Įkraunama...
Įkraunama...

Ar geriau Pilaitės, ar Mažvydo vid. m-kla?

QUOTE(TATAIGIS @ 2010 01 20, 13:33)
Pilaitės mokykloje žinau, kad pradinių klasių mokytojos geros, mano  sūnus mokosi, ketvirtą klasę baigia, tai džiaugiuosi smile.gif , kad čia leidau, tualetai tikrai netrukdo, aišku valdžios neūkiškumo  čia pilna,  schmoll.gif .

kad gimnazija čia galėtų būti netikiu, gal čia kas tik sukūrė raštą direktoriaus vardu????????????? Kažkaip atrodo, kad čia kas tai ne taip....

Priklausau Mokyklos Tarybai ir iš pavaduotojos gavau vakar šitą raštą. Šiandien eisiu į susirinkimą abiejų MT Mažvydo mokykloje. Aš jau ir anksčiau girdėjau, kad Z.Popovas nori gimnazijos, o E.Manelis nenori. Na, šįvakar viską normaliai sužinosiu ir čia parašysiu.
Atsakyti
Man atrodo Mažvydas yra tinkamesnis gimnazijai... Bet gal tai mano subjektyvi nuomonė... Tame rašte argumentai kaip tai manęs neįtikina... blink.gif Pasidomėkit, kas ten ir kaip... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TATAIGIS @ 2010 01 20, 14:26)
Man atrodo Mažvydas yra tinkamesnis gimnazijai... Bet gal tai mano subjektyvi nuomonė... Tame rašte argumentai kaip tai manęs neįtikina... blink.gif  Pasidomėkit, kas ten ir kaip... cool.gif

Mano supratimu, abi mokyklos yra vienodai tinkamos gimnazijai...Nė viena mokykla, pasivadinus gimnazija, dar geresne netapo... smile.gif Man asmeniškai visai nesvarbu, kuri taps gimnazija, aišku tik viena, kad tai bus labai sudėtingas draskymosi procesas, nes klasių komplektus perkilnoti yra viena, o va mokytojus- kita...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 19, 21:26)
Mano sūnus taip pat lėkdavo į tualetą namo. Tėvų komitetas birželį suorganizavo ir visi remonto darbai buvo padaryti skubos tvarka. Paskui buvo bėda dėl suremontuotų tualetų išvalymo  doh.gif  (Vienas tėvų komiteto narių pasisiūlė pravesti seminarą, kaip reikia dirbti valytojoms.) Ten pilna bėdų...Bet kur jų nėra?

mano dar ir dabar nelabai eina į tualeta, o jau ketvirtokas, na bet kai mes gyvename čia vos ne ant kiemo tai nieko tokio.
manau kiekviena mokykal turi savo šmėklų, taip kaip ir radviliškio gimnazija, net vaikai valysis savo klases ir netik mokysis.

QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 20, 14:36)
mažvydo mokykloje buvo susirinkimas, buvo atėję berods iš savivaldybės, tai sako, kad pilatės m-kloje tinkamiau gimnazijai būt, čia jie žiūri į visokius niuansus...

aš sutikčiau ir manau kad Pilaitės vidurė bus gimnazija.
Atsakyti
Ką tik grįžau iš posėdžio, kuriame dalyvavo abiejų mokyklų direktoriai, pavaduotojos ir mokyklų tarybos (primenu, kad mokyklos tarybą sudaro 5 mokytojai, 5 mokiniai ir 5 tėvai). Buvo vieningai sutarta, kad mokyklos renkasi palankiausią mokiniams variantą- progimnaziją ir gimnaziją. Linkstama, kad gimnazija taptų Pilatės vid. m-kla, turinti daugiau patirties, nes M.Mažvydo mokykla yra išleidus dar tik tris abiturientų laidas.
Man labai patiko draugiška atmosfera, siūlymas vienyti bendruomenę, bendradarbiauti klasėms, auklėtojams, mokytojams. Pasirašyti dokumentai bus pristatyti švietimo departamentui ir lauksim atsakymo...Dabar tai, kas nuspręsta, bus pristatoma Pilaitės bendruomenei. Tai viena iš priežasčių, kodėl apie tai rašau čia.
Atsakyti
aš tai norėčiau, kad vyresnei mergaitei nereiktų važiuot į miestą į gimnaziją,
bet va vyras nori...
o sakykit kas žinot, ar yra stojamieji į gimnazijas?
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 20, 19:56)
aš tai norėčiau, kad vyresnei mergaitei nereiktų važiuot į miestą į gimnaziją,
bet va vyras nori...
o sakykit kas žinot, ar yra stojamieji į gimnazijas?

Tik į licėjų, kiek žinau, yra stojamieji egzaminai. Keičiamas gimnazijų statusas- jos privalo priimti visus mokinius, kurie baigia 8 kl teigiamais pažymiais. Mus informavo, kad aplinkinės gimnazijos neturi galimybės priimti mūsų rajono vaikų, nes ir taip yra perpildytos. O juk visuomet pirmenybė savo rajono vaikams...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 20, 20:02)
Tik į licėjų, kiek žinau, yra stojamieji egzaminai. Keičiamas gimnazijų statusas- jos privalo priimti visus mokinius, kurie baigia 8 kl teigiamais pažymiais. Mus informavo, kad aplinkinės gimnazijos neturi galimybės priimti mūsų rajono vaikų, nes ir taip yra perpildytos. O juk visuomet pirmenybė savo rajono vaikams...

o jėzuituose nėr egzų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 20, 20:11)
o jėzuituose nėr egzų?  g.gif

Iki šiol buvo, bet tvarka keičiasi.
Atsakyti
dėkui, vaižgante, kad apšvietei ... matau, kad tavo vaikas tais pačiais metais gimęs, bet taviškis turbūt eina į pilaitės m-klą.
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 20, 21:43)
dėkui, vaižgante, kad apšvietei ... matau, kad tavo vaikas tais pačiais metais gimęs, bet taviškis turbūt eina į pilaitės m-klą.

Mano abu sūnūs eina į Pilaitės mokyklą, dukrą į pirmą klasę ten pat rašysiu.
Atsakyti
"aš tai norėčiau, kad vyresnei mergaitei nereiktų važiuot į miestą į gimnaziją,
bet va vyras nori...
o sakykit kas žinot, ar yra stojamieji į gimnazijas?"

Biržiška, žirmūnai, jezuitai ir dar kurios tai turi egzaminus, tai rekomenduočiau ten jau nuo kovo nešti dok. , nes kaip ten bebūtų tai jau patikrintos mokyklos

Atsakyti