Įkraunama...
Įkraunama...

Ar geriau Pilaitės, ar Mažvydo vid. m-kla?

Tai išsiaiškinau visdėlto, mūsų visa Gilužio gatvė priklauso pilaitės...kad ir kaip bebūtų, kol tvarka nepasikeitus, tai ir rašysiu, taip, kaip viskas lyg ir liktų po senovei smile.gif , o mokytoją, tai net nežinau kurią čia pasirinkti g.gif , kaip paskaičiau čia sm, tai atrodo, kad visos geros, nes tai vieną giria, tai kitą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2010 03 07, 16:38)
Tai išsiaiškinau visdėlto, mūsų visa Gilužio gatvė priklauso pilaitės...kad ir kaip bebūtų, kol tvarka nepasikeitus, tai ir rašysiu, taip, kaip viskas lyg ir liktų po senovei smile.gif , o mokytoją, tai net nežinau kurią čia pasirinkti g.gif  , kaip paskaičiau čia sm, tai atrodo, kad visos geros, nes tai vieną giria, tai kitą biggrin.gif

Bėda ta, kad mokytoja reikalinga ne mamai , o vaikui, ir tai, kas tinka mamai, nebūtinai tiks vaikui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2010 03 07, 16:38)
Tai išsiaiškinau visdėlto, mūsų visa Gilužio gatvė priklauso pilaitės...kad ir kaip bebūtų, kol tvarka nepasikeitus, tai ir rašysiu, taip, kaip viskas lyg ir liktų po senovei smile.gif , o mokytoją, tai net nežinau kurią čia pasirinkti g.gif  , kaip paskaičiau čia sm, tai atrodo, kad visos geros, nes tai vieną giria, tai kitą biggrin.gif

kai mano antrokas "atlaisvins savo mokytoją", tai tavo antram vaikui rekomenduosiu mirksiukas.gif gal tiks metai biggrin.gif
Atsakyti
Mielos mamos - kokia pradiniu klasiu mokytoja rekomenduotumete Mazvydo m-kloje? unsure.gif Siandien uzrasiau dukryte i Mazvyda (priklausom pagal adresa..) ir kai paklause pas kokia mokytoja noretume, neturejau ka pasakyti... unsure.gif Gal visdelto kas nors pasidalintu patirtimi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 03 07, 21:54)
kai mano antrokas "atlaisvins savo mokytoją", tai tavo antram vaikui rekomenduosiu mirksiukas.gif  gal tiks metai  biggrin.gif

gerai, pajamsiu, bile tik gera biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

užrašiau šiandien savo dičkį į Pilaitės vidurinę, direktorius dar paklausė, ar žinau apie numatomus pakeitimus, sakau, jau truputį nušvietė man situaciją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2010 03 10, 15:57)
gerai, pajamsiu, bile tik gera biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

užrašiau šiandien savo dičkį į Pilaitės vidurinę, direktorius dar paklausė, ar žinau apie numatomus pakeitimus, sakau, jau truputį nušvietė man situaciją biggrin.gif

Pas kurią mokytoją, jei ne paslaptis? Aš niekaip neprisiruošiu savo paną nufotografuoti, tada jau ir nueisim...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 10, 16:38)
Pas kurią mokytoją, jei ne paslaptis? Aš niekaip neprisiruošiu savo paną nufotografuoti, tada jau ir nueisim...

tai anokia čia paslaptis, pas Ragauskaitę(jei teisingai užrašiau pavardę), parekomendavo, tai ir užrašiau, nes tiesą pasakius, nepažįstu nė vienos mokytojos, tai nelabai ir žinojau pas ką rašyti, o pas būtent šią mokytoją labai daug jau prirašyta, Matas berods buvo 16-tas, tai jei ir jūs pas tą pačią planuojat, tai matyt reik paskubėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2010 03 10, 22:33)
tai anokia čia paslaptis, pas Ragauskaitę(jei teisingai užrašiau pavardę), parekomendavo, tai ir užrašiau, nes tiesą pasakius, nepažįstu nė vienos mokytojos, tai nelabai ir žinojau pas ką rašyti, o pas būtent šią mokytoją labai daug jau prirašyta, Matas berods buvo 16-tas, tai jei ir jūs pas tą pačią planuojat, tai matyt reik paskubėt g.gif

Ne, ne pas šitą.
Atsakyti
Na, įdomu, ar jau aiškėja kas dėl mokyklų, ar nieko? Iš lapuko, kurį dukra šiandien atsinešė, tai atrodo, jog Pilatės mokykla bus gimnazija, bet iki galo dar niekas nieko nežino... Labiausiai vargina ta nežinia, paskui tai jau nusiteiktum, ir priprastum, o čia- lauki, lauki... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2010 03 15, 15:33)
Na, įdomu, ar jau aiškėja kas dėl mokyklų, ar nieko? Iš lapuko, kurį dukra šiandien atsinešė, tai atrodo, jog Pilatės mokykla bus gimnazija, bet iki galo dar niekas nieko nežino... Labiausiai vargina ta nežinia, paskui tai jau nusiteiktum, ir priprastum, o čia- lauki, lauki... schmoll.gif

nepanikuokite viskas bus gerai, vėliausiai balandžio pradžioje jau viska žinosite 4u.gif
Atsakyti
sakė kovo gale bus aišku
Atsakyti
Rytoj būsiu MT posėdyje- paklausiu.
Atsakyti