Įkraunama...
Įkraunama...

Ar geriau Pilaitės, ar Mažvydo vid. m-kla?

QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 21, 00:43)
Mano abu sūnūs eina į Pilaitės mokyklą, dukrą į pirmą klasę ten pat rašysiu.

Aš irgi sakyčiau, kad Pilaitėje ketvirtokus išleis labai geros mokytojos, bent jau taip galiu pasakyti apie savo sūnaus mokytoją ir draugės dukros mokytoją
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 20, 16:42)
Mano supratimu, abi mokyklos yra vienodai tinkamos gimnazijai...Nė viena mokykla, pasivadinus gimnazija, dar geresne netapo... smile.gif Man asmeniškai visai nesvarbu, kuri taps gimnazija, aišku tik viena, kad tai bus labai sudėtingas draskymosi procesas, nes klasių komplektus perkilnoti yra viena, o va mokytojus- kita...

aš kaip suprantu, kad gimnazijai reikia geros mokymo bazės, kompiuterių ir t.t, gal aš klystu, bet šiais laikais kreida ir lenta daug nepadarysi, o mažvyde mokymo bazė tikrai geresnė.
o dėl mokytojų, net nežinau... manu, kad kaip bebūtų, turi visus mokytojus pertvarkant perkelti, nes juk mokinių tai nemažėja per dvi mokyklas. Aš taip suprantu, tai ir problemos kaip ir neturėtų būti, aišku jei kurios nors mokyklos mokytojus mes į gatvę, tada tikrai bus draskymasis, o taip tai...
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 20, 19:56)
aš tai norėčiau, kad vyresnei mergaitei nereiktų važiuot į miestą į gimnaziją,
bet va vyras nori...
o sakykit kas žinot, ar yra stojamieji į gimnazijas?

ir nevažiuokit. Po šios pertvarkos nė viena gimnazija ypatingai neišsiskirs, nes nebebus tokios atrankos kaip buvo, privalės priimti visus norinčius. Tik reikia įkalbėti daugumą kitų, kad pasiliktų, neišbėgtų geriausi iš Pilaitės smile.gif. O mokytojai dirba gerai abiejose mokyklose smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2010 01 21, 10:17)
ir nevažiuokit. Po šios pertvarkos nė viena gimnazija ypatingai neišsiskirs, nes nebebus tokios atrankos kaip buvo, privalės priimti visus norinčius. Tik reikia įkalbėti daugumą kitų, kad pasiliktų, neišbėgtų geriausi iš Pilaitės smile.gif. O mokytojai dirba gerai abiejose mokyklose smile.gif.

o kaip tai padaryti, nei aš, nei Jūs neisite į namus tėvų agituoti, o jei liks kas liks išėjus gerai besimokantiems, nes visvien kaip kažkur skaičiau, buvo parašyta, kad mieste bus dar iš tos gimnazijos, kurios priims tik su egzaminais, tai tada kokia kokybė bus "gimnazijoje" likusi?
Atsakyti
užtat reikia kalbėti daug, daug, daug, yra juk dar ir tėvų susirinkimai. Ir patys vaikai nelabai nori išeiti, išsiskirti.
Žinoma, kad pirmieji metai bus labai sunkūs, ir tiems kas papuola šiam pereinama laikotarpy sunkiausia.
Atsakyti
Įdomios naujienos- lauksim permainų. Labai tikiuosi, kad visi bus nusiteikę geranoriškai, ir visi pertvarkymai įvyks sklandžiai 4u.gif
Beje, mano dukra šiemet irgi baigia 4-ą klasę- perleisim kažkam savo šauniąją mokytoją thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nega: 21 sausio 2010 - 11:45
Na, kiek suprantu, didžiausia problema bus su mokytojų ambicijomis ir pretenzijomis. Vaikai pereis į kitą mokyklą su visa klase, bus stengiamasi jų neardyti, jei pavyks, kartu pereis ir auklėtoja. Kažin, ar Pilaitės pradinių klasių mokytojai pasijus laimingi, supratę, kad keičiasi jų mokyklos pavadinimas ir direktorius...Teks išdraskyti susigyvenusius mokytojų kolektyvus ir, aišku, lengva nebus...
Atsakyti
NEGA,
o kokia jūsų mokytoja,nes ruošiamės Į pirmą klasę...ir nė vienos nežinom
Atsakyti
QUOTE(RUSNEX @ 2010 01 21, 16:57)
NEGA,
o kokia jūsų mokytoja,nes  ruošiamės Į pirmą klasę...ir nė vienos nežinom

Mes eisim pas Enriką Karvelienę. Rekomenduoju ją, jei norit dar ir muzikinio ugdymo. Fantastiška pedagogė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TATAIGIS @ 2010 01 21, 10:12)
Aš irgi sakyčiau, kad Pilaitėje ketvirtokus išleis labai geros mokytojos, bent jau taip galiu pasakyti apie savo sūnaus  mokytoją ir draugės dukros mokytoją

mes ir paliksime pačia nuostabiausia mokytoja. aš sakau iš savo patirties, ji dirba puikiai išmoko visus. mūsų mokytoja Jovita Ragauskaitė, jai ačiū už pagalba be kurios kažin kaip mes baigtumėme mokykla.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 21, 17:23)
Rekomenduoju ją, jei norit dar ir muzikinio ugdymo. Fantastiška pedagogė.  thumbup.gif

Labai keistai rašot, mokykloje dirba dvi profesionalios muzikos mokytojos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RUSNEX @ 2010 01 21, 14:57)
NEGA,
o kokia jūsų mokytoja,nes  ruošiamės Į pirmą klasę...ir nė vienos nežinom

Mes mokomės pas Birutę Rimšelienę wub.gif Labai šiltas ir nuostabus žmogus.
Atsakyti
QUOTE(Spyglys @ 2010 01 21, 22:50)
Labai keistai rašot, mokykloje dirba dvi profesionalios  muzikos mokytojos.  4u.gif

O kas čia keisto? Pasiaiškinsiu (pažįstu ir abi profesionalias muzikos mokytojas šioje mokykloje). Mokytoja Enrika dirba ir Jamaha muzikos mokykloje, kuri yra Viršuliškėse. Mano dukra jau treti metai pas ją lanko, todėl treti metai matau, kaip puikiai ji dirba, kaip šauniai moka užsiimti su vaikais, kokia yra entuziastė. Labai tikiuosi, kad dukra papuls į jos klasę (juk dėl reorganizacijos gali būti ir visokių niuansų).Norėtųsi, kad daugiau į jos klasę ateitų muzikuojančių vaikų.
Atsakyti