Įkraunama...
Įkraunama...

Ar geriau Pilaitės, ar Mažvydo vid. m-kla?

koks bardakas?
Atsakyti
Man Pilaitės vidurinė atrodo geresnė...Dažnai joje lankausi, pažįstu mokytojų...
M.Mažvydo nori būti pavyzdine mokykla. Tai kaip muilo burbulas: paviršius blizga, o viduje- tuščia...
Atsakyti
Mes pernai irgi sprendėm klausimą, ar į mažvydą, ar į Pilaitės mokyklą eiti. Iš pradžių buvom užsirašę Mažvyde. Bet ten per susitikimą su mokytoja pamatėm, kad klasėj 26 vaikai, nuo 3 klasės prasideda antros pamainos, prailgintos grupės klausimas dar nebuvo suderintas, tai pabėgos į Pilaitės mokyklą ax.gif
Ir, turiu pasakyti, nei truputėlio nesigailime smile.gif Klasė gerokai mažesnė (17 vaikų), tai ir dėmesio vaikams daug daugiau. Mokytojos puikios, užklasinės veiklos nemažai. Taigi, ši rudenį vesiu jau antrą pirmoką biggrin.gif
O ta gražioji Mazvydo išorė, tai dar tikrai ne rodiklis. Juolab, kad ten rinkliavos prasideda jau užrašant vaiką į mokyklą- reketuoja dėl 2 %. blink.gif
Taigi, tokie pastebėjimai iš Pilaitės mokyklos varpinės (beje, nesu labai šališka, kadangi Mažvyde mokosi mano krikštasūnis, tai ten situaciją irgi šiek tiek žinau).

Sėkmės renkantis 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi kraustomes i Pilaite kitais metais ir kaip tik sunu leisiu i pirma klase. Skaiciau sia temele, nes patys niekaip neapsisprendziam i kuria mokykla leisti.. Kai perskaiciau dabar, manau kad nuvaziuosiu i abi, pokalbiu ir bus aiskiau. O del 0.2% "reketo" tai noreciau pasakyt - man tikrai maloniau atiduoti juos institucijai kuri "globos" mano vaika, nei palikti mokesciams. Dabar pervedam juos i darzelio saskaita, kai prades lankyti mokykla, pervedinesim jiems. Tai visiskai normalu.
Atsakyti
Oi as tik uz Martyno Mazvydo vidurine galiu 100% tau sakyti kad si mokykla fantastiska nes pati joje mokausi jau as dicke tenai mano sese dabar tenai 3 tai labai gerai mokosi ir mokytoja labai gera pasakaiu mamai kad ji eitu pas ta pacia pradinuku mokytoja pas kuria buvau as nes ta mokytoja superine siusk vaika i Martyno mazvydo superine mokykla
Atsakyti
wat mano dukrele mokosi Mazwyde.. g.gif klaseje..ir laukia nesulaukia kada eis lauk is tos mokyklos.. tampo tai tikrai nerealaus sunkumo kumprines.. mokytojai ehm.. [ash apie mokytojus 5-12]kl . Klase tragiska.. wirs 30mokiniu..ir wis meta meta naujokus, kai einu y darva aplinkui mazwyda pilna rukanciu, pinigu reikia nemazai duoti.. Bet pati turiu mergaite kuria reikes kiotais metais y mokykla leisti, tai galwoju y mazwyda iki 4kl, nes mano dukros pradiniu klasiu mokytoja fantastiska, jej norite leisti patarciau artejanciaam rugsejui y b klase [ mokytoja superine] ankscjau mano waikas neperlabiausiai girdawo, b et dabar sako buwo superine mokytoja. tai jei norite westi tik iki 4kl,tai rinkites mazwyda,bet patarcjau 5 kl ir t.t eikite toliau nuo mazwyydo,mano dukra gan gabi, mokytojai labai to newertina verysad.gif g.gif galeciau apioe ta mokykla pasakoti ir pasakoti...
Atsakyti
Vakar buvau ir Mazvydo ir Pilaites aplankiusi.
Atejau is pradziu i Mazvydo. Grazi mokykla. Tvarkinga. Atejau per pertrauka. Prie iejimo susiduriau su moksleiviais. Kvapelis rukalu doh.gif , bet kad rukytu - nemaciau. Uziejau pas sekretore. Negaliu pasakyti, kad mane maloniai prieme. Kai paklausiau del priemimo i pirma klase, paklause ko taip anksti atejau, dar tiek laiko. Nuo kovo tik pradeda daryti sarasus. O dar paklause koks musu adresas. Kadangi Isruties 17, tai toliau su manim net nesileido i kalbas, mat, priima tik poriniu namu numeriu gyventojus.
Tada nuejau i Pilaites mokykla. Aisku po Mazvydo, Pilaites mokykla atrodo niurokai. Ten jau prasidejo pamoka, tai moksleiviu nesutikau. Uzejau irgi i rastyne. Ten buvo dvi moterys. Pasiule prisiesti ir uzpildyti anketa. Maloniai paaiskino kokios buna klases, kad nuo 2os klases buna anglu kalba, galima rinktis dar papildomai dailes dvi pamokas per savaite. Kol kas planuojamos dvi klases, bet jei susidarys daugiau nei 24 pirmokai vienoi klasei, tai padarys dar trecia klase. Net nepklause manes, ar porinis numeris musu namo, ar ne smile.gif
Dar kovo menesi bandysiu nueiti i Mazvyda, bet jei ne, tai ne.. Ka padarysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama Nastia: 31 sausio 2007 - 21:17
g.gif niekas daugiau neeina is SM i Pilaites mokyklas?
Atsakyti
QUOTE(disagreement @ 2007 01 09, 14:32)
wat mano dukrele mokosi Mazwyde..  g.gif  klaseje..ir laukia nesulaukia kada  eis lauk is tos mokyklos.. tampo tai tikrai nerealaus sunkumo  kumprines.. mokytojai ehm.. [ash apie mokytojus 5-12]kl . Klase tragiska.. wirs 30mokiniu..ir wis meta meta naujokus, kai einu y darva aplinkui mazwyda pilna rukanciu, pinigu reikia nemazai duoti.. Bet pati turiu mergaite kuria reikes kiotais metais y mokykla leisti, tai galwoju y mazwyda iki 4kl, nes mano dukros pradiniu klasiu mokytoja fantastiska, jej norite leisti patarciau artejanciaam rugsejui y b klase [ mokytoja superine] ankscjau mano waikas neperlabiausiai girdawo, b et dabar sako buwo superine mokytoja. tai jei norite westi tik iki 4kl,tai rinkites mazwyda,bet patarcjau 5 kl ir t.t eikite toliau nuo mazwyydo,mano  dukra gan gabi,  mokytojai labai to newertina  verysad.gif  g.gif  galeciau apioe ta mokykla pasakoti ir pasakoti...

