Įkraunama...
Įkraunama...

Ar geriau Pilaitės, ar Mažvydo vid. m-kla?

Kol kas- nei pakarti, nei paleisti. Bus aišku tik balandžio viduryje doh.gif
Atsakyti
o man kazkaip is mokytoju kalbu priemime pasirode, kad jau kaip ir susitaike mokyklos, kad Mazvydas bus progimnazija, o Pilaite gimnazija. Pirmokus dar paliks Pilaiteje, bet juridiskai jie priklausys Mazvydui. Zadejo ir patalpas maziukams patvarkyti - sienas pasiltinti ir pasviesinti smile.gif
bet kaip supratau, tai palaipsniui vis tiek visus pradinukus sukels i Mazvyda.
O del mokytoju tai pvz MAzvydas organizuoja geguzes pradzioje tevu vaiku mokytoju susitikima, bus ir spektakliukas smile.gif tai ir yra galimybe akivaizdziai pamatyti. o klases formuojamos tik rugpjucio gale, tai va gal per vasara kas paskeis - pvz kas is vaiku isvyks (nors gal ir mazai tiketina, juk mokykla visi ilgai planuojasi).
Atsakyti
QUOTE(Monikule @ 2010 03 17, 11:56)
o man kazkaip is mokytoju kalbu priemime pasirode, kad jau kaip ir susitaike mokyklos, kad Mazvydas bus progimnazija, o Pilaite gimnazija. Pirmokus dar paliks Pilaiteje, bet juridiskai jie priklausys Mazvydui. Zadejo ir patalpas maziukams patvarkyti - sienas pasiltinti ir pasviesinti smile.gif

Vakar kalbėjau su direktorium, pavaduotoja, mokytojais po MT posėdžio. Taip, mokyklos yra susitarę, parengę planus, kaip visa tai turėtų vykti, organizuojami renginiai, kurių metu bendrauja abi mokyklos (papildomas krūvis mokytojams), bet iš švietimo patvirtinimo vis dar nėra.
Maža, ką žada- mes vakar sąmatas tvirtinom- pinigų nėra...Būtina nupirkti 15-a kompiuterių, nes viena kompiuterių klasė neveikia, būtina pasiruošti 9-11 kl mokinių priėmimui- suolų didesnių reikia ir t.t. Renovacija žadama, bet kada ji prasidės, kokia ji bus, kol kas niekas nežino. Mokykla daro, ką gali. Negerai, kad taip ilgai tempiasi ta nežinia...
Atsakyti
Mano panelė ir pas Mokytoja Jovitą Ragauskaitę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule @ 2010 03 17, 09:56)
Pirmokus dar paliks Pilaiteje, bet juridiskai jie priklausys Mazvydui.

Na, labai įdomu, ar tik pirmokus paliks, ar visus pradinukus. Nes mano dukros (4-okės) mokytoja sakė, kad 1-5 klases jau žada kelti į Mažvydą nuo rugsėjo..g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2010 03 17, 15:53)
Na, labai įdomu, ar tik pirmokus paliks, ar visus pradinukus. Nes mano dukros (4-okės) mokytoja sakė, kad 1-5 klases jau žada kelti į Mažvydą  nuo rugsėjo..g.gif

Versijų bus daug ir įvairių...Tik aišku viena, kad visi pradinukai į Mažvydą niekaip netilps...
Atsakyti
mano sunus eis i 1 klase Vilniaus Mazvydo m-kla, bet apsoliuciai nieko nezinom apie ten diorbancias mokytojas.Kai uzrasant pasiule pasirinkti mokytoja tai net suklusau.
Ka galite pasakyti apie Kernagiene,Aleksandraviciene,Bobyriene, Sakaliene nes sios mokytojos tures pirmokus
Atsakyti
Na ką, ramiai dar metus pagyvensim smile.gif
Atsakyti
lyg nedarys Pilaitės mokyklos gimnazija, ane?
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 05 01, 21:50)
lyg nedarys Pilaitės mokyklos gimnazija, ane?

Reformą atidėjo metams.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 01, 20:14)
Reformą atidėjo metams.

Kokia gera žinia drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif Mane labiausiai baugino, kad perkėlus 5-okus į Mažvydą, jiems nebūtų II-os pamainos, kol dar viskas išsidėliotų per mokyklas doh.gif Nes tada visa užklasinė veikla eina šuniui ant uodegos schmoll.gif O dabar būsim ramūs dar metelius.
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2010 05 03, 14:43)
Kokia gera žinia drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Mane labiausiai baugino, kad perkėlus 5-okus į Mažvydą, jiems nebūtų II-os pamainos, kol dar viskas išsidėliotų per mokyklas doh.gif  Nes tada visa užklasinė veikla eina šuniui ant uodegos schmoll.gif O dabar būsim ramūs dar metelius.

Aš irgi patenkinta, kad mano pirmokę galės rytais broliai nuvesti...
Atsakyti