QUOTE(Push_Push @ 2013 12 30, 09:42)
Sveikos būsimų 2014 metų pirmokėlių mamos,
Matau, kad ne man vienai baisiai neramu dėl savo žiopliuko
Irgipergyvenu, kad vaikas pakliūtų pas išmintingą pedagogę, išmanančią vaikų psichologiją, mokančią sudominti ir bendrauti su vaikais, taptų draugu, o ne baubu.
Neatidaro man sąrašo, kuriai mokyklai priklausytume. Mes Gilužio gatvėje, tai jaučiu Pilaitės?
Gal kas esate girdėję kada ją renovuot žada? Nors turbūt žada jau ilgai kaip suprantu...Guodžia pasisakymai dėl geros atmosferos tenai, bet tas patalpų baisumas irgi gąsdina...Nors manau vaikams svarbiausia geras mokytojas, pastatas labiau tėveliams rūpi...gal aš aišku klystu. Tikiuosi kol vaikas mokysis atrenovuos tą mokyklą
Kolkas negaliu įsivaizduot išvis vaiko keliaujančio į mokyklą, jie tokie dar žiopliukai...Gal per pusmetį tikiuosi susitupės kažkiek
Prisimenu ir aš tą nerimą... Dėl teritorijų, tai radau Mažvydo mokyklos tinklapy dokumentą. Jūsų adresas tikrai priklauso Pilaitės mokyklai .
http://www.mmazvydas.lt/priemimas
Turiu pažįstamų savivaldybėj, tai girdėjau, kad lyg ir jau pasirašyta renovavimo sutartis tik laukiama pinigų. Kai tik juos perves, tuoj pat prasidės darbai. 90 proc. tikimybė, kai tai įvyks 2014 metais. Turėkim vilties, kad greit ir mokinukams, ir mokytojams bus šilčiau, šviesiau ir jaukiau. O ten dirbančios mokytojos tikrai to nusipelno. Ramių, džiugių ir sėkmingų Jums Naujųjų metų.