O kokia tos mokytojos pavarde?
Atsakyti
Sveikos mamos,

As irgi labai nerimauju nes siandien arba rytoj eisiu rasyti prasymo i pirmaja klase savo mergytei. Galvoju apie Mazvydo mokykla, bet motyvas kol kas tik vienas kad salia namu.. Nors pagal atsiliepimus supratau kad pasirinkimas nebus pats geriausias.. Gal dar kam aktuali si tema ir galetu pasidalinti patirtimi... zinau tik mokytoju vardus ir pavardes.. bet kas is to .. labai nenoreciau kad dukra patektu pas senamadiska mokytoja, kuriai svetimi naujieji mokymo metodai.. ..pati dirbau 5 metus su pradinukais, todel ju "virtuve" puikiai zinau..nesinoretu patekti pas visiska savo priesingybe. t.y. sauso mokymo salininke... SOS padekit.. nes pilaiteje dar ne metu negyvenu...
Atsakyti
QUOTE(disagreement @ 2007 01 09, 16:32)
wat mano dukrele mokosi Mazwyde..  g.gif  klaseje..ir laukia nesulaukia kada  eis lauk is tos mokyklos.. tampo tai tikrai nerealaus sunkumo  kumprines.. mokytojai ehm.. [ash apie mokytojus 5-12]kl . Klase tragiska.. wirs 30mokiniu..ir wis meta meta naujokus, kai einu y darva aplinkui mazwyda pilna rukanciu, pinigu reikia nemazai duoti.. Bet pati turiu mergaite kuria reikes kiotais metais y mokykla leisti, tai galwoju y mazwyda iki 4kl, nes mano dukros pradiniu klasiu mokytoja fantastiska, jej norite leisti patarciau artejanciaam rugsejui y b klase [ mokytoja superine] ankscjau mano waikas neperlabiausiai girdawo, b et dabar sako buwo superine mokytoja. tai jei norite westi tik iki 4kl,tai rinkites mazwyda,bet patarcjau 5 kl ir t.t eikite toliau nuo mazwyydo,mano  dukra gan gabi,  mokytojai labai to newertina  verysad.gif  g.gif  galeciau apioe ta mokykla pasakoti ir pasakoti...

Ar tik ne pati dukrelė čia mamos vardu rašo g.gif
Atsakyti
wink.gif
Atsakyti