Įkraunama...
Įkraunama...

Ar geriau Pilaitės, ar Mažvydo vid. m-kla?

QUOTE(Roga @ 2010 06 17, 23:04)
su ja geriau nesiginčyti vistiek niekas nesikeisi wink.gif tik sau nervus bereikalo susigadinsite wink.gif

Supratau , ir tikrai daugiau nieko neįrodinėsiu. Tik norėjau įspėti.
Niekam nelinkiu išgyventi tai, ką teko mums bendraujant su šia mokytoja
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2010 06 17, 22:14)
kokioje, jei tėvai ateina o iš penktų klasių mokytojų nepasirodo nei vienas tai su kuom bendrauti g.gif

Yra toks mokyklos tėvų komitetas. Jam gali priklausyti bet kuris norintis tėvas/mama. Iš tėvų komiteto yra išrenkami 5 tėvai į mokyklos tarybą.
Papildyta:
QUOTE(kepuraite @ 2010 06 17, 22:16)
Supratau , ir tikrai daugiau nieko neįrodinėsiu. Tik norėjau įspėti.
Niekam nelinkiu išgyventi tai, ką teko mums bendraujant su šia mokytoja

Bendrauju treji metai kartą per savaitę.
Mokytojai nėra robotai. Jie turi teisę ir klysti.
Atsakyti
Sveiki,
Vietoje iš Pilaitės vid. išėjusio mokytojo Deimanto Baušos gausim kitą mokytoją, greičiausiai Enriką Karvelienę. Kiek skaičiau šioje temoje, apie ją buvo du blogi ir vienas geras atsiliepimas. Prieš tai girdėjau įvairių gandų, pvz., kad jos atsisakė viena klasė, kad labai bara vaikus ir pan... Kai pats žmogaus nemačiau, kažkaip nesinori aklai tuo tikėti. Tai kaip ten yra iš tikrųjų? Jei galima, su konkrečiais pavyzdžiais.
Dėkui,
Atsakyti
QUOTE(maradom @ 2010 06 27, 22:19)
Sveiki,
Vietoje iš Pilaitės vid. išėjusio mokytojo Deimanto Baušos gausim kitą mokytoją, greičiausiai Enriką Karvelienę. Kiek skaičiau šioje temoje, apie ją buvo du blogi ir vienas geras atsiliepimas. Prieš tai girdėjau įvairių gandų, pvz., kad jos atsisakė viena klasė, kad labai bara vaikus ir pan... Kai pats žmogaus nemačiau, kažkaip nesinori aklai tuo tikėti. Tai kaip ten yra iš tikrųjų? Jei galima, su konkrečiais pavyzdžiais.
Dėkui,

Mokyklos taryba nusprendė ir nubalsavo, kad ši klasė pereina Mažvydo mokyklos žinion. Tai kuo čia dėta Karvelienė? Jai, kiek žinau, renkama pirmokų klasė.
Atsakyti
QUOTE(maradom @ 2010 06 27, 23:19)
Sveiki,
Dėkui,

Konkretūs pvz.: šiais mokslo metais prieš Kalėdas perėjo į paralelinę klasę berniukas, ankstesniais metais (antroje ir trečioje kl.) taip pat į kt. klases perėjo du vaikai. Tai žinau tiksliai, o dar gal buvo atvejų, kurie man nežinomi. Kodėl vaikai bėga nuo mokytojos Enrikos Karvelienės ? Drausmės problemų klasėje nebuvo. Labai gailiuosi, kad ir mes nepabėgom.
Aišku, muzikos mokyklėlėje, kur už pamokėles mokami pinigai, mokytoja nepuls vaikų, jog darželinukų jų tėvelių akivaizdoje nelabai nuskriausi.
Kiekvienas gali reikšti savo nuomonę, įvairiems vaikams tinka skirtingos mokytojos, mums ši mokytoja tikrai netiko, bet kentėjom ilgai, kol nepasidarė per vėlu ir nepataisoma
Atsakyti
QUOTE(kepuraite @ 2010 06 28, 11:50)
Konkretūs pvz.: šiais mokslo metais prieš Kalėdas perėjo į paralelinę klasę berniukas, ankstesniais metais (antroje ir trečioje kl.)  taip pat į kt. klases perėjo du vaikai. Tai žinau tiksliai, o dar gal buvo atvejų, kurie man nežinomi. Kodėl vaikai bėga nuo mokytojos Enrikos Karvelienės ? Drausmės problemų klasėje nebuvo. Labai gailiuosi, kad ir mes nepabėgom.
Aišku, muzikos mokyklėlėje, kur už pamokėles mokami pinigai, mokytoja nepuls vaikų, jog darželinukų jų tėvelių akivaizdoje nelabai nuskriausi. 
Kiekvienas gali reikšti savo nuomonę, įvairiems vaikams tinka skirtingos mokytojos, mums ši mokytoja tikrai netiko, bet kentėjom ilgai, kol nepasidarė per vėlu ir nepataisoma

