Įkraunama...
Įkraunama...

Ar geriau Pilaitės, ar Mažvydo vid. m-kla?

Na keliu tema i virsu smile.gif
Mes jau uzsirasem i Mazvydo m-la. Tik dar nezinom nei mokytojos nei i kuria klase, zinom tik kad i pirma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Nastia @ 2007 04 02, 06:58)
Na keliu tema i virsu  smile.gif
Mes jau uzsirasem i Mazvydo m-la. Tik dar nezinom nei mokytojos nei i kuria klase, zinom tik kad i pirma  biggrin.gif

Smagu girdeti.. Gal su mano dukra klasiokes bus.. mes uzsirasem pas mokytoja Edita, o kur jus gyvenate..? Labai svajoju per vasara surasti savo mazajai (kadangi mes naujakuriai) bendraamziu, kad rugseji nebutu dideles traumos mokykloje, nes darzeli lankem Lazdynuose ir visi draugai i mokyklas eis lazdynuose... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DonatukeDirba: 02 balandžio 2007 - 09:23
QUOTE(DonatukeDirba @ 2007 04 02, 11:19)
Smagu girdeti.. Gal su mano dukra klasiokais bus.. mes uzsirasem pas mokytoja Edita, o kur jus gyvenate..? Labai svajoju per vasara surasti savo mazajai (kadangi mes naujakuriai) bendraamziu, kad rugseji nebutu dideles traumos mokykloje, nes darzeli lankem Lazdynuose ir visi draugai i mokyklas eis lazdynuose... doh.gif

Gal daugiau busimu Mazvydo pirmokeliu yra??
Atsakyti
QUOTE(DonatukeDirba @ 2007 04 02, 07:40)
Gal daugiau busimu Mazvydo pirmokeliu yra??

Donatuke Dirba, nepergyvenk wink.gif Kai aš leidau savo pirmokus, irgi nei vieno pažįstamo neturėjom iš klasiokų, nes mano vaikai lankė darželį Karoliniškėse. Tai kai nuėjom į rugsėjo 1-ąją, aš pati pakalbinau kelis vaikus, kur į tą pačią klasę ėjo, jų tėvus, ir taip supažindinau saviškius su jais. O paskui gana greitai jie susipažįsta, susidraugauja, ir viskas einasi gerai thumbup.gif
Tiesa, mes einam į Pilaitės vidurinę, ne į Mažvydą, bet juk esmės tai nekeičia smile.gif
Atsakyti
Vakar buvome mokykloj susipazinome su mokytoja. Musu klase 1B. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Nastia @ 2007 06 07, 10:51)
Vakar buvome mokykloj susipazinome su mokytoja. Musu klase 1B.  thumbup.gif

mes irgi vakar susipazinom su savo mokytoja. Busime 1A klaseje wink.gif
Atsakyti
Šeštadienį Rugsėjo 1-ają 9 val. Mažvydo mokyklos kieme mirksiukas.gif
Čia informacija tiems kas dar tingi nueiti iki mokyklos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Nastia @ 2007 08 30, 15:34)
Šeštadienį Rugsėjo 1-ają 9 val. Mažvydo mokyklos kieme mirksiukas.gif 
Čia informacija tiems kas dar tingi nueiti iki mokyklos  biggrin.gif

Sveikos mamytės 4u.gif ,
Mes irgi kitais metais kelsimės į naująją pilaitę. Tai labai aktuali mokyklų tema, nes kitais metais dukra turės eit į 5 klasę ir reiks pasirinkt į kurią mokyklą leist ax.gif Skaitau aš čia jūsų atsiliepimus, ir nebenoriu jau nė vienos mokyklos Pilaitės rajone doh.gif . Papasakokit, kaip ten šiais metais jums sekasi, gal kas pasikeitė į geresnę pusę Mažvydo mokykloj? Gal bent vadovėlių užpirko? O vyresnėliai irgi dviem pamainom aria?
Atsakyti
QUOTE(Varlytea @ 2007 09 03, 22:52)
Sveikos mamytės 4u.gif ,
Mes irgi kitais metais kelsimės į naująją pilaitę. Tai labai aktuali mokyklų tema, nes kitais metais dukra turės eit į 5 klasę ir reiks pasirinkt į kurią mokyklą leist ax.gif Skaitau aš čia jūsų atsiliepimus, ir nebenoriu jau nė vienos mokyklos Pilaitės rajone  doh.gif . Papasakokit, kaip ten šiais metais jums sekasi, gal kas pasikeitė į geresnę pusę Mažvydo mokykloj? Gal bent vadovėlių užpirko? O vyresnėliai irgi dviem pamainom aria?

Mano vaikai mokosi Mažvydo mokykloje. Kuo toliau, tuo labiau kirba mintis apie perėjimą į Pilaitės mokyklą. Tiesa, Pilaitės mokyklos taip "nepažįstu" kaip Mažvydo, bet bent vieną pliusą matau - vaikai mokosi viena pamaina. Šiemet Mažvydo mokykloje antroj pamainoj 3, 5, 7 klasės (jei neklystu). Įdomu, ar galima dvejus metus iš eilės (maniškė pernai 6 kl. ir šiemet 7 kl.) mokytis antroje pamainoje? Be to, Mažvydo mokykloje didelė mokytojų kaita, vaikams sunku.
Atsakyti
Kiek žinau , Pilaitės mokykla jau irgi galvoja apie antrą pamainą dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 09 05, 12:38)
Kiek žinau , Pilaitės mokykla jau irgi galvoja apie antrą pamainą dirol.gif

Dar kol kas tikrai negalvoja 4u.gif
Bet po kokiu 3-4-5 metų, žinant kaip auga mokinių skaičius ir daugėja Pilaitėj gyventojų, labai tikėtina, kad antra pamaina atsiras
Atsakyti
QUOTE(SitapZ @ 2007 09 05, 11:33)
Mano vaikai mokosi Mažvydo mokykloje. Kuo toliau, tuo labiau kirba mintis apie perėjimą į Pilaitės mokyklą. Tiesa, Pilaitės mokyklos taip "nepažįstu" kaip Mažvydo, bet bent vieną pliusą matau - vaikai mokosi viena pamaina. Šiemet Mažvydo mokykloje antroj pamainoj 3, 5, 7 klasės (jei neklystu). Įdomu, ar galima dvejus metus iš eilės (maniškė pernai 6 kl. ir šiemet 7 kl.) mokytis antroje pamainoje? Be to, Mažvydo mokykloje didelė mokytojų kaita, vaikams sunku.

O kodėl mokytojai bėga iš Mažvydo? Ten mokiniai nepakenčiami ar vadovai rolleyes.gif ?
Atsakyti