Kol kas- nei pakarti, nei paleisti. Bus aišku tik balandžio viduryje
o man kazkaip is mokytoju kalbu priemime pasirode, kad jau kaip ir susitaike mokyklos, kad Mazvydas bus progimnazija, o Pilaite gimnazija. Pirmokus dar paliks Pilaiteje, bet juridiskai jie priklausys Mazvydui. Zadejo ir patalpas maziukams patvarkyti - sienas pasiltinti ir pasviesinti
bet kaip supratau, tai palaipsniui vis tiek visus pradinukus sukels i Mazvyda.
O del mokytoju tai pvz MAzvydas organizuoja geguzes pradzioje tevu vaiku mokytoju susitikima, bus ir spektakliukas tai ir yra galimybe akivaizdziai pamatyti. o klases formuojamos tik rugpjucio gale, tai va gal per vasara kas paskeis - pvz kas is vaiku isvyks (nors gal ir mazai tiketina, juk mokykla visi ilgai planuojasi).
bet kaip supratau, tai palaipsniui vis tiek visus pradinukus sukels i Mazvyda.
O del mokytoju tai pvz MAzvydas organizuoja geguzes pradzioje tevu vaiku mokytoju susitikima, bus ir spektakliukas tai ir yra galimybe akivaizdziai pamatyti. o klases formuojamos tik rugpjucio gale, tai va gal per vasara kas paskeis - pvz kas is vaiku isvyks (nors gal ir mazai tiketina, juk mokykla visi ilgai planuojasi).
QUOTE(Monikule @ 2010 03 17, 11:56)
o man kazkaip is mokytoju kalbu priemime pasirode, kad jau kaip ir susitaike mokyklos, kad Mazvydas bus progimnazija, o Pilaite gimnazija. Pirmokus dar paliks Pilaiteje, bet juridiskai jie priklausys Mazvydui. Zadejo ir patalpas maziukams patvarkyti - sienas pasiltinti ir pasviesinti
Vakar kalbėjau su direktorium, pavaduotoja, mokytojais po MT posėdžio. Taip, mokyklos yra susitarę, parengę planus, kaip visa tai turėtų vykti, organizuojami renginiai, kurių metu bendrauja abi mokyklos (papildomas krūvis mokytojams), bet iš švietimo patvirtinimo vis dar nėra.
Maža, ką žada- mes vakar sąmatas tvirtinom- pinigų nėra...Būtina nupirkti 15-a kompiuterių, nes viena kompiuterių klasė neveikia, būtina pasiruošti 9-11 kl mokinių priėmimui- suolų didesnių reikia ir t.t. Renovacija žadama, bet kada ji prasidės, kokia ji bus, kol kas niekas nežino. Mokykla daro, ką gali. Negerai, kad taip ilgai tempiasi ta nežinia...
Mano panelė ir pas Mokytoja Jovitą Ragauskaitę
QUOTE(Monikule @ 2010 03 17, 09:56)
Pirmokus dar paliks Pilaiteje, bet juridiskai jie priklausys Mazvydui.
Na, labai įdomu, ar tik pirmokus paliks, ar visus pradinukus. Nes mano dukros (4-okės) mokytoja sakė, kad 1-5 klases jau žada kelti į Mažvydą nuo rugsėjo..
QUOTE(Nega @ 2010 03 17, 15:53)
Na, labai įdomu, ar tik pirmokus paliks, ar visus pradinukus. Nes mano dukros (4-okės) mokytoja sakė, kad 1-5 klases jau žada kelti į Mažvydą nuo rugsėjo..
Versijų bus daug ir įvairių...Tik aišku viena, kad visi pradinukai į Mažvydą niekaip netilps...
Na ką, ramiai dar metus pagyvensim
lyg nedarys Pilaitės mokyklos gimnazija, ane?
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 05 01, 21:50)
lyg nedarys Pilaitės mokyklos gimnazija, ane?
Reformą atidėjo metams.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 01, 20:14)
Reformą atidėjo metams.
Kokia gera žinia Mane labiausiai baugino, kad perkėlus 5-okus į Mažvydą, jiems nebūtų II-os pamainos, kol dar viskas išsidėliotų per mokyklas Nes tada visa užklasinė veikla eina šuniui ant uodegos O dabar būsim ramūs dar metelius.
QUOTE(Nega @ 2010 05 03, 14:43)
Kokia gera žinia Mane labiausiai baugino, kad perkėlus 5-okus į Mažvydą, jiems nebūtų II-os pamainos, kol dar viskas išsidėliotų per mokyklas Nes tada visa užklasinė veikla eina šuniui ant uodegos O dabar būsim ramūs dar metelius.
Aš irgi patenkinta, kad mano pirmokę galės rytais broliai nuvesti...