Įkraunama...
Įkraunama...

Ar geriau Pilaitės, ar Mažvydo vid. m-kla?

Tai puiku.
žinoma,kiek čia beliko iki metų pabaigos - vos 3 mėnesiukai,taigi tikrai neverta mėtytis.O kitą rugsėjį lauksim Mažvyde clap.gif
Atsakyti
Tagulia,2005 03 03, 09:17]
... mes eisim kitais metais i antra mirksiukas.gif

Gal gali parasyti, pas kokia mokytoja uzrasei antrokeli? mirksiukas.gif

Atsakyti
Milva, mes dar neuzsirasem ax.gif Kol kas mano zygdarbiai pasibaige tuo, kad suzinojau kokiai mokyklai priklausom blush2.gif Gal i mokslo metu pabaiga uzsirasysim. Ar jau reikia pasiskubint? kaip manot?
Cia Amazing jau lanko berods g.gif Tai gal ji ir galetu del mokytoju pakonsultuot 4u.gif patarkit, pas kokia mokytoja (kuri kitais metais antra klase tures, Mazvydo mokykloj) prasytis ?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
mes ryt planuojam užsirašyt į Mažvydo pirmą klasę.
Mokytojų nelabai žinau, gal patarsit ką?
Nors reiks pasidomėt, pas ką draugai iš darželio užsirašo. bus smagiau smile.gif
Atsakyti
mamytes, dar norim jusu pagalbos ax.gif
gal galit pasakyt, kokie Mazvyde "mokesciai"? Ar mokama prailginta grupe, kokie yra bureliai ir kiek jie kainuoja? Kokia "duokle" tevu komitetui? biggrin.gif
Ir ar patinka jusu vaikuciams ten esantys bureliai? ax.gif
Atsakyti
Tagulia,bijau patarinėt.O jei paskui tau ta mokytoja visai nepatiks?geriau rinkis pati,nueik pasikalbėk su pavaduotoja,labai faina moteriškė (ji buvo mano pirmoji mokytoja kitoje m-kloje smile.gif ),paklausk jos nuomonės,pas kurią geriau užsirašyt.Yra visokių tų mokytojų ...ir griežtesnių labiau,ir atvirkščiai...Vienos labiau kreipia dėmesį į mokslus,kitos - į vaikų tarpusavio santykius,palaiko šiltą ,,klasės mikroklimatą". Yra klasė viena lyg stipresnė,ten daugiau atėjo jau mokančių skaityt.Mūsų klasėj tik keli vaikai mokėjo,berods 3...Bet į pabaigą gal susilygins,ir nebebus skirtumo?
Na,žodžiu,pagalvok pati,ko labiau norėtum,į ką labiau orientuotumeis rinkdamasi mokytoją,nueik ir paklausinėk smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!
Pasisakysiu ir as siuo klausimu. Kadangi esu( neslepsiu) Pilaites vidurines mokyklos mokytoja, tai taip pat galiu is savo varpines daug ka paskambinti. Dirbu sioje mokykloje nuo pat to momento, kai jai buvo uzdengtas stogas. Pati savo rankom sukinejau ir langus ir suolus . Tiesa , pradzia buvo nelengva. Bet mokykla isaugino visai nebloga mokytoju kolektyva, kuris deja , deka Mazvydo mokyklos stipriai eme skilti. Pries gimstant mano pirmajai dukrelei atsirado nauja mokykla, kuriai reikejo mokytoju- ir ka- puse musu pradiniu klasiu mokytoju isejo dirbti i Mazvyda. Kaip jus manot, ar tikrai visi geriausi mokytojai isejo ?O jus pabukit Direktoriaus vietoje ir pamastykit, ar noretumete, kad jusu geriausi darbuotojai isetu dirbti kitur uz ta pacia alga?.... mirksiukas.gif
Metams begant teko duoti korepetitoriaus paslaugas Mazvydiskiams, nepasiseke atkalbeti savo draugiu, tokiu , kaip jus mielos mamos, kurios nesdavo direktoriui dolerius uz tai ,kad vaikai zut but ten pakliutu. Kur pakliutu? I tokia pacia mokykla, kur pilna visokio plauko mokiniu. Ir geru ir blogu ir rukanciu ir uostanciu ir vartojanciu.......Jus gal galvojat kad Mazvydo mokykloj tokiu nera? Visur ju yra. O geru asmenybiu dirba ir Pilaites mokkykloje ir Mazvydo. Tik deja tas sukurtas mitas, kad svaresne mokykla ir yra geresne manau yra nesamone. Is kur gali buti Pilaites vidurine mokykla naujesne, jei ji pastatyta visais 8 metais ankksciau. O be to ji ir privalumu tikrai turi daug daugiau. Visu pirma - tik viena pamaina. Vaikai normaliai pareina namo. Klases- daugiau mazesnes, tai yra aktualu siais laikais, mokytojai yra ir geresniu ir tokiu kaip visur. Ypac Pilaites mokykla pasizymi savo meniniu profiliu- daug dainuojama, sokama grojama, vaidinama. Mokiniai visai mielai imasi sios veiklos. Ir rinkliavu tai tikrai TOKIU- NERA!Musu baze pakankamai turtinga. Zaliuziu kasmet nauju nededam... mirksiukas.gif
Pamastykit, ko jums labiau reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglys: 12 kovo 2005 - 18:59
Na moteriškės,ar girdėjot,kad Mažvydo m-kla daroma gimnazija?tai,ko labaiusiai nelaukiau,įvyko - visi pradinukai perkeliami į Pilaitės vidurinę.Tai nebuvo pati geriausia naujiena.... cry.gif Taip džaiugiausi,kad mokykla arti,nauja,šviesi,o dabar teks keliaut dvigubai didesnį atstumą iki Pilaitės,kuri manęs visai nežavi - ir išorė nekokia,o dar tie nuolat rūkantys pasieniais mokiniai....
unsure.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Mano vaikas lanko Mazvydo vid m-la Pilaiteje. Man patinka. Bet del pradiniu klasiu likimo buvo neaisku metu pabaigoje. Labai gaila, jei perkels i kita pilaites mokykla. Tevai klaseje tik remonta padare, sienas apsiltino... gaila palikti.... Bet apie kita pilaites mokykla girdejau nelabai gerus atsilepimus is tevu...... Noreciau kad vaikas liktu mazvydo m-loje...
Atsakyti
Aš visom keturiom už Mažvydo mokyklą. Tikrai mano nuomone ten yra geriau. Ir kai paaugs atmosfera ten us geresnė. Siūličiau leisti į Martyno mažvydo.
Atsakyti
aš už Pilaites vidurine,mano vaikai ja lanko ir esu labai patenkinta,Bei ten gerai moko tiksliuosius mokslus.Apie narkotikus nieko negirdejau.Mažvydo mokykloje kiek žinau prie mokyklos vyrensniokai dumą traukia štai adresas kur sužinosit kad geresne yra Pilaites vidurine http://www.paveldas....nID=22462&gID=4 o stai pilaites http://www.paveldas....nID=22022&gID=4 bet atidziai perskaitikite ax.gif

Bureliai: Choras,Sokiai,karate,teatras .teatras labai geras, Vaidino mazvydo mokykloje o kadangi dukra lanko teatra tai sake jog mazvydo mokykloje maza persirengimo kabina.Labai atsiprasau jei ka izeidziau
Atsakyti
jei kas leidziat vaikus i martyno mazvydo vidurine, siulyciau penktai klasei ieskoti naujos mokyklos, nes vyresniuju mokytojai nera labai geri, o dar ir seip bardakas toj mokykloj...
Atsakyti