Jūs man parodykit idealią mokytoją, kuri sugebėtų įtikti visiems tėvams smile.gif
Pati 13 m. dirbau mokykloje, kurioje kasdien tekdavo bendrauti su pradinių klasių mokytojomis. Visos jos panašios. O paklusniam, norinčiam mokytis vaikui tinka bet kokia mokytoja...Visuomet užkliūva problematiškieji, kuriais tėvai nesirūpina, o kaltina mokytojus...iš asmeninės praktikos turiu daugybę tokių pavyzdžių.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 28, 13:24)
Jūs man parodykit idealią mokytoją, kuri sugebėtų įtikti visiems tėvams smile.gif
Pati 13 m. dirbau mokykloje, kurioje kasdien tekdavo bendrauti su pradinių klasių mokytojomis. Visos jos panašios. O paklusniam, norinčiam mokytis vaikui tinka bet kokia mokytoja...Visuomet užkliūva problematiškieji, kuriais tėvai nesirūpina, o kaltina mokytojus...iš asmeninės praktikos turiu daugybę tokių pavyzdžių.

Taip, tiesa, labai patogu mokyti gabius vaikus, ką puikiai daro ši mokytoja, nes tokie patys mokosi. Bet reikia mokyti visokius, čia jau silpnesnis vaikas bus sužlugdytas, nes iš tokio bus tyčiojamasi, juokiamasi, žeminama – tik tokie mokymo metodai praktikuojami šios mokytojos.
Mokytoja turėtų, sutikit, padrąsinti, pagirti, leisti vaikui jaustis saugiai, pajusti savo vertę.
Šito nesulauksit iš mokytojos Karvelienės.
Ši mokytoja net mamos skambučius mokytojai kitą dieną aptaria su visa klase, tyčiodamasi ir šaipydamasi iš vaiko.
Aš gerbiu jūsų nuomonę, Vaižgante, bet leiskit ir man turėti savąją, tuo labiau, kad aš pasakoju tik savo išgyventus dalykus, o ne perpasakoju svetimas kalbas
Atsakyti
QUOTE(kepuraite @ 2010 06 28, 13:50)
Aš gerbiu jūsų nuomonę, Vaižgante, bet leiskit ir man turėti savąją, tuo labiau, kad  aš pasakoju tik savo išgyventus dalykus, o ne perpasakoju svetimas kalbas

Taip pat turiu ir savo patirtį šiuo klausimu. Mano vienas sūnus Pilaitės mokykloje baigė pirmąją klasę ir būtent dėl mokytojos perkėliau į kitą mokyklą.Bet turiu tiek savigarbos, kad neviešinčiau tos mokytojos pavardės. Jeigu ji mano vaikui netiko, tai nereiškia, kad kitiems vaikams ji netiko taip pat. Linkiu jai pačios didžiausios sėkmės ir nejaučiu jokių nuoskaudų. Mokytojas nėra visa sugebantis robotas.
Atsakyti
kepuraite, t. y. Jule Lebednykiene, kuo čia dėti mokytojai, jei tavo vaikams kažkas nesiseka. Į aplinką vaiką išleidi iš šeimos, kurioje, visų pirma, tu pati jį pasidarai, auklėji ir mokai. Kodėl tai nori primesti kitiems? Ir dar nustatyti mokymo metodus. Nemanau, kad mokytoja Enrika skriaudė tavo vaiką. Ji valdinga, bet tikrai geras žmogus ir gera mokytoja. Yra toks pasakymas: geram visur gerai. Taigi, Jule, išsispręsk savo problemas, nes skleisdama pletkus ir "guosdamasi" šiame forume jų tik dar daugiau turėsi. Šypsokis mirksiukas.gif
Atsakyti

Geltona, t.y. mokytoja Enrika, aš nesislapstau, o visas bėdas bandžiau spręsti atvirai JUMS išsakydama viską, ieškodama supratimo, bendradarbiavimo... nesuradau... viskas smile.gif
Atsakyti
Būtent- geram visur gerai.
Atsakyti
[QUOTE][quote=kepuraite,2010 06 29, 14:34]
Geltona, t.y. mokytoja Enrika, aš nesislapstau, o visas bėdas bandžiau spręsti atvirai JUMS išsakydama viską, ieškodama supratimo, bendradarbiavimo... nesuradau... viskas smile.gif
[/quote]
smile.gif Apsirinkate, aš nesu Enrika, bet laaaabai gerai ją pažįstu, jau 16 metų. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(kepuraite @ 2010 06 29, 14:34)
Geltona, t.y. mokytoja Enrika, aš nesislapstau, o visas bėdas bandžiau spręsti atvirai JUMS išsakydama viską, ieškodama supratimo, bendradarbiavimo... nesuradau...  viskas  smile.gif

smile.gif Apsirinkat, aš nesu Enrika, bet laaabai gerai ją pažįstu rolleyes.gif , jau 16metų
Atsakyti