na keliu tema i virsu
Mes jau uzsirasem i Mazvydo m-la. Tik dar nezinom nei mokytojos nei i kuria klase, zinom tik kad i pirma
QUOTE(mama Nastia @ 2007 04 02, 06:58)
Na keliu tema i virsu
Mes jau uzsirasem i Mazvydo m-la. Tik dar nezinom nei mokytojos nei i kuria klase, zinom tik kad i pirma
Smagu girdeti.. Gal su mano dukra klasiokes bus.. mes uzsirasem pas mokytoja Edita, o kur jus gyvenate..? Labai svajoju per vasara surasti savo mazajai (kadangi mes naujakuriai) bendraamziu, kad rugseji nebutu dideles traumos mokykloje, nes darzeli lankem Lazdynuose ir visi draugai i mokyklas eis lazdynuose...
QUOTE(DonatukeDirba @ 2007 04 02, 11:19)
Smagu girdeti.. Gal su mano dukra klasiokais bus.. mes uzsirasem pas mokytoja Edita, o kur jus gyvenate..? Labai svajoju per vasara surasti savo mazajai (kadangi mes naujakuriai) bendraamziu, kad rugseji nebutu dideles traumos mokykloje, nes darzeli lankem Lazdynuose ir visi draugai i mokyklas eis lazdynuose...
Gal daugiau busimu Mazvydo pirmokeliu yra??
QUOTE(DonatukeDirba @ 2007 04 02, 07:40)
Gal daugiau busimu Mazvydo pirmokeliu yra??
Donatuke Dirba, nepergyvenk Kai aš leidau savo pirmokus, irgi nei vieno pažįstamo neturėjom iš klasiokų, nes mano vaikai lankė darželį Karoliniškėse. Tai kai nuėjom į rugsėjo 1-ąją, aš pati pakalbinau kelis vaikus, kur į tą pačią klasę ėjo, jų tėvus, ir taip supažindinau saviškius su jais. O paskui gana greitai jie susipažįsta, susidraugauja, ir viskas einasi gerai
Tiesa, mes einam į Pilaitės vidurinę, ne į Mažvydą, bet juk esmės tai nekeičia
Vakar buvome mokykloj susipazinome su mokytoja. Musu klase 1B.
QUOTE(mama Nastia @ 2007 06 07, 10:51)
Vakar buvome mokykloj susipazinome su mokytoja. Musu klase 1B.
mes irgi vakar susipazinom su savo mokytoja. Busime 1A klaseje
Šeštadienį Rugsėjo 1-ają 9 val. Mažvydo mokyklos kieme
Čia informacija tiems kas dar tingi nueiti iki mokyklos
QUOTE(mama Nastia @ 2007 08 30, 15:34)
Šeštadienį Rugsėjo 1-ają 9 val. Mažvydo mokyklos kieme
Sveikos mamytės ,
Mes irgi kitais metais kelsimės į naująją pilaitę. Tai labai aktuali mokyklų tema, nes kitais metais dukra turės eit į 5 klasę ir reiks pasirinkt į kurią mokyklą leist Skaitau aš čia jūsų atsiliepimus, ir nebenoriu jau nė vienos mokyklos Pilaitės rajone . Papasakokit, kaip ten šiais metais jums sekasi, gal kas pasikeitė į geresnę pusę Mažvydo mokykloj? Gal bent vadovėlių užpirko? O vyresnėliai irgi dviem pamainom aria?
QUOTE(Varlytea @ 2007 09 03, 22:52)
Sveikos mamytės ,
Mes irgi kitais metais kelsimės į naująją pilaitę. Tai labai aktuali mokyklų tema, nes kitais metais dukra turės eit į 5 klasę ir reiks pasirinkt į kurią mokyklą leist Skaitau aš čia jūsų atsiliepimus, ir nebenoriu jau nė vienos mokyklos Pilaitės rajone . Papasakokit, kaip ten šiais metais jums sekasi, gal kas pasikeitė į geresnę pusę Mažvydo mokykloj? Gal bent vadovėlių užpirko? O vyresnėliai irgi dviem pamainom aria?
Mano vaikai mokosi Mažvydo mokykloje. Kuo toliau, tuo labiau kirba mintis apie perėjimą į Pilaitės mokyklą. Tiesa, Pilaitės mokyklos taip "nepažįstu" kaip Mažvydo, bet bent vieną pliusą matau - vaikai mokosi viena pamaina. Šiemet Mažvydo mokykloje antroj pamainoj 3, 5, 7 klasės (jei neklystu). Įdomu, ar galima dvejus metus iš eilės (maniškė pernai 6 kl. ir šiemet 7 kl.) mokytis antroje pamainoje? Be to, Mažvydo mokykloje didelė mokytojų kaita, vaikams sunku.
Kiek žinau , Pilaitės mokykla jau irgi galvoja apie antrą pamainą
QUOTE(Neglaite @ 2007 09 05, 12:38)
Kiek žinau , Pilaitės mokykla jau irgi galvoja apie antrą pamainą
Dar kol kas tikrai negalvoja
Bet po kokiu 3-4-5 metų, žinant kaip auga mokinių skaičius ir daugėja Pilaitėj gyventojų, labai tikėtina, kad antra pamaina atsiras
QUOTE(SitapZ @ 2007 09 05, 11:33)
Mano vaikai mokosi Mažvydo mokykloje. Kuo toliau, tuo labiau kirba mintis apie perėjimą į Pilaitės mokyklą. Tiesa, Pilaitės mokyklos taip "nepažįstu" kaip Mažvydo, bet bent vieną pliusą matau - vaikai mokosi viena pamaina. Šiemet Mažvydo mokykloje antroj pamainoj 3, 5, 7 klasės (jei neklystu). Įdomu, ar galima dvejus metus iš eilės (maniškė pernai 6 kl. ir šiemet 7 kl.) mokytis antroje pamainoje? Be to, Mažvydo mokykloje didelė mokytojų kaita, vaikams sunku.
O kodėl mokytojai bėga iš Mažvydo? Ten mokiniai nepakenčiami ar vadovai ?